caysee 27.10.06, 12:47 W czym chodzicie po domu, gdy wiecie, ze nikt nie wpadnie z wizyta, same tez nigdzie nie idziecie? Wygodny dresik czy Francja-elegancja? :) A co z makijazem? Nakladacie go gdy nie ma w planach wyjscia z domu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
librea Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 12:55 ja raczej w dresach nie chodzę, jak już to w dżinsach i jakieś bluzeczce bawełnianej. co do makijażu, to różnie bywa, zależy czy mi się chce czy nie. Odpowiedz Link
magdusinska Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 13:08 To zależy, ale raczej schludnie, ale bez przesady. Francja elegancja odpada. Zakładam zwykle jeansy+ koszulka, albo dres. Dres taki oczywiście nie powypychany na tyłku i kolanach. Dlatego nigdy nie kupuję dresów czysto bawełnianych. Latem chodzę w spódniczkach, spodenkach lub bikini. Makijaż zawsze zmywam po przyjściu do domu jak już nigdzie nie idę. Jakaś taka lżejsza się czuję wtedy. Ale zawsze wypudrowana wychodzę z domu, nawet po bułki. Niepomalowana to czuję sie jakoś tak nago :) Odpowiedz Link
karcia85 Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 14:21 Hmmm...kiedys chodziłam (prawie) bez niczego (taaaaaka wygoda!:)), ale teraz jak mieszkamy w akademiku to chyba nie wypada(?):). Odpowiedz Link
judith79 Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 14:27 w gaciach i podkoszulku ala ferdek kiepski, makijaz robie sobie tylko na duuuuze wyjscia (hehe jestem wystarczajaco urodziwa bez):P Odpowiedz Link
twitti Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 15:24 dresiki i rozciagnieta bluza:) jak cieplo to obcisla koszulka:) Odpowiedz Link
twitti Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 15:24 aha, makijaz zawsze, nawet jak z domu nie wychodze:) jak sie nie umaluje (chociaz oczy) to czuje sie jakbym sie nie obudzila:) Odpowiedz Link
annajustyna Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 19:01 Rzadko robie pelny makijaz. Fakt, ze mam wyrazista oprawe. Wczoraj kupilam sobie czarna kredke do oczu. Do tej pory jej nie mialam i nie uzywalam, bo generalnie pod okulary nie moge (pomniejsza oczy przy minusach), a jak mam kontakty, to czasem musze je zdjac i wlozyc jednak te okulary, wiec makijaz powinien byc uniwersalny. Dzis umalowalam sie jak spotykane nieraz Arabki na ulicach (tu w Monachium jest ich mnostwo). Obrysowalam oczy, nalozylam zielony cien, po czym dla zartu wlozylam czapke-bandytke mojego meza, ktora nosi w gory...I mialam odpowiedz, dlaczego te panie z Orientu patrza sie nieraz na mnie jakbym byla od nich... Odpowiedz Link
twitti anna justyna 27.10.06, 20:56 nie gadaj z tymi kreskami przy minusie!!!:) ja mam -1,5 i od zawsze maluje oczy czarna kredka!uwazam ze nie zmiejsza oczu - przynajmniej moich:) jesli lubisz i dobrze sie czujesz to czemu nie:) mysle ze ladnie by ci bylo:) zwlaszcza ze wiem jak wygladasz:) Odpowiedz Link
annajustyna Re: anna justyna 28.10.06, 11:35 Masz moja fote??? Naprawde moje oczy z kreskami w okularach wygladaja kiepsko...Ale ja mam -8 dioptrii!!! I nawet dosc cienkie szkla nie pomoga do konca i efekt zmniejszenia bedzie... Odpowiedz Link
kaatrin Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 17:00 w lecie mam zestaw wygodnych bawelnianych sukienek, takich sexy ze streczem : ) w zimie to jakies dresowe spodnie (ale ladne) i podkoszulki z dlugim rekawem, nie znosze chodzic po domu w dzinsach, zawsze mnie gniota. Czasem nosze mezowe bluzy jak mi zimno. Makijazu w domu nie nakladam, jesli wygladam przyzwoicie, ale jak jakies pryszczory mi wyjda to owszem, zamaskuje. Paznokcie zawsze jednak zrobione. Szczegolnie u nog. Odpowiedz Link
s.dominika Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 18:53 A ja chodzę w powyciąganym dresie i rozciągniętych bluzach. Tak mi wygodnie. Nie maluję się do domu. Jak ktoś chce do mnie wpaść, to zawsze wcześniej dzwoni i mam czas się przebrać.Nie układam też włosów, bo szkoda mi czasu - skoro nie wychodzę ... Odpowiedz Link
maly_czarny_mis Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 19:44 Moim ulubionym i w zasadzie jedynym domowym strojem są latexowe ubranka- obcisła mini i dopasowany, kusy gorset. Na piersiach ma dziurki na sutki, z przodu jest nabijany metalowymi ćwiekami. Aha do tego długie skórzane buty za kolano (oczywiście na 10 cm cienkiej szpilce). Całości dopełnia picruta, z która zawsze witam mojego Faceta. :PPPP Co Wy na to????? Odpowiedz Link
lenchen Re: Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 19:54 > Całości dopełnia picruta, z która zawsze witam mojego Faceta. :PPPP > Co Wy na to????? Spoko. Najbardziej zaciekawiła mnie "picruta". Gdybyś mogła wyjaśnić co to jest, to też może sobie sprawię. Odpowiedz Link
maly_czarny_mis Re: Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 20:00 Kurcze, wkradła sie literówka. To nie picruta a SZPICRUTA. Nie chce mi sie tego opisywać, więc załączam link. Pzdr! A pomysł super- polecam goooorąąącooo.)) Tu niżej to szpicruta. www.anitaberg.pl/zakupy.php?akc=duzezdjecie&gr=dG93YXIlMkZobzEwMDQuanBn&idtow=91695&kategoria=326&od=0& Odpowiedz Link
caysee Re: Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 22:07 Tez mam taka szpicrute w domu ;) Tylko do innych celow :P Odpowiedz Link
maly_czarny_mis Re: Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 22:12 a do jakich???? bo ja lubie tresować... faceta Odpowiedz Link
maly_czarny_mis Re: Latex i tylko latex!!!!!! 27.10.06, 20:59 twitti napisała: > goraco ci musi byc:) Czemu????????? Odpowiedz Link
judith79 Re: Latex i tylko latex!!!!!! 28.10.06, 10:23 zakladasz na talk czy na silicon?:P Odpowiedz Link
kasiszcz Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 20:36 w domu chodzę w spodniach dresowych i sportowym krótkim podkoszulku. Jeśli nigdzie nie wychodzę nie maluję się. Za to mój mężuś najchętniej lubi chodzić nago. Ja jestem zmarźlakiem stąd ten dres Odpowiedz Link
caysee Re: W czym chodzicie po domu? 27.10.06, 22:11 Ja chodze zwykle w takich dzinsach, ktore nie sa na zamek tylko na gumke, wiec sa wygodne, do tego jakas bluzeczka i na to jeszcze swetr - jestem okropnym zmarzlakiem. Generalnie nieszczegolnie ladnie sie ubieram gdy jestem tylko w domu, ale tez nie jakos flejowato. Natomiast gdy nigdzie nie wychodze makijazu nie robie w ogole. Generalnie rzadko robie makijaz, nawet nie zawsze gdy ide gdzies na miasto, na zakupy czy cos takiego. Po pierwsze mam tego farta, ze mam ladna cere, a po drugie po prostu nie chce mi sie malowac :) Odpowiedz Link
mikams75 Re: W czym chodzicie po domu? 30.10.06, 18:15 sportowe spodnie (ale nie wyciagniety dres), koszulka. Latem szorty i tez jakas koszulka, ewentualnie sukienka mini, w ktorej juz teraz bym nie wyszla na ulice. Odpowiedz Link