bum4 14.06.03, 15:38 Witam wszystkich miłośników jazdy konnej na forum:)))) Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raak Re: Witam na forum:) 14.06.03, 16:48 Witaj brum brum. Czy kon to jest takie zwierze co ma łeb, szyje cztery nogi i wielki ogon? I zeby jak usmiechnieta Huebner? Odpowiedz Link
bum4 Re: Witam na forum:) 14.06.03, 17:05 Konik ma ladniejsze zeby niz pani Huebner ;))) Odpowiedz Link
giza Re: Witam na forum:) 18.06.03, 08:13 bum4 napisała: > Witam wszystkich miłośników jazdy konnej na forum:)))) > > > Ola Cześć :) Nie wiedziałam, ze jeździsz konno! Fajne forum, dzięki, mam nadzieję, ze bedzie sie bujnie rozwijało!!! Iza Odpowiedz Link
kerambla Re: Witam na forum:) 25.08.03, 22:05 Witam ! Dzięki za przyjęcie . Dobre forum . Pozdrawiam. Odpowiedz Link
azja35 Re: Witam na forum:) 30.10.03, 11:33 Dzieki za przyjecie. Jeżdzę od kilkunastu lat i jest to najlepsza rzecz, jaka mnie spotkała. Służę wszystkim swoją poradą, jezeli beda chcieli skorzystać i będę umiał pomóc. Pozdrowionka :-))) Odpowiedz Link
dakard Re: Witam na forum:) 30.10.03, 12:00 Znasz konie z Rogalina, Krajkowa lub Jaszkowa? azja35 napisał: > Dzieki za przyjecie. Jeżdzę od kilkunastu lat i jest to najlepsza rzecz, jaka > mnie spotkała. Służę wszystkim swoją poradą, jezeli beda chcieli skorzystać i > będę umiał pomóc. > > Pozdrowionka :-))) Odpowiedz Link
azja35 Re: Witam na forum:) 05.11.03, 14:34 Nie, nie znam. znam ze słyszenia ludzi z Rogalina, ale natym moja znajomość się kończy. Wiem, ze w Rogalinie jeździ prezydent Frankiewicz Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: Witam na forum:) 16.03.04, 08:57 Jestem tu nowy, choc tak w ogole to slady zuzycia posiadam dosc liczne. ;-) Troche was ponakam pytaniami, ale wpierw sie rozejrze, bo moze juz sa gotowe odpowiedzi. Konno jezdzilem jako pachole, w ubieglym roku mialem przyjemnosc dosiasc konia i ...nastapil nawrot choroby. :-) Poniewaz mam dzialke w okolicach Wyszkowa zastanawiam sie nad zakupem konia do wlasnego uzytku. Tyle na razie - pozdrawiam Odpowiedz Link