seksi5 14.03.06, 13:40 Czy pozwolicie zajrzeć sobie do alkowy i zdardzicie troszeczkę jakie macie sypialnie? Różowe kotary, czerwone światła, satynowa pościel, świece? Co was tam skłania do miłości? Kadzidła, lustro (uwielbiam), nastrojowa muzyka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apple19 Re: sypialnia 14.03.06, 13:47 Różowe kotary, czerwone światła, No co ty.To strasznie musi wyglądać. Odpowiedz Link
judith79 Re: sypialnia 14.03.06, 13:49 heh, czerwone swiatlo nie pozwala sie skupic i powoduje nerwowosc, niewielu mezczyzn podnieca sie w otoczeni rozowych zaslonek, pluszowych misiow, puchatych podus itp, mam swiecowa obsesje-raz pozar, dwa, ze mi ten plomyk tlen zabiera, satynowa posciel jest masakryczna (brrrr) w dotyku i zjezdza, kadzidla smierdza a od nich smierdza wlosy i ubrania, wnoisek mamy normalnie:P za raz sie przeprowadzamy i tez bedzie normalnie:) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: sypialnia 14.03.06, 13:58 seksi cośtam, sorry za to pytanie, ale ty jakiś poradnik próbujesz skomponować, robisz ankiety, czy badania statystyczne..? hehe:) bo jakoś odnosze wrazenie, że dziwacznie podpytujesz..:) Odpowiedz Link
oxygen100 Re: sypialnia 14.03.06, 14:00 moze ma taki burdelowy kurwidolek lub o takowym marzy:P Odpowiedz Link
seksi5 Re: sypialnia 14.03.06, 14:11 jest mi to potrzebne, więc pytam. Nie zarabiam na was, nie bójcie się. Odpowiedz Link
kiki-riki22 sypialnia 14.03.06, 14:03 my mamy w sypialni: -czerona posciel (od czasu do czasu) -czerone swiatlo -swieczki (zamiast lampek nocych) -bordowe firanki (jak jest slonce w pokoju jest rozowo, noca nie ma zadnego efektu) sciany sa biale i meble tez jasne wiec ta czerwien nie przeszkadza. Odpowiedz Link
natka110 Re: sypialnia 14.03.06, 14:10 Meble jasne, podloga jasna, posciel teraz akurat bezowa z granatowym przescieradlem, ale nop do wczoraj bbyla granatowa. MOj M wlasnie zamowil przescieradla letnie - jaskrawy oranz, wiec bedzie jak chce seksi... swiatla malo, bo moj M w kolko zamyka okiennice, ja otwieram jak go nie ma w domu... Lampki nocne biale szkol z Ikei, gorne swiatlo okropne, nie uzywamy. Odpowiedz Link
ala.b30 Re: sypialnia 14.03.06, 14:19 Jaką mam sypialnię??? Nieurządzoną. Materac na podłodze, kartony... Co nas skłania??? Jak słusznie zauważyła oxy, popęd seksualny. Nie tylko w sypialni zresztą. Odpowiedz Link
annb przy tych kotarach padłam 14.03.06, 14:22 tak głosno myslę jakbym zawiesiła RÓZOWE kotary...nie na pewno by mnie to nie tylko nei skłonio do seksu ale i ostudziło wszelkie zamiary Odpowiedz Link
kiki-riki22 Re: przy tych kotarach padłam 15.03.06, 16:00 to bylo do mnie o tych kotarach? to moze wytlumacze.w dzien w domu jestesmy tylko w week-endy wiec nie widzimy zadnego efektu przez caly tydzien. pozatym okna sa odsloniete wpuszczajac slonce dla kwiatkow. za to jak mamy wolne nie musimy zaslaniac okiennic jesli nas cos natchnie w ciagu dnia. bordowe firanki swietnie chronia przed podgladaczami, jednoczesnie wpuszczajac troche (rozwego) swiatla. Odpowiedz Link
annb to bylo do założycielki wątku 15.03.06, 16:01 wymieniła różowe kotary jako element stymulujący ;) Odpowiedz Link
kiki-riki22 Re: to bylo do założycielki wątku 15.03.06, 16:07 no wlasnie zauwazylam jak tylko dodalam kom. Odpowiedz Link
luana4 Re: to bylo do założycielki wątku 17.03.06, 10:41 U mnie to raczej nie ma zwiazku z wystrojem sypialni, a raczej z tym jak minal nam dzien w pracy, czy dzieci sa zdrowe i czy przespaly cala noc-nie budzac nas, czy nie jestesmy zbytnio zmeczeni, czy nie drecza nas jakies powazne problemy. Jezeli powyzsze warunki sa spelnione, to odpowiada nam zarowno kuchnia jak i dywan w salonie. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: sypialnia 17.03.06, 12:38 moja sypialnia jest bordowa:/ w jakism chorym przeblysku stwierdzilam ze mam ochote miec bordowe sciany.. i to byl zly pomysl... bardzo zly pomysl zwazywszy na to ze slonce do pokoju nie dochodzi nigdy.. drewniana nie najjasniejsza podloga, i bordowe sciany.. potworne:/ w dodatku wszedzie porozrzucane ubrania, papiery, smieci, farby i niewiadomo co jeszcze.. i kot gubiacy wszedzie dookola siersc..oczywiscie oboje z lubym mamy alergie na kocia siersc;) zeby nie bylo.. i mimo tego wszystkiego uwielbiamy spedzac wolne dni w moim lozku:> Odpowiedz Link