mralka1973 29.01.10, 21:28 A ja tu nowa jestem i się przywitać chciałam pozdrawiam wszystkich na tym wyjątkowym jak myślę forumowisku dla zbolałych duszyczek .... Pozwolicie, że się rozejrzę tu i ówdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 07:45 miło mi ale wiecie co.... pisząc o zbolałych duszyczkach na tym forum , miałam nadzieję albo inaczej liczyłam się z tym, że zaraz dostanę po głowie za to określenie .... a tu cisza ... czyli,że wy się zgadzacie z tym że macie poobijane serca , dusze itd itp .... hmmm ... Jestem aktualnie chyba w podobnym stanie , jednak zawsze udaje mi się spadać na cztery łapy , więc mam nadzieję, że się wyliżę z tego i pójdę dalej do przodu .... czego i wam wszystkim serdecznie życzę ) Odpowiedz Link
tapatik Re: Nowa ;) 29.01.10, 23:52 mralka1973 napisała: > Pozwolicie, że się rozejrzę tu i ówdzie No niech Ci będzie - rozglądaj się. I uzupełnij wizytówkę. Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 07:37 tak jest, niebawem uzupełnię , tylko niech no mnie natchnie ) szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam, że można tu umieścić zdjęcie i jeszcze coś dodać od siebie Generalnie to dobry pomysł , bo będę wiedzieć z kim rozmawiam Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 10:48 cześć jeszcze raz wszystkim a pytanko mam do listopada02 ... ten login mnie zaintrygował ... się zastanawiam skąd Ci przyszedł do głowy ... ot tak czy może coś się z tym wiąże .... tak wypytuje , bo ja się urodziłam 2 listopada ... więc , rozumiesz ... Odpowiedz Link
kawamija Re: Nowa ;) 30.01.10, 11:45 che,che..ciekawe co Listopad02 odpowie ????? hmmmmmmmm............ ______________________ "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" Odpowiedz Link
kawamija Re: Nowa ;) 30.01.10, 12:27 a ja tylko dodam,że sporo nas tu z listopada...... ale (oczywiście) żadnych szczegółów ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
listopad02 Re: Nowa ;) 30.01.10, 12:30 Po prostu przeznaczenie Skorpiony są fajne, ale tylko te fajne. Odpowiedz Link
kawamija Re: Nowa ;) 30.01.10, 12:41 listopad02 napisał: > Po prostu przeznaczenie > Skorpiony są fajne, ale tylko te fajne. no i się zgadzam....skorpiony bywają krwistoogniste, czerwone ze ho,ho....co uwielbiam...a że miewają wady...hmm....a kto ich nie ma ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 18:17 no pewnie, że fajne a nawet całkiem fajowe a , że jakieś tam wady się czasem trafią hihi , no cóż bywa.... Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 18:20 a myślisz może , że to jest jakaś zależność pomiędzy tym , że usadowiliśmy się akurat na tym forum i że sporo nas tu z listopada czy to tylko zbieg okoliczności ??? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Nowa ;) 30.01.10, 20:42 To pewnie przypadek, ale jakbyśmy przeprowadzili badania, to zawsze możemy coś uzasadnić, np. kobiety urodzone w listpadzie są jadowite, i dlatego lądują na takich stronach, a mężczyźni mają twarde pancerze i tez tu ladują Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 30.01.10, 21:03 uuuuuu.... no kolego sympatyczny , to chyba pojechałeś po bandzie , że niby jadowite ??? owszem mają cięty język , ale tylko gdy sytuacja tego wymaga. A faceci fakt mają twarde pancerze i nawet gdy ich naprawdę nie mają to i tak udają, że mają .... na jedno wychodzi zostańmy przy przypadku hihi Odpowiedz Link
magl-owa Re: Nowa ;) 30.01.10, 18:35 kawamija napisała: > > a ja tylko dodam,że sporo nas tu z listopada...... > > > ale (oczywiście) żadnych szczegółów > > ***************** > "gdybyś był a nie bywał > gdybyś miał a nie miewał" > ***************** to ja się wyłamuję z gangu listopadowych urozmaicenie musi byc Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Nowa ;) 31.01.10, 07:50 nie wyłamuj się , jak zostaną tu sami listopadowi to może być ciężko momentami ) Odpowiedz Link
listopad02 Re: Nowa ;) 30.01.10, 12:09 Tak to data moich urodzin, daleko do nich Miło wiedzieć, że i inni tez wtedy przychodzili na świat. Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Nowa ;) 30.01.10, 12:35 Hmmmm... Witaj. Ale pewnie się nie polubimy... Odpowiedz Link