alex9912 20.03.06, 11:47 Cześć. Ostatnio zauważyłem że mój 11 miesięczny labek ma trochę czarnego zęba. Próbowałem zobaczyć czy jest to próchnica czy 'zabarwienie', ale nie jestem pewien. Czy myjecie zęby swoim psom? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: zęby u labka 20.03.06, 19:21 nie myje, ale daje im do gryzienia rozne produkty ktore maja czyscic zeby, plus zapobiegac chorobom dziaslel. nawet zwykle mocowanie sie z psem klebowiskiem sznurkow oczyszcza jego zeby. jezeli jestes w stanie utrzymac psa i umyc mu zeby szczotka do zebow, to jest to bardzo polecane. Odpowiedz Link
paenka Re: zęby u labka 28.03.06, 15:29 u weterynarza kupisz specjalna paste do zebow dla psow, roznia sie one tym o tych dla ludzi ze sie nie pienia, ale jesli nie chcesz kupowac pasty to mozesz zeby czyscic woda utleniona Odpowiedz Link
czarnykluch Re: zęby u labka 10.04.06, 09:57 jeżeli twój pies ma czarny ząb to najprawdopodobnije jest on martwy!! Najlepiej idź do weta któy sprawdzi co jest nie tak Odpowiedz Link