z.a.w.s.z.e.s.a.m 26.02.10, 22:27 Oglądam zdjęcia robione kiedyś... I myślę sobie, ty stary durniu, głupi byłeś, jesteś i będziesz... Jak można pozwalać takim osobom odejść! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Zdjęcia 26.02.10, 22:33 Zamiast się ciągle okładać może po prostu wyciągnij wnioski i spójrz przed siebie zamiast wstecz? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 26.02.10, 22:53 dokładnie tak... bo na przezywaniu przeszłości mija teraźniejszość..... wszyscy popełniamy błędy.... Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:00 Rzadko mnie dopada przeszłość ostatnio, ale jak sobie myślę co by było gdyby człowiek był odrobinę bardziej... brakuje mi słowa. Ale foty zaj...biste. Łezka się w oku kręci. Odpowiedz Link
ruda.ryba Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:17 daj pokój przeszłości, bo jej nie zmienisz, i od dzisiaj bądź bardziej... Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:28 Planowałem wyjazd i szukałem inspiracji na fotkach... tylko, że na każdym zdjęciu jest jakaś zła kobieta Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:19 a pomyślałeś, że przyszłość mogłaby być o wiele gorsza niż myślisz? że wcale nie poukładałoby się tak, jakbyś chciał...? że wypaliłoby się to coś między wami? wspomnienia ważna rzecz...pielęgnuj je..... to część Ciebie..... i dawaj jakąś fotę na forum Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:26 ale wiesz.... skoro kiedyś narozrabiał.....skrzywdził ...być może.... niech się teraz trochę podręczy.... może następnym razem nie popełni błędu... Odpowiedz Link
magl-owa Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:30 Nie wiem, Onyksie... Już ta udręka jest pokutą... Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:30 Onyks, do jasnej cholery! Powinnaś mnie zagrzewać do boju, że jutro będzie lepiej a one nie zasługiwały na mnie! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:40 właśnie...bo to złe kobiety były! czasem trzeba zagrzać do boju...ale czasem natłuc do łba a z Ciebie pewnie niezły gagatek był.... ale to było! teraz bierz się chłopie w garść! na pewno jest Ktoś, kto doceni Ciebie.... a czy zasługuje??? oto jest pytanie zasłużyć można na nagrodę....a czy Ty jesteś taką nagrodą od losu? Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:43 Proś los aby naszych dróg nigdy nie skrzyżował Masz gadane, kurcze, na prawdę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 26.02.10, 23:49 że ja na tę psychologie nie poszłam;D brałabym na kozetkę.... rozbierała.... a nieeeeeee.....to nie ta dyscyplina sportu a więc słuchałabym....rozmawiała....i brała kasę nie sądzę by się skrzyżowały daleko mi do Wawy;D I całe szczęście a jakby nawet skrzyżował to co??? czy dręczyłbyś mnie, bym Cię biła;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zdjęcia 27.02.10, 00:03 ale dlaczego? cóż ja Ci biedny żuczek uczyniłam?;D dobranoc..... szybko ten czas leci na forum.... dawno miałam już spać.... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Zdjęcia 28.02.10, 19:05 Ja oglądam stare zdjęcia i widzę swoje błędy. Jednym z błędów była za duża cierpliwość. Odpowiedz Link