la_rana 28.11.09, 18:06 Dzisiaj imprezowy weekend, nie...?? Tak więc pozdrawiam wszystkich imprezujących i tych, którzy nie imprezują. I taki oto toast proponuję: "Za bycie samemu, sypianie we dwoje i potrójne widzenie" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Toast 28.11.09, 18:24 Cześć LaRana No bardzo ładny toast. To ja się zrewanżuję takim : Zdrowie naszych Pań, bo jak nasze Panie będą zdrowe, to i my będziemy zdrowi ! Odpowiedz Link
la_rana Re: Toast 28.11.09, 18:39 O tak, z tym zdrowiem to prawda! <rotfl> To może ja teraz tak: "Za piękne konie i szybkie kobiety oraz twardych mężczyzn, którzy je dosiadają" Odpowiedz Link
robert.83 Re: Toast 28.11.09, 19:03 The Luck is gone, the brain is shot, but the liquor we still got! Odpowiedz Link
la_rana najlepsze wyjście 28.11.09, 19:10 to wyjście na piwo! i toast dla tych, którzy dzisiaj goszczą kogoś: "Zdrowie gości, niech posrają się z radości!" Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Toast 28.11.09, 19:18 Niech najlepsze dni, które były, będą najgorszymi z tych, które będą Odpowiedz Link
la_rana Re: Toast 28.11.09, 19:22 Claire, piękne! Ale ja znowu z grubej rury "Seks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko!" i jeszcze to: "Za wszystkich abstynentów - oby wreszcie zrozumieli swój problem!" [grudniowy CKM podpasował mi jak nigdy! ] Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Toast 28.11.09, 19:50 Wstyd się przyznać, ale rozłożyłyscie nas z Robertem na łopatki. Ale zanim klepnę, musicie jeszcze trochę pocisnąć Odpowiedz Link
la_rana pijmy! 28.11.09, 20:06 bo od wódki więcej osób się urodziło niż zmarło! "Zawsze jest okazja do picia. Dziś pijemy z okazji urodzin. Ani. Ani moich, ani twoich!" "Sen wzmacnia, wódka usypia. Wniosek - wódka wzmacnia" "Do DNA, jak mawiają genetycy." Odpowiedz Link
mappi Re: Toast 28.11.09, 20:08 toast to mi sie teraz jeden przypomina Za rosyjskie okręty podwodne- DO DNA!!! a mój kumpel ma taki zwyczaj wygłaszania sentencji przy podnoszeniu kieliszka...."Wejdź we mnie... ale nie rządź mną" jak dotąd bezskutecznie pozdrawiam i miłego wieczoru Odpowiedz Link
la_rana mamy 28.11.09, 21:22 pijmy za mamy. bo jak mamy to pijemy! gyubal_wahazar mnie zainspirował! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: mamy 28.11.09, 22:07 Zdrowie dziewczęcia o nicku LaRana Niech okowitki nie zbraknie do rana ! (rhyme made in Czestochowa) Odpowiedz Link
la_rana Re: mamy 28.11.09, 22:53 to ja tak na dobranoc "chluśniem, bo uśniem. pierdykniem, bo odwykniem!" raf.1 - pozdro for you! Odpowiedz Link
kawamija Re: Toast 29.11.09, 09:31 ...oj imprezki....zatęskniłam za studiami my zawsze piliśmy za to, by nasze dzieci miały bogatych rodziców..... a jak już padaliśmy to leciało tak .... www.youtube.com/watch?v=ZUJWkJeB2Sc i trzeba było wstać do kolejnego toastu wraz ze słowami wstań, unieś głowę...........echh....tak teraz sama się do siebie uśmiecham, skąd my taką muzę na imprezy mieliśmy ..... Odpowiedz Link
la_rana dzieci :) 29.11.09, 09:45 "Żeby nasze dzieci nie mówiły po chińsku, miały bogatych rodziców i na starość szklankę wódki do łóżka przyniosły" "Oby nam się dzieci tramwajów nie czepiały" "Oby następny dzień ojca nie był naszym dniem!" Odpowiedz Link
kawamija Re: dzieci :) 29.11.09, 09:52 echh jeszcze sobie przypomniałam jakieś, ale cholera te już musze zostawić na jakąś imprezę.... ten o dniu ojca bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link
robert.83 Re: Toast 29.11.09, 09:48 Za nasze żony, za panie naszych serc. Oby jedne z drugimi nigdy się nie spotkały! Odpowiedz Link