setpoint13 07.03.13, 15:40 mam pytanko, proszę o odpowiedzi szybkie i konkretne. Nowo poznany facet namawia do przesłania zdjęć topless - nie wyrażam zgody, i żeby nie było, nie wyrażę zgody, chociaż naciska. Pytanie brzmi: Czy to jakiś test? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: fotki 08.03.13, 07:54 Interesuje go seks i tylko seks, bez zobowiązań i tych nudnych oczekiwań. Konkretny koleś. Odpowiedz Link
nie.mam.20 proponuje z krotkiego rogu 09.03.13, 10:05 wyslij fote bobra, oszczedzicie na pradzie i czasie. fetyszysta jakis, bo cycki nie sa najwazniejsze. Powinnas sie zaprezentowac z dyplomem uniwersyteckim, karnetem na koncerty symfoniczne, odbitka karty bibliotecznej oraz swiadectwem chrztu i komunii. a Tobie zalezy na bzykaniu, czy wolisz podyskutowac o Modrianie? Odpowiedz Link
maly.jasio no zboznym i prokreacyjnym... 27.04.13, 17:15 sibeliuss napisał: > W jakim celu go poznałaś? no zboznym i prokreacyjnym. aby zyli dlugo i szczesliwie, splodzili potomstwo, a robotki tylko po ciemku i pod koldra. Odpowiedz Link
izyrider Re: fotki ,wyslij masz prawo jest rownouprawnienie 18.04.13, 14:34 oczywiscie ze jest to test, bo jak go przekonasz ze nie jestes mezczyzna? gdy poprosi o wiecej tez wyslij... niech sie sam przekona.. Odpowiedz Link
engine8 Re: fotki 23.04.13, 02:38 Tak to jest test.. Jak wyslesz do mnie tzn ze wysylasz tez do innych a wiec jak sie takie nazywaja?? Odpowiedz Link
izyrider Re: fotki mozliwosci? 25.04.13, 08:03 ja typuje ..szukanie zrozumienia dla drobnych usterek,rodzaj dyplomacji przy uzyciu latawcow Odpowiedz Link
czargor1 Re: fotki 26.04.13, 12:11 Napaleniec chce sobie popatrzeć i dogodzić przy okazji. Odpowiedz Link