ardnaa 03.11.06, 16:08 aaa co mi tam zobaczcie, wredoty moj skarb www.ardnaa.fotosik.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 16:34 Ardnaa weź Ty zapisz sobie wszystko, co tu opowiadasz, bo już się mylisz w zeznaniach. Odpowiedz Link
ardnaa Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 16:43 jakos nie przypominam sobie zebym sie myliła ale no coz nikt nie jest nieomylny Odpowiedz Link
kawka74 Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 16:54 > ale no coz nikt nie jest nieomylny W sumie masz rację. Ale wzbudziłoby we mnie niewątpliwie pewien niepokój, gdybym nie pamiętała, jak mam na imię, czy mam dziecko, a jeśli je mam, to z kim. Odpowiedz Link
ardnaa Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 16:56 ja akurat pamietam, szkoda ze masz z tym problemy Odpowiedz Link
ardnaa Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 17:03 probuje ograniczyc słodycze, ale jakos trudno mi to przychodzi, niunka jest jeszcze ma lekach, ktore powoduja łaknienie i jest to trudne. ale no coz moze sie uda Odpowiedz Link
ardnaa Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 17:08 moze i jestem zdzira, ale jest mi z tym dobrze i jakos nie mam problemow. Moje dziecko ma matjke zdzire i jakos z tym zyje. Moi rodzice tez i dajemy sobie rade Odpowiedz Link
lunkaa1 Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 17:09 wogole oddaj go do domu dziecka aaa fffeeeeee Odpowiedz Link
lenchen Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 17:14 lunkaa1 - gratuluję poziomu agresji i kultury Odpowiedz Link
kawka74 Re: kawka 03.11.06, 17:04 > ma rację, jestes zdzira i tyle. A tego to ja akurat nie powiedziałam ani nie napisałam :) Wyraziłam tylko wątpliwość co do spójności tego, co Ardnaa o sobie pisze. Będzie jatka...? :) Odpowiedz Link
lenchen Re: lunkaa1 03.11.06, 17:05 lunkaa1 - nawet gdybym tak myślała o kimś (o czyimś dziecku nigdy), to wstydziłabym się obrzucić kogoś takimi słowami, przez gardło by mi nie przeszło. Mogłaś zachować to dla siebie, obojętnie jak bardzo aardny nie możesz znieść. Odpowiedz Link
kaktus_bonea Re: kawka 03.11.06, 17:16 lunkaa1, piszesz o małym dziecku... jakim trzeba być człowiekiem żeby sponiewierać się w ten sposób? jakakolwiek byłaby twoja nienawiść do autorki wątku, jak może przejść ci coś takiego przez głowę? jak można życzyć małemu dziecku "żeby zdechło"? jesteś ochydna, wulgarna i prosta. pamiętaj, słowa często mogą obrócić się przeciwko nam. nie daj boże, żebyś kiedyś miała dziecko... mam nadzieję, że administratorki zaraz zrobią z tym czymś (czyt. lunkaa1) porządek. Odpowiedz Link
konwalia9 Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 18:13 Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Poziom wypowiedzi mnie zszokował. A dziecko super!!! Odpowiedz Link
kajusieczka Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 18:30 > Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Poziom wypowiedzi mnie zszokował. wpisz w sobie w wyszukiwarce tego forum ardnaa i poczytaj jej posty to zrozumiesz. Pare moge nawet zacytowac: "ty oxygen a co ci do jej cipki o swoja sie martw, a nie o cudzą. Pewnie niezłe masz z nia problemy. Nie ruchaj sie za duzo w tej Austrii bo znów skrobanka bedzie" "jak widze to tylko dwa młode babsztyle dyskutuja, do sklepy za lade i bachory nakarmic gile wytzrec bo paskudnie wygladaja!!!!" "Jesteś szlona mówieCi nannan lalalala coś tam cos tam uuu" " powinnas. mózg sobie kupić" "idiotka to jest moje określenie na Ciebie, więc wymysl sobie coś swojego, choc myslenie nie jest Twoją najmocniejsza strona..." " idiotko spieprzaj dziadu!!!! sama daj nam śięty spokój, nas nie interesuje Twój mąż leń i Ty w roli służacej!" " Ty gośka zrób obywatelom przysługe i zamknij się wkoncu, ile mozna???" "och jaka inteligentna jesteś, a ja sie założe, że forum to twoje całe życie.Ty to taka matka forumowa jesteś. Pani Dobra Rada:):) szkoda mi Twojej córki, biedne życie z Toba ma..." Odpowiedz Link
kajusieczka Re: kajusieczka 03.11.06, 18:38 nic takiego nie napisalam, nie probuj mi wkladac w usta nie moich slow. Wypowiadalam sie jedynie o kulturze tej osoby. Odpowiedz Link
lunkaa1 Re: kajusieczka 03.11.06, 18:59 moze i nie napisalas, ale przyznasz mi chyba racje, nie?? Odpowiedz Link
caysee Re: kajusieczka 03.11.06, 23:23 Lunka, jakkolwiek bys jej nie lubila i czegokolwiek bys o niej nie myslala, nie musisz sie w taki sposob wyrazac o niej (a zwlaszcza o jej dziecku) na forum. PS. Pare postow lunki zostalo wykasowanych ze wzgledu na obrazliwe tresci. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Oto mój Aniołek 03.11.06, 19:06 Bardzo ładny dzieciak. A co do wredot, to jak się okazało miałaś sporo racji :))) Odpowiedz Link
czarna.manka ubawilam sie setnie 03.11.06, 21:38 Zafrapowal mnie ten watek (i jeszcze inne twoje wypowiedzi), wiec wrzucilam twojego nika w wyszukiwarke i niezly melanz mi wyszedl. Radze notowac sobie, co sie o sobie opowiada albo zalozyc dodatkowe konta :DDD PS. Oczywiscie jestem zawistna stara baba, co calymi dniami siedzi na forum i nie ma wlasnego zycia :DDD Odpowiedz Link
kawka74 Re: ubawilam sie setnie 04.11.06, 09:19 wiec wrzucilam > twojego nika w wyszukiwarke i niezly melanz mi wyszedl. Właśnie o tym pisałam. Ktoś, kto raz pisze, że ma dziecko, drugi raz, że nie ma, trzeci - że właśnie się spodziewa, a za czwartym pokazuje fotki dzieciaka, który ma na pewno więcej, niż parę miesięcy, raczej nie wygląda na osobę wiarygodną. Nie wspomnę o wahaniach co do własnego imienia. Co do dodatkowych kont - nick jednego chyba znam. Odpowiedz Link
kalinazkalinowa Re: Oto mój Aniołek 05.11.06, 11:36 ciekawe czyje zdjęcia wykorzystała.... ech Odpowiedz Link