magl-owa 02.01.10, 21:32 powinien to obejrzec każdy niewierny mężczyzna prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeonn Re: wszystko gra 02.01.10, 21:35 A Viki Cristina Barcelona dla niewiernych kobiet Odpowiedz Link
kawamija Re: wszystko gra 02.01.10, 22:11 radeonn napisał: > A Viki Cristina Barcelona dla niewiernych kobiet a ja myśle ze Viki Criatina Barcelona mogą obejrzeć i wierne kobiety, i wierni panowie,i niewierni też, chociażby dla fantastycznej muzyki i klimatu jaki jest w tym filmie.... Odpowiedz Link
raf.1 Re: wszystko gra 02.01.10, 21:37 na laptoku, w drugim pokoju coś tam leci, ale wiem jedno.. nie opłaca się być wiernym hehe . z buta można dostać Odpowiedz Link
raf.1 Re: wszystko gra 02.01.10, 22:08 "za założenia... ma i musi " z założenia? więc powracamy do punktu wyjścia, bo widać teorie biorą w łeb. Ale ja mam jeszcze jedną, bardzo naiwną i dziecinną.. Chociaż tyle.. Odpowiedz Link
kawamija Re: wszystko gra 02.01.10, 22:14 Właśnie czy ma się opłacać ? i czy bilans ma wychodzić na plusie ? i czy wstyd zbankrutować ? chyba ekonomia zawładnęła też uczuciami...... Odpowiedz Link
magl-owa Re: wszystko gra 02.01.10, 22:26 Kawa, nie w tym sensie Bycie wiernym jest bezdyskusyjnie uczciwe. Jak się kocha i nawet jak już porywy serca miną po (powiedzmy) 15 latach. Lojalnosc, wiernosc... oby nie stały sie pustymi słowami... Terminologia ekonomiczna nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link
kawamija Re: wszystko gra 02.01.10, 22:34 uff jesli ekonomia nie ma tu zastosowania, to moge spokojnie iść spać.... Odpowiedz Link
magl-owa Re: wszystko gra 02.01.10, 22:15 ech, sie czepiasz "założenia" bezdyskusyjnie się opłaca jaka to teoria? Odpowiedz Link
hellish.monster no i co?! 02.01.10, 22:19 Upiekło się dziadu, nie? [tak byle jak oglądałam, ale na pewno] K..a, w życiu [przeważnie] zawsze tak jest. Bym popisała więcej na ten temat, ale spać mi się chce Odpowiedz Link
magl-owa Re: no i co?! 02.01.10, 22:27 Jakby sprawę prowadził Colombo to by sie nie upiekło Odpowiedz Link
kawamija Re: no i co?! 02.01.10, 22:37 hellish.monster napisała: > Porucznik Borewicz też by nie popuścił e tam... myśle ze i jemu zdarzało się popuścić Odpowiedz Link
kawamija Re: no i co?! 02.01.10, 22:46 hellish.monster napisała: > nie! bo to był facet idealny! ...... mimo nosa kilkukrotnie złamanego ????? Odpowiedz Link
magl-owa Re: no i co?! 02.01.10, 22:38 hellish.monster napisała: > Porucznik Borewicz też by nie popuścił > > No ba! Odpowiedz Link
kawamija Re: no i co?! 02.01.10, 22:36 magl-owa napisała: > Jakby sprawę prowadził Colombo to by sie nie upiekło albo agent Tomek ... wtedy sprawa wypłynęła na tzw światło dzienne a TVN znów miałby temat Odpowiedz Link
listopad02 Re: wszystko gra 02.01.10, 22:33 Ja sobie zaraz włącze Spargnieni miłości, podobno o prawdziwej miości, zobaczymy O wyczytałem... melodramat, a i tak obejrze. Odpowiedz Link
magl-owa Re: wszystko gra 02.01.10, 22:36 I będzie jeszcze "Słodki Listopad" Nigdy nie mogłam tego obejrzec od początku do konca porządnie. Nie pamietam na którym programie - na pewno w styczniu Odpowiedz Link
hellish.monster "Słodki Listopad" 02.01.10, 22:38 pamiętam, że ryczałam jak głupia na tym filmie. jak nie zapomnę, to obejrzę go jeszcze raz. Odpowiedz Link
hellish.monster oj... 02.01.10, 22:37 "Spragnieni miłości to zmysłowa opowieść o niespełnionym uczuciu i pożądaniu, którego nie można zaspokoić." ja nie wiem czy to dobry pomysł tak przed snem filmy o pożądaniu... Odpowiedz Link
listopad02 Re: oj... 02.01.10, 22:56 Nie wiem, ide się myć i zaraz ogladam. Podziele się wrazeniami i przemyśleniami. Odpowiedz Link
listopad02 Re: oj... 03.01.10, 02:14 Oj można zobaczyć, że nie mozna się bac. Sam film o żadnym pożadaniu, raczej prawdziwej miłości, a jak się kocha to się kocha i pragnie. Polecam, chyba inne filmy tego gościa obejrzę. Odpowiedz Link