janq43 13.10.11, 23:27 Lub kupię za niewielkie pieniądze.Zapewniam zwierzęciu doskonała opieke, wyrzywienie,przestrzeń do zycia.Rasa nie ma znaczenia.Nie jestem handlarzem,chce konia dla siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermenegilda_zenia Re: Przyjme konia 22.10.12, 23:15 A może być zimnokrwisty i odsadek? Odpowiedz Link
janq43 Re: Przyjme konia 26.10.12, 22:27 hermenegilda_zenia napisała: > A może być zimnokrwisty i odsadek? Może być,chodzi o konia do towarzystwa :) Odpowiedz Link
aallaa43 Re: Przyjme konia 30.11.12, 14:37 nie wiedziałem że takie rzeczy są możliwe!!! Zawsze z mężem pragnęliśmy mieć konie, mamy gospodarstwo malenkie ale patrzac na dzisiejsze ceny koni - normalnie zgroza!!! najnormalniej w swiecie nie stać nas na zakup nawet źrebaka,a byłby bardziej kochany niż dziecko!!! Odpowiedz Link
osmanthus aallaa43 02.12.12, 03:42 aallaa43 napisała: > nie wiedziałem że takie rzeczy są możliwe!!! > Zawsze z mężem pragnęliśmy mieć konie, mamy gospodarstwo malenkie ale patrzac n > a dzisiejsze ceny koni - normalnie zgroza!!! najnormalniej w swiecie nie stać n > as na zakup nawet źrebaka,a byłby bardziej kochany niż dziecko!!! Czyzby sprzedaz koni na mieso do Wloch i Francji tak podbijala cene? A co sie dzieje z konmi uratowanymi/wykupionymi od handlarzy? Organizacje odsprzedaja je sprawdzonym chetnym czy tez trzymaja je w swoich Rescue Centers w nieskonczonosc? Jak chcesz miec konie to przenies sie do Australii:) Nasza Thouroughbred Katie zostala zakupiona jako 3-latka za $600 = 1900 zl (cena wywolawcza na aukcji). Mozna tez sobie odlowic Brumbies (dzikie konie). Odpowiedz Link
ajko Re: Przyjme konia 31.05.13, 21:18 Wyszukaj fundacje ratujące konie jak Pegasus,Centaurus-jest ich sporo. Większość z nich oddaje uratowane konie do adopcji-wypeełniasz ankiete,weryfikują Twoje możliwości i dostarczają konika we wskazane miejsce. Nie możesz go rozmnażać,ani czerpać korzyści z jego pracy. Adopcje są ZA DARMO. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcelino86 Re: Przyjme konia 03.03.14, 08:41 Chciałem to napisać, ale przedmówca mnie ubiegł ;] Odpowiedz Link
janq43 Re: Przyjme konia 07.03.14, 07:39 Od 2 lat jestem posiadaczem 2 koników,klacz i wałaszek:) Klacz w tym roku zaźrebię:) Odpowiedz Link