paulinek1 06.10.06, 13:31 zero reakcji i interwencji ze strony moderatorek na głupie posty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinek1 Re: forum zeszło na psy 06.10.06, 13:33 nie tylko głupie ale także wulgarne i prostackie (posty) Odpowiedz Link
annajustyna Re: forum zeszło na psy 07.10.06, 10:07 Caysee jest w podrozy poslubnej, Titicaka (wlascicielka forum) nieobecna chyba juz od paru miesiecy, a ja staram sie wprowadzac minimum cenzury - takie zreszta jest zalozenie...Oczywiscie moglam cos pominac lub niewlasciwie ocenic:(((. Odpowiedz Link
magdusinska Re: forum zeszło na psy 06.10.06, 13:53 No i bardzo dobrze, że moderatorki mądre babeczki i z igły widłów nie robią. Toż to same życie na tym forum kochana. Wake up! Odpowiedz Link
anusiaczek87 Re: forum zeszło na psy 06.10.06, 14:11 dopoki nie pojawiaja sie tu niecenzuralne slowa nie ma co interweniowac, w internecie (poki co) mozesz pisac co chce, a ze Ci dowalaja? powinienes liczyc sie ze wszystkim, rozni ludzie i aardny tu bywaja ;) Odpowiedz Link
paulinek1 Re: forum zeszło na psy 06.10.06, 14:45 anusiaczek, doliczyłam się na tym forum conajmniej jednego niecenzuralnego słowa - to raz, ponadto uważam, że ewidentnie durne i prowokacyjne wątki powinno się usuwać. wiem, że to jest internet, ale tak na prawdę założyciel i moderatorzy forum mogą wszystko. nawet usunąć ten wątek jeśli im się spodoba. Odpowiedz Link
ardnaa zapamietajcie nie aardny tylko ardnaa!!!! 06.10.06, 15:33 prosze o wiecej uwagi Odpowiedz Link
zojda100 Re: forum zeszło na psy 06.10.06, 17:01 I bardzo dobrze,że jest takie forum...tutaj przynajmniej nasze furomowiczki mogą zaświecić inteligencją,pokazać swoją wyższośc,zwrócić uwagę na błędy ortograficznie..poczuć się poprostu dowartościowanym Podrawiam Odpowiedz Link
oxygen100 Re: forum zeszło na psy 07.10.06, 09:48 ja tam uwazam ze cenzura w internecie nei jest zbyt dobrym polmyslem. Nie oszukujmy sie niecenzuralne slowa wplecione jak poezja w zdanie sa powszechne stosowane i paradne jest ze dorosli ludzie czuja sie jakas panienka urazeni:)) Lepsza wersja bylyby fraki i krynoliny i dyganie w dworskich uklonach?? --- Odpowiednio konserwowane próchno zawsze ładnie wygląda:)) Odpowiedz Link