panipomidor 04.02.07, 17:31 pojawiło się już kilka tytułów w wątku "co was podnieca". Napiszcie, po lekturze jakich tytułów macie ochotę na seks. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazur39 Re: literatura erotyczna -jakie książki Was podni 04.02.07, 18:19 "Opowieść o prawdziwym człowieku"! Odczuwam wtedy potrzebę udowodnienia, że ja też jeszcze potrafię! Na drugim miejscu jest: Stary człowiek i morze. :-)))))))) Odpowiedz Link
ada_bush Re: literatura erotyczna -jakie książki Was podni 05.02.07, 10:40 a to nie bylo przypadkiem "stary czlowiek i może"? Odpowiedz Link
czekolada_orzechowa Re: literatura erotyczna -jakie książki Was podni 05.02.07, 12:06 Nie, to było "Stary człowiek nie może" bardzo smutna i kompletnie dołująca powieść o tym , co nas wszystkich czeka, jeśli nie będziemy jedli dużo mięsa i wędlin ze sprawdzonych punktów sprzedaży i od podniecających masarzy. Podnieca mnie encyklopedia Britannica w 38 tomach z suplementem, bo rozmiar ma znaczenie, przeżywam orgazm na sam widok "Historii Ubiorów" bo polowałam na nią 4 lata i zapłaciłam pół pensji, a The Great Dictionary of English Language Webstera przyprawia mnie o grzeszne, sadystyczne pragnienie, żeby wziąć to tomiszcze- 3 kg- i iść polować na trolle. Odpowiedz Link
ada_bush Re: literatura erotyczna -jakie książki Was podni 05.02.07, 12:39 Hmmm...miewasz fantazje erotyczne nt wspolzycia z trollami? nie wiem, czy to juz nie zakrawa na dewiację! A jak sobie te trolle wyobrazasz: a'la ogry z Gumisow, a'la Tolkien czy tez moze bardziej w stylu Sapkowskiego? A moze takie jak w Harrym Potterze? Czy tez bardziej muminkowate? Odpowiedz Link
ada_bush Re: taa, muminkowate....rotfl, n/t 05.02.07, 13:11 oj, kolezanko, ktos tu ma powazne zaleglosci z literatury dzieciecej! Nie pamietasz, ze muminki byly trollami? (cyt. "wszystkie trolle Muminki") Az wstyd ;-) Odpowiedz Link
fufcia Re: literatura erotyczna -jakie książki Was podni 05.02.07, 12:43 Najbardziej "libidopodnoszace" książki wyszly, moim skromnym zdaniem, spod piora Nienackiego, i tu bynajmniej nie mam na mysli Pana Samochodzika ;-), lecz "Raz w roku w Skiroławkach" oraz "Wielki las". Zawsze mi sie dziwnie ciepło robi, jak je czytam ;-) Odpowiedz Link
substantiv bajka 05.02.07, 17:02 watek odparly wszystkie Panie z ironia. odpowiem bajeczka... Panie i Panowie!!! Na rozkaz marszałka Mózga, generał Członek przeprowadził ofensywę na twierdzę Międzynogi, znajdującą się w rejonie uda przy wsi Podbrzusze. Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączka posłał na zwiad kaprala Paluszka, który stwierdził o następuje: Teren podmokły, silnie zalesiony, miejscami górzysty. Wobec takiej sytuacji terenowej generał Członek nadał rozkaz ataku i nagłym ruchem przesunął się pod twierdzę. W międzyczasie zaatakował wieś Piersiowice gdzie po zaciętej walce zdobył całe wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym. Po chwili odpoczynku miał się rozpocząć atak na późniejszy punkt twierdzy w Dolinie Miłości. Tutaj dowództwo powierzono generałowi Gołogłowemu, który był wspierany działaniami porucznika Lejka. Tuż przed świtem gen. Gołogłowy zajął pozycje wyjściową przed wsią Pępkowice, skąd wspierany siłami porucznika Lejka, ruszył do nagłego ataku. Rozpoczęła się zacięta walka, polała się krew. W czasie walki zginął broniąc swego odcinka kapitan Błonka, który przez cały czas bohatersko przeciwstawiał się generałowi Gołogłowemu. Generał Gołogłowy wykazał nadspodziewane umiejętności manewrowania. Atakował to krótkimi, to znów długimi uderzeniami, zdobywając najważniejszy punkt w Dolinie Miłości. Uderzył tam również sierżant Plemnik, który dostał się do niewoli pod miejscowością Macica. Według naszych wywiadowców został skazany na dziewięć miesięcy aresztu. W murach twierdzy Międzynogi zginął również kapitan Jajo, po którym dowództwo objął porucznik Flak. Ponieważ sytuacja stała się beznadziejna generał Gołogłowy z powodu braku amunicji zmuszony został do wycofania się wraz z porucznikiem do wsi Portkowice, celem zmobilizowania nowych sił i wypoczynku. + + + mialbym rozwiazanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. Odpowiedz Link
fufcia Re: bajka 05.02.07, 17:16 A gdziez ironia w mej wypowiedzi, o bystrooki? Autentycznie "Raz w roku.." dziala na mą wyobraźnię, podobnie "Wielki las". Wolno, nie? Nie obraz sie, ale od Twojej bajki juz 10 lat temu dostawalam mdlosci, bo nudna jest jak flaki z olejem, wyrafinowana jak młotek i humoru w niej za grosz. Ale to tylko moja osobista opinia. Odpowiedz Link
substantiv Re: bajka 05.02.07, 17:22 male przeoczenie i juz mozna skonfrontowac sie z twoja natura. ale amazonka z ciebie :) wszystkie z poza fufcia, teraz ok? bajka jak nudna to nie czytaj, szkoda wszakze czasu... + + + mialbym rozwiazanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. Odpowiedz Link
fufcia Re: bajka 05.02.07, 18:05 Az mnie ciekawosc zzera, co z tej konfrontacji wyniklo? Jakie wnioski, Holmesie? ;-) A amazonka niestety nie jestem, nad czym skrycie ubolewam, ale nie mow nikomu ;-) Co do bajki - masz rację, szkoda czasu, podoba mi się Twoj samokrytycyzm! Lubię skromnych ludzi. Odpowiedz Link
substantiv Re: bajka 05.02.07, 18:10 no to przekazmy sobie znak pokoju. cmok. + + + mialbym rozwiazanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. Odpowiedz Link
substantiv Re: bajka 05.02.07, 18:20 ale gdybym mial rzeczowo odpowiadac na post to: CLELAND John, Pamiętniki Fanny Hill, EMMANUELLE ARSAN, Emmanuelle. to sa takie oczywistosci a dla niektorych moze nawet i banalnosci. + + + mialbym rozwiazanie, ale ono nie pasuje do tego poblemu. Odpowiedz Link
fufcia Re: bajka 05.02.07, 18:42 Faktycznie, zapomnialam o Pamietnikach Fanny Hill; doskonala lektura na zimne, zimowe wieczory! Popieram wybór ;-) Odpowiedz Link