Dodaj do ulubionych

WSAPANIALI LEKARZE: PSI OKULISTA

09.05.06, 15:03
Proponuję założyć katalgo znakomitych specjalistów weterynarii w róznych
dziedzinach z krótkimi rekomendacjami.
Na pierwszy ogień OKULISTA.

Pan Jacek Garncarz, okulista psi, koci, papuzi i w oógle zwierzecy, ma
znakomity stosunek do zwierząt, świetny sprzęt do badania na miejscu,
specjalistyczne leki zwierzęc - ale nade wszystko ma ogromną wiedze i
doświadczenie zdobyte w klinikach Wielkie Brytanii.

Ponieważ oczy psów mają inną budowę, niż oczy ludzkie (inna ilość powiek,
zupełnie inne choroby, zupełnie inne metody leczenia, inne ciśnienie w
gałkach ocznych itd) konieczne są czasem precyzyjne badania u takiego właśnie
specjalisty.

W gabinecie pana Jacka wyleczono moje dwa psy, a liczba spotkanych w
poczekalni pacjentów ze znakomitymi wynikami (precyzyjne diagnozy i skuteczne
leczenie) każe powiedzieć - TO SUPER SPECJALISTA.

I niedrogi - wizyta kosztuje nie wiecej niż. ok. 50 PLN. (I w tym czasem jest
już zawarty koszt lekarstwa)

Oto kontakt:
Garncarz Jacek, lek. wet.
0 22 858 80 62
02-927 Warszawa, Zdrojowa 12
pow.m. st. Warszawa, woj.mazowieckie
jacek@garncarz.com.pl
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: WSAPANIALI LEKARZE: PSI OKULISTA 09.05.06, 15:48
      Brzydko mi twoje posty pachna. Robisz sobie autoreklame na forum? Potrzebujesz
      nowych pacjentow i swiezej kasy? Sa inne sposoby, zeby sie reklamowac.
      A twoje wiadomosci o Sternie i Garncarzu to pochodza ze zwyklych kontaktow
      pies - pacjent - lekarz? Chyba nie, prawda?
      • janie_funiette Ech... Żal mi ciebie... 09.05.06, 16:02
        Dziwnie mi pachnie Twój zarzut, bo on po prostu paralizuje. Mam psy od lat,
        leczę je z róznych chorób. Na przestrzeni lat odwiedziłem szereg klinik i wielu
        lekarzy - i zauważyłem, ze podobnie jak w przypadku kafelkarzy, murarzy,
        korepetytorów, mechaników - są ludzie oddani swojej sztuce i leserzy.
        Napisałem o trzech ludziach, kazdy z innej kliniki.
        Miałem nadzieje, że pomoże to ludziom dotrzeć do dobrych specjalistów, któryz i
        tak mają pełne ręce roboty.
        Ale ty - jak widze - wolisz, aby ludzie z forum poruszali się po omacku,
        leczyli swoje zwierzęta metodami zasłyszanymi tutaj od innych
        pacjentow, "rumianek w oczy" (straszne!), bez profesjonalnej diagnozy. Nop to
        róznimy się bardzo.

Albo jestes nierozsądny, albo zawistny. Mnie zaś jedynie chodzi o dobro
        zwierząt. Naprawdę trudno w to uwierzyć? A może zamiast pisac bzdury sam poleć
        ludziom jakiegoś psiego lekarza specjalistę, jesli z czystym sumieniem możesz
        to zrobić. Być może uratujesz iles fajnych psiaków i kociaków. Ja Twoją
        rekomendację zapisze sobie i na pewno skorzystam, a przynajmniej sprawdzę w
        dobrej wierze.

janie
        • ddb2 Re: Ech... Żal mi ciebie... 09.05.06, 16:18
          Jesli ktos bedzie szukal dobrego lekarza, chetnie polece tego, ktoremu ufam,
          ktory prowadzil moje psy i ktory ma w leczeniu efekty. Ale nie robie reklamy na
          forum! To nie to miejsce. Zle wygladaja twoje posty, zle sie kojarza.
          Poza tym, zastanawia mnie precyzja, z jaka podajesz informacje o tych lekarzach.
          Ja bym tak nie potrafila napisac o moim wecie, mimo, ze znamy sie kupe lat i
          uklady mamy pacjencko-towarzyskie.
          A pomijajac sposob, w jaki zareklamowales tych lekarzy, to znam ich osobiscie i
          przynajmniej o Sternie mam odmienne zdanie (kiedys mialam z nim zajecia na
          Grochowskiej i wtedy nie jawil sie w tak swietlanych kolorach, jak go
          przedstawiasz). Ale ty oczywisciwe mozesz miec z nim inne doswiadczenia.
    • andre_n racja 09.05.06, 18:16
      najgorsze jest jak jakis lekarzyna chce podwazyc autorytet drugiego i nadaje na
      niego na forum jak ta pacjentka co tu docina wpiswi. pewnie jej zle idzie i
      woli zeby ludzie sie informowali na forum jak leczyc psy. a ze nie padlo jej
      nazwisko i adres to musi dociac innym wpisom ze to reklama. jakby o niej
      napisali dobrze to pewnie by nie mowila ze taki wpis smierdzi.
      innymi slowy: pisanie dobrze o innych jest podejrzane i zakazane!!!!!
      brawo janie za ten kontakt bo mi jest wlasnie potrzebny!!!
      pozdro\
      • neufahrwasser_in Hmmm... 09.05.06, 19:14
        Mam mieszane uczucia czytając takie topiki. Są na forach zwierzęcych wątki
        polecające lekarzy, ale raczej nikt nie WRZESZCZY o tym, że zna dobrego weta tak
        sam z siebie. Krzyki i zakładanie kilku wątków na raz trąci łamaniem
        netetykiety, i niestety spamem. A najbardziej niezrozumiałe jest dla mnie,
        dlaczego to wszystko znalazło się akurat na forum "Psy rasowe".
        • pierozek_monika Re: Hmmm... 09.05.06, 21:30
          nie wiem o co chodzi, ale o Garncarzu już w wielu miejscach czytałam, że jest
          bardzo dobrym okulistą.
          Ale mój pies ma na szczęście póki co zdrowe oczy, i raczej wybierzemy się bliżej
          niż do Warszawy jakby "coś"
          • a_na Re: Hmmm... 09.05.06, 23:35
            pierozek_monika napisała:
            > nie wiem o co chodzi, ale o Garncarzu już w wielu miejscach czytałam, że jest
            > bardzo dobrym okulistą.

ja także słyszałam wiele dobrego ...
            ale ... z tego co wiem,nie ma w Polsce weta-okulisty uprawnionego do wydawania
            certyfikatów...a mimo to takie certyfikaty są wydawane...

a pierwszy post jakoś nie wygląda mi na opinię pacjenta...ja znam panią wet
            moich psów od kilkunastu lat,ale nie mam tak ścisłej wiedzy na Jej temat...
            • mojanoga Re: Hmmm... 10.05.06, 13:14
              Przykro mi się zrobiło,że ktoś pomyślal,że dr.Garncarz musi sie w ten sposób
              reklamować!!Sama jestem lekarzem weterynarii,uczylam się u dr.Garncarza,wiele
              razy prosilam o konsultacje w sprawach okulistyki...Jacek Garncarz ma swoją
              stronę w internecie,a klientow na tylu,że nie potrzebuje reklamować się na
              forach!
              • majenkir Re: Hmmm... 10.05.06, 13:41
                Najlepiej dla wszystkich bedzie jak Lucre wykasuje wszystkie "podejrzane" watki.
                • neufahrwasser_in Re: Hmmm... 10.05.06, 14:11
                  majenkir napisała:

> Najlepiej dla wszystkich bedzie jak Lucre wykasuje wszystkie "podejrzane" watki
                  AMEN. Głaski dla Twoich chartów :)
    • janie_funiette Na zakończenie: Prosba o usuniecie wątków. 10.05.06, 15:51
      Informuję, że kilka chwil temu wysłałem do wlasciciela forum (lucre) prośbę o
      usuniecie moich wątków "WSPANIALI LEKARZE" z forum. Treść mojego maila do lucre
      jest następująca:

"Kilka dni temu zamieścilem na forum "psy rasowe" trzy watki "Wspaniali
      lekarze" - a w nich zawarlem namiary na kilku lekarzy-specjalistow (okulista,
      USG i chirurg), ktorzy w znakomity pomogli moim psom w chorobie. Wydawalo mi
      sie to cenną wskazowką dla innych posiadaczy psow, którzy skazani są niekiedy
      na dzialanie po omacku i wedle (nierzadko) bzdurnych i szkodliwych porad
      zamieszczanych na forum przez innych posiadaczy psow.

Ku mojemu zdumieniu moje wpisy spotkaly sie z protestem kilku innych
      forumowiczow (m.in lekarzy weterynarii), ktorzy uznali je za reklame.

Nie moge tego zrozumiec, bo nie widzialem ich protestujacych, kiedy na forum
      pojawiaja sie niebezpieczne porady dla innych posiadaczy psow pisane przez
      amatorow. Ale trudno.

Dla dobra opisanych przeze mnie lekarzy, którzy na skutek wspomnianych wpisow
      zzostali pomowieni o wykorzystanie forum dla celów reklamowych, GORĄCO PROSZE O
      USUNIĘCIE OWYCH WĄTKÓW Z FORUM. Jednocześnie zapewniam, że z żadnym z opisanych
      lekarzy nie łączy mnie nic, poza udana relacją własciciel leczonego psa
      (pacjent) - lekarz.

Sumienie prostestujących - jak rozumiem - zostanie zaspokojone. Nie wiem, czy
      będzie czyste, bo pewnie ileś tam piesków dzieki temu zdechnie albo oslepnie,
      ale cóż. NIESIENIE POMOCY może być podejrzane i zapewne to też jest jakiś znak
      czasów.

Pozdrawiam

Janie Funiette"
      • pierozek_monika Re: Na zakończenie: Prosba o usuniecie wątków. 10.05.06, 16:56
        mnie te posty nie przeszkadzały, ale w sumie jednak lepiej wygląda, jak się coś
        poleca na czyjąś wyraźną prośbę o to ;)
        • mojanoga Re: Na zakończenie: Prosba o usuniecie wątków. 14.05.06, 09:20
          "Ku mojemu zdumieniu moje wpisy spotkaly sie z protestem kilku innych
          forumowiczow (m.in lekarzy weterynarii), ktorzy uznali je za reklame."

To chyba chodziło o mnie-a ja wyraźnie napisalam,że uważam,że dr Garncarz to
          świetny fachowiec i dziwi mnie,że ktoś podejrzewa go o autoreklamę...
          Widać nie potrafię się wyslawiać na piśmie:(
          • wilk_podhalanski Re: Na zakończenie: Prosba o usuniecie wątków. 16.05.06, 20:38
            Chyba nie o ciebie chodzilo... Całą akcję protestacyjną (idiotyczną) rozpętał
            nick ddb2, który na poczatku w swoim pierwszym poście napisał m.in. tak: "...
            pomijajac sposob, w jaki zareklamowales tych lekarzy, to znam ich osobiscie i
            przynajmniej o Sternie mam odmienne zdanie (kiedys mialam z nim zajecia na
            Grochowskiej i wtedy nie jawil sie w tak swietlanych kolorach, jak go
            przedstawiasz".
            I to mi się wydaje co najmniej dziwne, bo o ile janie_funiette napisał swoją
            pochwałę jako zachwycony pacjent (jak zrozumiałem), który może się mylić, ale
            pisał z sercem, to jako kto napisał swoją insynuację ddb2? Jako pacjent? Czy
            może jako zawiedziony weterynarz-konkurent? bBo o chorobie pieska i złej
            kuracji jakoś nic o nie wspomina, tylko o zajęciach z wykładowcą, którego nie
            polubił.
            • agaciora Re: Na zakończenie: Prosba o usuniecie wątków. 17.05.06, 08:30
              Podejrzenia o autoreklamę są niesmaczne i śmieszne - widać, że ich autorzy są
              słabo rozeznani w psim i kocim światku. Doktorzy Garncarz, Sterna i jeszcze
              kilku innych specjalistów nie są jakimiś tam weterynarzami z Pcimia Dolnego, o
              których mało kto wie i którzy potrzebują się szerzej rozreklamować. Są to
              ludzie tak znani i cenieni przez włascicieli psów, kotów i innych czworonogów,
              że nie potrzebują dodatkowej "taniej" reklamy !!!

Agata
              www.emi.xt.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka