siamese67 08.10.09, 07:20 Miłego dnia wszystkim Państwu życzę. I dobrego rogalika do porannej kawki. Ależ miałam piękny sen... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Dzień dobry 08.10.09, 07:56 a ja miewam koszmary na zmianę z miłymi snami. dawno tak nie miałam. i pierwszy raz od zmiany pracy śni mi się - Odpowiedz Link
uny Re: Dzień dobry 08.10.09, 07:58 cześć. miłego dnia. ja też miałem pikny sen. śniło mi sie że pojechałem nad morze... hmmm, to nie sen. ja naprawde jade nad morze. hehehe pzdr. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Dzień dobry 08.10.09, 13:17 No to świetnie Uny, pogoda ma być piękna A my jedziemy nad morze w przyszły weekend. Teraz wybieramy się ciut bardziej na południe. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Dzień dobry 08.10.09, 08:13 Witam porannie Dzisiaj jest zdecydowanie cieplej i na razie nie pada, a słońce leniwie zaczyna przebijać się zza chmur. Po kawie został już tylko pusty kubek, który zaraz umyć muszę. Miłego dnia Wam życzę Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dzień dobry 08.10.09, 09:59 Dzień dobry U mnie piękna złota jesień, a właściwie to prawie lato. Miłego dnia. Uny, jak zazdroszczę tego morza... Wypoczynku dobrego. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Dzień dobry 08.10.09, 10:20 Witam w czwartku. Ja dziś bez kawki - dziś jej nie potrzebuję... Agla... myśle o Twoim wczorajszym marudzeniu... Róbmy swoje. Jutro będziemy się martwić. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Dzień dobry 08.10.09, 10:44 A może... herbata zielona(?) Poranna burza oczyściła nieco atmosferę i myśli... A nad morzem... wieje, leje... jest idealnie... /ja nie marudzę.../ Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Dzień dobry 08.10.09, 11:01 a ja mam sok porzeczkowy... pachnie porzeczkami dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dzień dobry 08.10.09, 11:12 Ratunku, nie dam rady bez kawy. Dużej latte, najlepiej Bo o słodkim to już nie wspomnę. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Dzień dobry 08.10.09, 11:24 Hmm... musisz się rozruszać powiadasz? Mój aktualny humor sponsorują takie specjalne ziółka... I to: Jungle Fever Odpowiedz Link
mgliste.marzenie Re: Dzień dobry 08.10.09, 11:46 I jak mam teraz pracować? Teraz to kawa nie wystarczy PS. Czy Ty nie powinieneś pisać czegoś całkiem innego? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Dzień dobry 08.10.09, 13:45 > Teraz to kawa nie wystarczy A czego byś chciała, hmm? Odpowiedz Link