Dodaj do ulubionych

ale wpadlam!

06.07.06, 00:10
on ma dziewczyne ale ten zwiazek sie podobno konczy,ja mezatka,tez nie
najszczesliwsza wiem ze cos do mnie ma(!)lubi mnie to wiem napewno,pracujemy
razem nie ma z zadna kobieta takich stosunkow jak ze mna tzn.kiedy sie zle
czuje i sie zwalniam do domu to pyta sie"co sie stalo"?ze mam mu wyslac
emaila bo on chce wiedziec......po czym nie odpisuje na
niego......wogole....jak to rozumiec:ktos chce abym mu pisala emaile po czym
sam nie napisze ani jednego slowa!czuje sie zawiedziona,oszukana!kiedys
poprosil mnie o zdjecie,na pytanie moje"dlaczego chcesz ,moje
zdjecie"odp:nigdy nie znalem takiej dziewczyny jak ty!jeju pogubilam sie w
tym wszystkim...jeden jedyny raz napisal mi emaila w ktorym napisal ze
bardzo lubi ze mna rozmawiac,ale mam uwazac i starac sie nie denerwowac
mojego meza tym ze rozmawiam w pracy z innym facetem!
Obserwuj wątek
    • domi_mikolka Re: ale wpadlam! 06.07.06, 00:20
      zdecydowanie się nie ładuj w takie układy, olej facetaa i tyle, to jakiś wampir
      energetyczny albo psychol, przynajmniej moim zdaniem.
    • ich11 nudzi się w pracy! podpowiedz szefowi, żeby 06.07.06, 06:34
      podrzucił mu trochę zleceń! :)))))))))))))))))
      • annubis74 Re: nudzi się w pracy! podpowiedz szefowi, żeby 06.07.06, 09:34
        zgadzam sie z ich11:))) taki podrywacz-gawędziarz. jesteś mężatką, a
        zachowujesz sie jak nastolatka
        • porannakawa3 Re: nudzi się w pracy! podpowiedz szefowi, żeby 06.07.06, 09:46
          no właśnie ile ty masz lat, ze mając męża latasz za jakimś gościem co Ci kilka
          komplementów walną??? dżizys
    • chicarica Re: ale wpadlam! 06.07.06, 09:53
      Zaraz podeślę ten wątek twojej teściowej, na pewno się ucieszy z tych wieści ;)
      Durna pała z ciebie, tyle tu już o sobie pisałaś pod różnymi nickami, że łatwo
      cię rozszyfrować. Wpadłaś - jak śliwka w kompot. Teraz leć się Dareczkowi
      wytłumacz bo wylecisz na kopach z chałupy.
    • g0sik Re: ale wpadlam! 06.07.06, 11:23
      Rany jak trzeba być zdesperowaną żeby po kilku zwykłych tekstach mieć mokro w
      majtkach.
      • chicarica Re: ale wpadlam! 06.07.06, 11:32
        Poszukaj sobie nicków typu amerykanka78 czy juzlato, a będziesz wiedziała z kim
        masz do czynienia.
    • mikams75 Re: ale wpadlam! 06.07.06, 11:23
      facet chce maila a ty myslisz, ze to milosc?
    • g0sik Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 06.07.06, 15:08
      No to już wiadomo dlaczego facet powiedział:

>nigdy nie znalem takiej dziewczyny jak ty!

Ciężko o tak infantylną prostaczkę....zakładam, że Marek na podobnym poziomie...
      • joasia.sadowska Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 06.07.06, 15:18
        usmialam sie :)))))
      • chicarica Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 06.07.06, 21:00
        Ona raz pisze że Darek, innym razem że Marek. Tak samo raz pisze że mąż, innym
        razem że narzeczony. Karierę na forum zaczęła od nicka "amerykanka78", tam można
        poczytać co z niej za wiocha wyłazi.
        • listopadowa3 hehe tak naprawde to psinco o mnie wiesz madralo! 06.07.06, 23:22
          • chicarica Re: hehe tak naprawde to psinco o mnie wiesz madr 07.07.06, 06:33
            A co, wystraszyłaś się? ;)
            Wiem więcej niż sądzisz. Wiem że mieszkasz w Buffalo, NJ. Jest tam polska
            parafia, mam zdjęcie twoje i twojej teściówki, myślisz że trudno was znaleźć?
            Było nie chlapać jęzorem na forum, wieśniaro! A jedyne co potrafisz to kląć jak
            w rodzinnej wiosce i obrażać.
            • chicarica Re: hehe tak naprawde to psinco o mnie wiesz madr 07.07.06, 06:39
              Pardon, Buffalo jest w stanie Nowy Jork. Ale nie szkodzi, moja psiapsiółka
              mieszka w Amherst, więc może kiedyś zajrzę w twoje okolice ;)
            • ich11 zamieść zdjęcie! proszę!;) 07.07.06, 07:40
              • chicarica Re: zamieść zdjęcie! proszę!;) 07.07.06, 08:17
                Ona sama zamieściła swoje zdjęcia kiedyś. Zaraz znajdę.
        • delicja11 Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 07.07.06, 07:58
          wybaczcie , ze sie nie znam, ale co Wy robicie , ze wiecie , iz ktos wystepuje
          pod innymi nikami?
          • chicarica Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 07.07.06, 08:16
            Akurat listopadowa/ juzlato/ wiosenna/ amerykanka78 jest znana na forach gazety.
            Łatwo ją rozpoznać, bo od kilku lat zamieszcza te same historie o tym, jak się
            żre z teściówką, szefową itp. Na imię ma Ania, ma jakieś 27 lat, mieszka w
            Buffalo i jak tylko ktoś napisze coś co nie jest jej na rękę, obrzuca go stekiem
            bluzgów.
            • triss_merigold6 Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 07.07.06, 09:08
              Ma charakterystycznie bełkotliwy styl. Nie do podrobienia. D
              • chicarica Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 07.07.06, 09:15
                Taaaa...
                Ja przewiduję, że ona kogoś kiedyś wk.wi do tego stopnia, że ten ktoś ją
                odnajdzie i pokaże te jej wpisy jej mężusiowi [swoją drogą, tak po zdjęciach
                sądząc, to asem intelektu to on nie jest, więc się dobrali - panienka dresiara z
                manierami menelskimi i gościu tępy wół ;)] i teściówce. Dziewczyna tyle już o
                sobie powiedziała, że odnalezienie jej to naprawdę pyknięcie. A ja naprawdę mam
                kumpelkę w Amherst, to jest tuż obok tego jej Buffalo. Żaden problem podjechać,
                a ludzie z Polski tam się raczej znają i trzymają w miarę razem.
                • delicja11 Re: do chicarici czy cos w tym rodzaju 07.07.06, 21:14
                  aha ... to dzieki , za doinformowanie mnie :)
                • listopadowa3 Re: do chicaricko a gdzie mieszkasz? 08.07.06, 00:23
                • listopadowa3 bardzo was przepraszam ja juz nie bede wynosze sie 08.07.06, 00:27
                • listopadowa3 tak jestem chora i nie odpowiadam za swoje czyny 08.07.06, 00:27
                • listopadowa3 bardzo,bardzo przepraszam jestem chora mam rozdwoj 08.07.06, 00:28
                  enie jazni
          • ich11 Delicjo11, ja mogę nawet powiedzieć gdzie 07.07.06, 08:51
            Ty mieszkasz! ;)
    • chicarica Re: zamieść zdjęcie! proszę!;) 07.07.06, 09:11
      Powiem tylko tyle: dziewczyna ma poważne problemy z psychiką i chyba powinna się
      udać do specjalisty. Że chamska i prosta to mało - ona ma jakieś zaburzenia
      osobowości. Widziałam jej wpisy też na forum Kafeteria.pl, jest b.
      rozpoznawalna. Ja się nie dziwię że teściowa jej nie lubi. Zresztą, ona się
      chyba z nikim dogadać nie potrafi, z teściową się żre, z szefową też, koleżanki
      jej niby zazdroszczą wielkiej kariery (jest szwaczką w Stanach), w ogóle wszyscy
      jej zazdroszczą, urody, kariery, pieniędzy - hehehe :) Najlepsza była chyba jako
      "amerykanka78", warto poczytać, typowy tępy worek z koziej wólki, co się załapał
      do USA i mu się wydaje że mu wszyscy zazdroszczą. No fakt, jak ktoś w domu kibla
      nie miał, to wyjazd w jakiekolwiek cywilizowane warunki jest faktycznie wielkim
      szczęściem... Gdzieś kiedyś wpisała się jakaś osoba co ją zna w realu - matko,
      załamka.
      Zaraz mnie tu zbluzga, to jej typowa reakcja.
    • listopadowa3 ja tu juz nie napisze tylko zostawcie mnie w spoko 08.07.06, 00:29
      ju
    • listopadowa3 chwilunia akto bez mojej zgody umieszcza moje foto 08.07.06, 01:46
    • listopadowa3 to jest przestepstwo!chicariko!lamanie praw 08.07.06, 01:48
    • listopadowa3 bo ja ci nie dawalam pisemnej zgody na umieszczeni 08.07.06, 01:54
      e ich tu!to jest kradziez!nawt z innego postu!
      • chicarica Re: bo ja ci nie dawalam pisemnej zgody na umiesz 08.07.06, 08:41
        To są zdjęcia, które sama umieściłaś na publicznych serwerach, podając do nich
        linki na forum Gazety (forum Moda itp.). Możesz mnie w d. pocałować.
        Hehehheeeeee, niunia się wystraszyła :D Ale beka :) No cóż, może to cię nauczy
        że prywatność należy chronić.
    • eriga Re: no i wpadłaś. 08.07.06, 07:27
    • popea1 ładne zdjęcie, ale... 08.07.06, 09:06
      Całkiem ładna dziewczyna, ale po heroinie tak płomiennego romansu spodziewałam
      się większego piękna.
    • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 09:47
      ejjjjjjjjjjjjj, ale co Ty robisz?
      co to za umieszczanie cudzych zdjec?
      • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 09:52
        To są zdjęcia, do których linki wzięłam z forum gazeta.pl, listopadowa SAMA je
        tam umieściła. Konkretnie - z forum Moda. Wpisywała się tam jako wiewioreczka2 i
        jeszcze ktoś, nie pamiętam już nawet kto.
        Ja tylko przekopiowałam linki, które listopadowa sama opublikowała. Mogła tego
        nie robić.
        • eriga Re: ale wpadlam! 08.07.06, 09:55
          Ale dlaczego jej to zrobiłaś?
          • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:08
            bo jest wścierwiająca?!

i powinna sie nauczyć, że może jej sie stać kuku?!
          • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:12
            Bo już tyle razy zalazła mi za skórę, że mam jej serdecznie dosyć. To troll
            forumowy, w dodatku obelżywie traktujący innych. Już za samo to ile razy mnie i
            nie tylko mnie zbluzgała (większość pokasowano) i jak rzuca się z pazurami na
            ludzi mających inne zdanie, należy jej się prztyczek w nos. Dziewczynie się
            wydaje, że jest anonimowa i wszystko jej wolno, podczas kiedy anonimowa wcale
            nie jest.
            Teraz będzie trzęsła gaciami, że ktoś doniesie teściówce i mężusiowi o jej
            romansie, zanim ten jeszcze na dobre się rozpoczął. I dobrze, niech trzęsie, a
            doniesienie jest kwestią b. małego wysiłku.
            • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:15
              poza tym sama się prosiła
              poza tym jest dużą dziewczynką i powinna już wiedzieć, że za to co się robi i
              mówi trzeba ponosić konsekwencje
              poza tym skoro sama opublikował swoje zdjęcia to widocznie chciała pokazać sie
              światu
              i pewnie jeszcze jest kilka jakichś poza tym:)
              • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:16
                aa wiem!
                poza tym koleżanka potrzebowała motywacj żeby w końcu udać się ze swoją głowóką
                do stosownego lekarza i miejmy nadzieję, że oto ją dostała:))
              • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:29
                Dokładnie tak. Panienka naobrażała ludzi na forum i przyszedł moment, kiedy jej
                się to czkawką odbija.
                Kto sieje wiatr, zbiera burzę.
                • eriga Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:38
                  Każdy może mieć tyle nicków ile chce to nie jest w końcu zabronione.
                  • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:41
                    tak, pod warunkiem, że każdy nowy nick nie służy do obrażana coraz to nowych
                    ludzi...
                    • eriga Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:42
                      fakt
                      • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:52
                        No więc właśnie.
        • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:19
          przykro mi, ale ona jako "ona" moze pokazac swoj wlasny tylek za przeproszeniem.
          bystra nie jest to fakt, ale takich rzeczy robic nie mozna.
          • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:22
            No ale pokazała, chciała to pokazała. Ja to tylko przekleiłam - przeklejać można.
            W internecie nikt nie jest anonimowy.
            • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:36
              chicarica dobrze wiesz o co mi chodzi ;)

a co do anonimowosci, coz Ty to wiesz, ja to wiem, a teraz wie to rowniez listopadowa :)
              • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:38
                Nie, nie wiem. Uważam, że skoro publikuję swoje zdjęcia na forum publicznym, to
                automatycznie stają się one publicznie dostępne dla każdego.
                Co innego, gdybym te zdjęcia dostała na maila, wtedy faktycznie publikowanie ich
                byłoby nie w porządku. Znalazłam je jednak tylko i wyłącznie za pomocą forumowej
                wyszukiwarki.
                • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:43
                  jak nie wiesz to ja Ci wytlumacze.
                  listopadowa mogla pokazac swoje zdjecie poniewaz to jej swiete prawo, ale Ty jak osoba postronna nie mozesz pokazywac jej zdjec.
                  chociazby dlatego, ze nie wiesz czy osoba na danym zdjeciu jest aby listopadowa i mozesz komus zupelnie przez przypadek wyrzadzic krzywde.
                  • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:45
                    krzywdę to może tylko biednej tesciowej wyrządzić:)
                    bo listopadowa sama chciała sie pokazać i będę sie przy tym upierała:)
                  • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:52
                    Ależ ja tych zdjęć nie pokazuję, ja je tylko podlinkowałam. Zdjęcia są już dawno
                    publicznie dostępne, a linki są na forum Moda między innymi.
                    Nie wolno mi publikować rzeczy przekazanych mi prywatnie, tu się zgadzam. Wolno
                    mi natomiast podlinkować wszystko, co jest publicznie dostępne w sieci, a
                    opublikowane jest przez tą osobę. Co do pewności czy to ta osoba - ja mam akurat
                    pewność 100%. Zresztą nawet jej reakcja wczoraj w nocy o tym świadczyła. Szkoda
                    że nie widziałaś tego steku bluzgów. Ta kobieta jest chora psychicznie.

Wiesz, byłam kiedyś świadkiem takiego przypadku: gościu na trójmiejskiej liście
                    dyskusyjnej zapytał o jakiś hotelik, w którym miałby skonsumować związek z
                    kochanką. Był na tyle głupi, że napisał to z własnego nicka, a pod tym samym
                    nickiem miał stronę internetową, na której podany był jego email (ten sam co na
                    grupach) plus były jeszcze zdjęcia z jakiegoś sylwestra z nim, żoną i znajomymi.
                    Dodatkowo identyfikację ułatwiał jeszcze fakt, że facet pisał na liście
                    trójmiejskiej, a wiadomo że świat jest mały a Trójmiasto jeszcze mniejsze. No
                    dekiel po prostu, ale strachu się wtedy najadł, chociaż nie wiem czy ostatecznie
                    ktoś doniósł żonie.
                    Listopadowa też ma nauczkę, że trzeba uważać co i gdzie się pisze. Zwłaszcza,
                    jeśli się jest wrednym trollem który forumowiczom zalazł za skórę i jest kilka
                    osób, które tylko czekają na taką okazję.
              • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:43
                człowiek uczy sie całe zycie:)
                i dobrze, że listopadowa dostała tę lekcję teraz- lepiej późno niż wcale...
                :D
                • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:49
                  to jest Twoja opinia.
                  ja uwazam, ze zle zrobiono pokazujac te zdjecia w tym watku.
                  • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:50
                    to mamy odmienne opinie
                    ale przecież nigdzie nie jest powiedziane, że musimy myśleć tak samo:)))
                  • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:53
                    A ja uważam, że być może pomoże to rozwiązać problem pojawiającego się tu
                    trolla. Przynajmniej o jednego trolla mniej będzie.
                    • eriga Re: ale wpadlam! 08.07.06, 10:58
                      Ale za co ona Was tak zbruzgała? Sorry jestem ciekawa a nie wiem za bardzo o co
                      chodzi.
                      • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:00
                        mnie osobiscie nie
                        ale myślę, że pół forum to napewno z błotem zmieszała:)
                      • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:05
                        Za podlinkowanie zdjęć - które ona sama umieściła na publicznym forum. To wczoraj.
                        A wcześniej - ona ogólnie ma taką metodę, że jak do jej wątku wpisze się ktoś
                        kto ma inną opinię od niej, to rzuca się na niego z wyzwiskami. Panienka ma
                        serio jakiś problem.
                        Jest archiwum, można sprawdzić. Ja pamiętam następujące jej nicki:
                        amerykanka78
                        wiewioreczka2
                        juzlato
                        wiosenna (z jakimś numerkiem)
                        listopadowa
                        ania27
                        apaszka26
                        Jeszcze jakieś były, dokładnie nie pamiętam. Ale jest rozpoznawalna, bo pisze
                        cały czas o tym samym.
                        • eriga Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:10
                          A nowy temat zatytułowała 'ale wpadłam!'. Czyżby przeczuwała coś?
                    • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:01
                      tak myslisz?
                      sama mowilas, ze pisala pod roznymi nickami :)
                      wiec wroci jak bumerang :)
                      • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:04
                        zależy CO pisała pod tymi nickami...
                      • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:05
                        No to się ją znów rozpozna :)
                        • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:09
                          no dobra :)
                          Twoje na wierzchu :)
                          madra nie jest i kulturalna tez nie.
                          ale czasami trzeba sie zastanowic: dlaczego tak jest.
                          ludzie nie sa paskudni sami z siebie, to co przezylismy w zyciu nas ksztaltuje.
                          moze ona nie zna innej formy wypowiedzi. moze dla niej odmienne zdanie jest rowne z atakiem.
                          moze ma bardzo niska samoocene.
                          nie wiem, wiem tylko, ze czasami trzeba sie powstrzymac przed byciem wrednym
                          • chicarica Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:11
                            Owszem, tylko że ja uważam, że jedynie takie drastyczne środki mogą jej pomóc
                            zrozumieć, że czas się udać do terapeuty.
                            Idę bo gorąco, czas jechać nad jakieś jezioro czy coś. Miłego dnia!
                            • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:12
                              dzieki
                              milego leniuchowania nad jeziorem :)
                              ja wracam do obowiazkow gospodyni domowej :)))))))))
                          • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:18
                            kotek, ale jak ma sie taki problem, to idzie się do psychologa, albo psychiatry
                            wygląda na to, że ona ma duży problem- poczytałam jej posty pisane pod róznymi
                            nickami, i kobieta ma głebokie poczucie krzywdy, byc może spowodowane trudnym
                            dzieciństwem- gdzieś tam wspomniała np. że ojciec i matka znęcali się nad nia
                            psychicznie
                            ale
                            to nie uprawnia jej do obrażania wszystkich dookoła w ramach terapii i
                            poprawiania sobie samopoczucia...

a skoro nie chce sama sobie pomóc, to faktycznie, może cos dotrze do niej po
                            takiej terapii wstrząsowej...
                            • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:24
                              nie mow do mnie, prosze, kotek :)
                              • ojejkuniu Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:25
                                przepraszam:))
                                • joasia.sadowska Re: ale wpadlam! 08.07.06, 11:26
                                  luzik :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka