gosia2221 03.07.05, 19:08 Hej,działa wam strona UW, bo mi nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niechcemisielogowa Re: Stronka UW IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 03.07.05, 19:17 nam tez nie :) |For3stU| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stronka UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:23 Czy moglibyscie sprobowac czy wchodzi wam strona UW. Z gory dzieki. Ja chcialam sie zarejestrowac wczoraj i nic:/ To samo dzisiaj:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaska86 Re: Stronka UW 03.07.05, 20:35 W poniedziałek i wtorek tuż po tym, gdy w szkołach zostały podane oficjalne wyniki, strona UW również nie chodziła. Przypominam, że rejestrować można się u nich do dzisiaj do 23:59, więc jeśli ktoś musi niech poczeka do północy i wtedy próbuje, a nie teraz, kiedy jest xxx wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: Stronka UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 20:41 Wchodzcie od razu na irk.uw.edu.pl U mnie ta strona dziala mimo że www.uw.edu.pl nie.. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreGA Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 03.07.05, 21:01 wplacilem oplate rekrutacyjna (160 zl) w piatek (01.07.2005) i taka date mam na stemplu odbitym na dowodzie wplaty... Dzisiaj o 23:59 konczy sie rejestracja na UW a na moim koncie nie ma potwierdzenia wplaty i pewnie bedzie dopiero jutro. Wiec stad moje pytanie czy moje konto bedzie jeszcze wazne? czy o 23:59 zobacza ze oplata jeszcze nie wplynela i nie beda brali moich wynikow pod uwage? Mam lekkiego stresa w zwiazku z tym ;) wiec jesli wiecie cos na ten temat to prosze o udzielenie informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shela Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:27 wiesz co ja tez jestem w tej samej sytuacji co ty.A oni czekaja pare dni na wplyniecie oplaty niedlugo,ale podobno w razie czego zwracaja kase bo bedzie tworzone jakies specjalne konto.Ale mam nadzieje,ze do jutra wplynie kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 03.07.05, 22:50 mi nie szkoda kasy tylko szkoda tej szansy :/ ja sie pocieszam tym ze oplata jest zaksiegowana 1 lipca a rejestracja trwa do 4 lipca. Jakby nie bylo oplata zostala wplacona w terminie ;) bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.slawno.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 23:04 Z tego co ja wiem, to pieniądze idą do nich około tygodnia. Ja wcześniej wpłaciłam kasę na jeden kierunek i już powrpowadzałam wyniki, a na drugi kierunek wpłaciłam kasę wczoraj a dziś się zarejestrowałam. Na stronce jest napisane, że wyniki matur możemy wprowadzać do 10 lipca, tak więc nawet jeśli, to zarejestrujcie się na wybrany kierunek, a za kilka dni wpiszecie wyniki matury i powinno być ok. Ale niczego nie jestem pewna na 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 04.07.05, 06:48 Wyniki matury juz wprowadzone ;) ale oplata rekrutacyjna dalej nie potwierdzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.warszawa.tktelekom.pl 04.07.05, 11:48 Koleżanka wysyłała pieniądze pocztą i wtedy szły ok. dwóch tygodni, ja przez bank - i trzy dni (w poniedziałek wieczorem przekaz, a w środę rano było już potwierdzenie na irk). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 04.07.05, 22:45 a znacie moze jakies blizsze informacje na temat tego "nadzwyczajnego postepowania" dla osob ktore wplacily ale oplata jeszcze nie dotarla? dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Pytanie IP: *.kl / 80.50.214.* 04.07.05, 23:09 A sluchajcie, zadam takie dziwne pytanie :) W formularzu gdzie należy wpisać dane osobowe w instytucji która wystawiła świadectwo dojrzałości wpisujecie dane Wam OKE czy nazwę swojego liceum? Po mojemu chyba OKE, bo to oni wystawiają świadectwa, ale nie jestem pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Pytanie 04.07.05, 23:27 Czekam na odpowiedź z UW w kwestii obowiązkowości wpisywania tych danych i właśnie organu wydającego świadectwo. Dowiem się, to dam znać. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś