serencia 28.04.06, 12:53 Jakie Wam się podobają? Może czyjaś propozycja pomoże w nazwaniu zwięrzątka? :-) Mój piesek, bokser, nazywa się Nero :) Ładne są też: Inka Nesca Nie lubię wszelkich Perełek itp... ble :) Z góry dziekuje za odpowiedź :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 28.04.06, 14:07 :D Hehehe pamietam jak kiedys wymyslalismy w rodzine imie dla pieska babci i padla propozycja "Niemój" :D Mi sie podoba imie dla suczki - Fanta A dla pieska rzecz jasna - Kaiser (ale nie mylic z bulkami) A rodowodowe mojego psa to Baco (czyt. bako) bardzo fajne ale ja sie uparlam na Kaisera :D Odpowiedz Link
nakazim Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 26.05.06, 22:02 A mój piękny papillon nazywa się Apsik! Odpowiedz Link
wilczyca84 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 21.11.06, 13:20 ja mam 9-miesiecznego beagle a wabi sie Kłopot:) Idealnie do niego pasuje:) w rodowodzie ma Poker ale jakos nie bardzo mi sie podoba. Kolejna propozycja to Hoover, poniewaz wszystko bardzo chetnie do mordki wciaga jest to kolejne imie, ktore by do niego pasowało:) Odpowiedz Link
gabi683 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 29.11.06, 18:01 Nasz 2 miesieczny labek wabi sie Roki;) Odpowiedz Link
paenka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 28.04.06, 14:07 AAa i jeszcze znam jedno ktore mi sie podoba ;) Wektor Odpowiedz Link
urszula64 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 27.06.06, 18:07 moja goldenka w mertyce ma wpisane Cayenne i tak też na nią wołamy ;D Odpowiedz Link
chilu Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 28.04.06, 14:36 Impas Teza Haker Burbon Tami Magnus Akord Tera i słynny bullek Józio :) Odpowiedz Link
tamsin Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 28.04.06, 15:26 moja suczka nazywala sie Harley gdy ja dostalismy. W domu imie sie nie podobalo i meska czesc mojej rodziny zmienila jej imie na Princess Daisy (do wyboru dali mi: Princess Toadstool or Princess Daisy - mozna sie domyslic z jakiej gry :-) Princess sie zgubila od razu i teraz jest po prostu Daisy, albo Daisor! Odpowiedz Link
marushka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 29.04.06, 10:07 Mój jamniczek ( króliczy, szorstkowłosy ) wabi się Sasha ( a jest dziewczynką ) miałam także Vanile, Amona, Glossa, Lunę i Terrę. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli piesków :) Marysia Odpowiedz Link
paenka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 29.04.06, 10:22 A ja jeszcze mialam Irysa - wyzła węgierskiego ;) Odpowiedz Link
margie Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 30.04.06, 14:33 Nero, niezwykle oryginalnie.... Moj ma na imie Ido, w rodowodzie ma Idol, ale pzreciez nie bede tak na psa wowala:) poniewaz wzielam go doroslego ( mial 4 lata), nie mialam pola manewru. Ladne imie to Pogott, Brasco, Frodo.. cala masa.. Mje popzrednie psy: Trop ( wyzel), Max ( sznaucer) Drak ( sznaucer) teraz Ido... Ze sznaucerowej kolekcji; Flik, Basko, Press, Texas, Full, Dante, Argus, Fido.... Odpowiedz Link
czekoladka90 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 01.05.06, 00:12 Mój jamnik wabi się Bruno ;] a fajne imiona to Reda i Alcado ;] Odpowiedz Link
easy_come Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 02.05.06, 14:43 kupiłam westa z metryką w ktorej mial juz wpisane imię ... Denis -nie muszę mowić że czesto wołamy go zastepując "D" - "P" :) Odpowiedz Link
paenka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 02.05.06, 18:13 Ekstra! Podoba mi sie :D Odpowiedz Link
m_myszka3 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 04.05.06, 15:13 Zapomniałam o Clarysie, Bercie, Kiler, Brutal, Bronka Odpowiedz Link
sweetchocolate Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 04.05.06, 11:30 Mój czekoladowy doberman wabi się Ramzes, a zwany jest Ramek-Chamek w półświatku ;))))) Odpowiedz Link
vanillasky2 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 04.05.06, 13:35 Mam Briarda -wabi sie-BAXTER Odpowiedz Link
m_myszka3 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 04.05.06, 15:12 Może być Hera, Kora, Sara, Gyrta Odpowiedz Link
szeko Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 08.05.06, 16:48 nasza labradorka wabi sie LUKA (bo wypelnia pustke - troche przewrotnie) ale jakbym miala psa to na bank bylby PEPE Odpowiedz Link
emiilka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 09.05.06, 09:37 Ja ma rottweilera suczkę Sarę, a podoba mi się też Fanta i Brenda. Odpowiedz Link
jezzmam Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 09.05.06, 22:38 My mamy sunię Cocker Spaniela Angielskiego i wabi się Roxette czyli Roxi:) A w domu na wsi mamy Owczarka Niemieckiego Rexa,Kubę i Papucia. Odpowiedz Link
shih-mo Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 24.04.14, 23:21 Diego, Frida, Shanti, Pepi, Kira Odpowiedz Link
ginewra0702 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 10.05.06, 20:05 a ja nie mam psa, chocia bym chciala... ale w mojej rodzinie blizszej i dalszej pare psow jest:) i najlepsze sa: Raksa Apsel i juz wiecie, jakie jest nasze rodzinne hobby:))) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 10.05.06, 22:48 Ja mam Pinusia (imię: Pino, nie wiem dlaczego, niektórzy mówią Pinio :DDD ) Odpowiedz Link
westi84 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 14.11.06, 14:31 Hej! Ja mam Westa, który wabi się ODI. Po podwórku u mnie przed blokiem łazi pies fryzjera a dokładnie grzywacz chinski:/ Fajnie sie wabi LEON - pasuje do niego, gania wszystkie psy po podwórku nawet te duże. hehe Odpowiedz Link
e-kraajanka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 24.05.06, 07:58 Moja dalmatynka wabi się Karmen. Odpowiedz Link
megasoft Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 30.05.06, 14:50 Leon Tajga Fafik Barduś Hektor i ja też nie lubie Perełek itp. Odpowiedz Link
carolinascotties Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 07.06.06, 01:26 moje dzieciaki nazwałam tuż po porodzie :) mam na myśli poród mojej Szkotki- Kluchy :) Karol - syn pierworodny-chciałam żeby miał coś po mnie :) dostał imię. Dwójka- urodziła się jako druga :) Ucho- urodziła się z zagiętym uszkiem, które już zagięte nie jest Mini-była najmniejsza, teraz jest największa :) W metryczkach figurują już pod bardziej poważnymi imionami : Karol Jedyny Klejnot Kaprys Klu Kumpela Tygrysa :) Jestem ciekawa, jak nazwą ich nowi właściciele ( o ile tacy będą ;)) Odpowiedz Link
kaczuszka5555555555 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 06.07.06, 20:55 a mój kundelek wabi się Max.Podobają mi sie imiona tj:Złotówka (w skrócie Złoty), Franek, Pascal, Beethoven, Pluto, Sasha tez jest ładne i Majka. Odpowiedz Link
verdana Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 07.07.06, 15:49 Poniższy mops ma na imię Goliat.Byla propozycja, aby nazwać go Docent, ale istniało niebezpieczenstwo, że ja będę przylatywała. Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 07.07.06, 16:05 Moja suka wabi sie MEJSI moja sasiadka nazwala swoja suke Zmora Odpowiedz Link
anetadutkowska Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 07.07.06, 19:19 mój tosa minek (tosa inu) wabi się Ashir zdrobniale mówimy na niego maleństwo albo kruszynka, czasami jest faflun jak się ślini Odpowiedz Link
pegaz75 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 14.07.06, 09:46 Moja dodżyca niemiecka arlekin ma na imię Thetys. Imię poważne i wynisłe w sam raz dla olbrzyma:-) Odpowiedz Link
kaczuszka5555555555 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 17.07.06, 13:07 Jeszcze ostatnio wymysliłam imie dla psa Alfred Picasso(w skrócie Alpi, Alpic[czyt.Alpik] albo Alf lub po poprostu Aflred) a dla suczki Antonina( w skrócie Antosia, Nina, Tośka, Antośka) Odpowiedz Link
beatag1972 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 24.10.06, 11:38 MOJA SUNIA WABI SIE TIJA A JEJ SZCZENIĘTA -CHWAŁA BOGU- ODDANE W DOBRE RĘCE NAZWALIŚMY WRAZ Z SYNEM -SUCZKĘ FEMI A PANÓW TJUSDEJ RASKUS ORAZ SANDIS.LUBIMY ORGINALNE IMIONA;-) Odpowiedz Link
jasminar Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 24.10.06, 16:12 cane-to RAMZES,pitt-to DEVIL,amstaff-to KILLER :)))) wesoła kompanija;) Odpowiedz Link
azaheca Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 27.10.06, 21:02 źródłem natchnienia może być katalog na wystawie psów,czasem boki można zrywać,czego to ludzie nie wymyślą :-)) Odpowiedz Link
neufahrwasser_in Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 13.11.06, 02:29 pegaz75 napisała: > Moja dodżyca niemiecka arlekin ma na imię Thetys. Imię poważne i wynisłe w sam > raz dla olbrzyma:-) A jak do niej mówisz? Podaj przydomek, oki? Odpowiedz Link
abrakadabra1001 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 29.10.06, 12:29 Mój labek (suczka) nazywa się: Cookie a moskiewski pies stróżujący: Dusia Odpowiedz Link
jagoodka86 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 30.10.06, 15:55 Mój-syberian husky- Elvis Odpowiedz Link
masiw serencia 31.10.06, 18:53 mój ukochany pies (już niestety nie żyjący) owczarek niemiecki nazywał się Nero - piękne imię dla pięknych i mądrych psów. Aż mi się łezka w oku zakręciła Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Cicero, syn Friariella 01.11.06, 09:32 Moj obecny ma w papierach wpisane Cicero, dla rodziny Cycek ;) Wczesniej mialam CTR imieniem Koles, tak go nazwal poprzedni wlasciciel. Moj Ex mial w zyciu kilka psow, wszystkie nosily to samo imie: Camel. Mi podoba sie imie ojca mojego pchlarza: Friariell, zwany Friar. Odpowiedz Link
basia6666 Re: Cicero, syn Friariella 12.11.06, 20:26 Jake,Dakota,chester,Louie,Sasy,Cezar,Brutus smieszne:lejek,ciapa,mucha Odpowiedz Link
aziza_kama Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 14.11.06, 11:21 Moja kaukazka ma w metryce 2 imiona: Vieeda Aziza, ale w domu nazywamy ją Kama. Moja poprzednia sunia - owczarek podhalański miała na imię Saba. Też nie lubię wszelkiego rodzaju Pchełek, Muszek itp. Kiedyś spotkałam na spacerze pana z malutkim pieskiem, który wabił się... Herkules;) Odpowiedz Link
analityczka Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 14.11.06, 13:00 Moi 3 "panowie": Winter(przez"wu")-bernardyn Verdi-średniej wielkości kundel Bodek-malutki biały piesek:) Odpowiedz Link
wytuli Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 14.11.06, 16:50 moje czarnuchy :)) maja na imie HERA i FETA. nie mylic z serem lub imprezowaniem :ppppp Odpowiedz Link
wiki9611 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 18.11.06, 19:16 Moja suczka sznałcerka miniaturka wabi się "Fuga" . Odpowiedz Link
dorotano1 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 20.11.06, 18:29 Totmes - to imię mojego spaniela( tak nazywał się król egipski), Tayson - boksera( to imię mówi samo za siebie). Odpowiedz Link
snajpe_ru Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 21.11.06, 09:42 a moj bokser nazywal sie Norman,a labradorka , ktora mam obecnie wabi sie Huba. Odpowiedz Link
luna37 Re: Piękne Imiona Dla Pięknych Psów :) 26.11.06, 18:05 A co powiecie o "Czako" ? ;) Odpowiedz Link