caysee 03.01.07, 20:05 Hej:) W zwiazku z tym, ze ostatnio bardzo duzo osob sie wita na forum, proponuje "nowym" przedstawiac w tym watku przeznaczonym specjalnie na ten cel!:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolarun Re: Tu sie witamy!:) 03.01.07, 22:11 Witam. Jestem mładą mężatką z półrocznym stażem (dokładnie 6 miesięcy i 10 dni). Szczęśliwą mężatką. Z rzadka zabieram głos, ale czytuję namiętnie;) Odpowiedz Link
moniskap Re: Tu sie witamy!:) 22.01.07, 20:12 witam mam na imie monika(27l.) i jestem z lodzi.Jestem mloda mezadka od prawie 2 lat, mamy za soba pierwszy powarzny kryzys ale nadal jestesmy razem i sie kochamy.pozdrawiam Odpowiedz Link
patina3 Re: Tu sie witamy!:) 03.01.07, 23:45 No to ja też witam ponownie :) Jestem mężatką od 5 dni ! :P Odpowiedz Link
niunka24 Re: Tu sie witamy!:) 03.01.07, 23:46 Ola, 26 wiosen niedługo mi już stuknie...;) Mężatka od października, przyszła mama od, najprawdopodobniej - lutego Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maziala Re: Tu sie witamy!:) 06.01.07, 14:49 caysee tego tematu to się nie da z jakimś wykrzyknikiem na pierwszym miejscu postawić? przeciez tu się straszny balagan zrobił.. Odpowiedz Link
deela Re: Tu sie witamy!:) 06.01.07, 16:54 no jak już zaczełam pisać to w końcu się przedstawię, kultura ponoć wymaga jestem młodą stażem mężatką <rok i dwa m-ce> mamy 2,5 m-cznego synka w malżenstwie uklada mi sie calkiem dobrze oprocz pewnych pierdol, ale bez nich zycie byloby mniej zabawne jestem ciut znana <po nicku> na necie mam dosc przykry i wredny charakter, nie lub9ie klamstwa obludy sierot spolecznych i mam alergie na bledy ortograficzne <nie mowie ze ich sama nie popelniam ale wszystko ma swoje granice> jak uwazam ze komus nalezy sie szklanka zimnej wody to wylewam mu cale wiadro na leb... profilkatycznie zazwyczaj jestem przeciw wiekszosci.... tak juz bywa mam specyficzne poczucie humoru ponadto sporo osob <co mnie zawsze zaskakuje> mnie lubi :o wiec WITAM i pozdrawiam deela Odpowiedz Link
yvona73pol Re: Tu sie witamy!:) 07.01.07, 01:29 matko, to ja taki burak, ze sie nie przedstawiam tylko pisze znienacka? ;)))) ale nie jestem mezatka, to czuje sie niejako usprawiedliwiona, he, he... ;)))) Odpowiedz Link
jarzebinowa Re: Tu sie witamy!:) 08.01.07, 12:39 Witam, mam 26 lat, ślub planujemy dopiero na 29.09.07, ale już jesteśmy jak stare dobre małżeństwo bo razem od 7 lat pozdrawiam was wszystkie! Odpowiedz Link
monika25lbn Re: Tu sie witamy!:) 21.01.07, 14:47 A ja kiedys tu juz bywalam ale stare dzieje. Prawie 27 latek oboje z małżem,Patryk na dniach 2 lata konczy. Mieszkamy w Lublinie. Odpowiedz Link
magdaso3 Re: Tu sie witamy!:) 24.01.07, 15:05 Hej Mam 24lata 1,5 roku małżeństwa i 6-mczną córę.Jestem z okolic Lublina:-) Odpowiedz Link
patrycja.ros Re: Tu sie witamy!:) 21.01.07, 18:37 Hej! Tu Patrycja, mam prawie 32 lata, 8 lat w małżeństwie i bez dzieciaczków.Często bywam na forum. Pozdrawiam wszystkie młode duchem:))))) Odpowiedz Link
aniusia_u Re: Tu sie witamy!:) 23.01.07, 22:21 Ania-4lata p ślubie, 11lat w związku 1,5roczny synek.Czytam i czytam gorzej z pisaniem. Odpowiedz Link
pati_m Re: Tu sie witamy!:) 24.01.07, 20:09 W takim razie ja też się przywitam :) Mam prawie półroczny staż małżeński. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link
vanjam Re: Tu sie witamy!:) 24.01.07, 20:35 Hej, no to ja mam 27, staż małżeński półroczny, ale w sumie to pod jednym dachem z obecnym mężem- 3 lata. Pozdrawiam wszystkie!!!! Odpowiedz Link
kaja881 Re: Tu sie witamy!:) 25.01.07, 00:34 Witam witam! Mamusia 2 letniego synusia Igora i żona męża Krystiana Odpowiedz Link