Dodaj do ulubionych

Stronka UW

03.07.05, 19:08
Hej,działa wam strona UW, bo mi nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: niechcemisielogowa Re: Stronka UW IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 03.07.05, 19:17
      nam tez nie :) |For3stU|
    • Gość: aga Re: Stronka UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:23
      Czy moglibyscie sprobowac czy wchodzi wam strona UW. Z gory dzieki. Ja chcialam
      sie zarejestrowac wczoraj i nic:/ To samo dzisiaj:/
    • kaska86 Re: Stronka UW 03.07.05, 20:35
      W poniedziałek i wtorek tuż po tym, gdy w szkołach zostały podane oficjalne
      wyniki, strona UW również nie chodziła.

Przypominam, że rejestrować można się u nich do dzisiaj do 23:59, więc jeśli
      ktoś musi niech poczeka do północy i wtedy próbuje, a nie teraz, kiedy jest xxx
      wejść.
      • Gość: miłka Re: Stronka UW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 20:41
        Wchodzcie od razu na irk.uw.edu.pl U mnie ta strona dziala mimo że
        www.uw.edu.pl nie..
        powodzenia!
    • Gość: noreGA Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 03.07.05, 21:01
      wplacilem oplate rekrutacyjna (160 zl) w piatek (01.07.2005) i taka date mam na
      stemplu odbitym na dowodzie wplaty... Dzisiaj o 23:59 konczy sie rejestracja na
      UW a na moim koncie nie ma potwierdzenia wplaty i pewnie bedzie dopiero jutro.
      Wiec stad moje pytanie czy moje konto bedzie jeszcze wazne? czy o 23:59 zobacza
      ze oplata jeszcze nie wplynela i nie beda brali moich wynikow pod uwage? Mam
      lekkiego stresa w zwiazku z tym ;) wiec jesli wiecie cos na ten temat to prosze
      o udzielenie informacji.
      • Gość: shela Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:27
        wiesz co ja tez jestem w tej samej sytuacji co ty.A oni czekaja pare dni na
        wplyniecie oplaty niedlugo,ale podobno w razie czego zwracaja kase bo bedzie
        tworzone jakies specjalne konto.Ale mam nadzieje,ze do jutra wplynie kasa
        • Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 03.07.05, 22:50
          mi nie szkoda kasy tylko szkoda tej szansy :/ ja sie pocieszam tym ze oplata
          jest zaksiegowana 1 lipca a rejestracja trwa do 4 lipca. Jakby nie bylo oplata
          zostala wplacona w terminie ;) bedzie dobrze
          • Gość: Marta Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.slawno.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 23:04
            Z tego co ja wiem, to pieniądze idą do nich około tygodnia. Ja wcześniej
            wpłaciłam kasę na jeden kierunek i już powrpowadzałam wyniki, a na drugi
            kierunek wpłaciłam kasę wczoraj a dziś się zarejestrowałam. Na stronce jest
            napisane, że wyniki matur możemy wprowadzać do 10 lipca, tak więc nawet jeśli,
            to zarejestrujcie się na wybrany kierunek, a za kilka dni wpiszecie wyniki
            matury i powinno być ok. Ale niczego nie jestem pewna na 100%. Pozdrawiam
            • Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 04.07.05, 06:48
              Wyniki matury juz wprowadzone ;) ale oplata rekrutacyjna dalej nie potwierdzona...
            • Gość: Kaśka Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.warszawa.tktelekom.pl 04.07.05, 11:48
              Koleżanka wysyłała pieniądze pocztą i wtedy szły ok. dwóch tygodni, ja przez
              bank - i trzy dni (w poniedziałek wieczorem przekaz, a w środę rano było już
              potwierdzenie na irk).
              • Gość: noreGA Re: Oplata rekrutacyjna IP: *.swidnica.mm.pl 04.07.05, 22:45
                a znacie moze jakies blizsze informacje na temat tego "nadzwyczajnego
                postepowania" dla osob ktore wplacily ale oplata jeszcze nie dotarla? dzieki ;)
    • Gość: L Pytanie IP: *.kl / 80.50.214.* 04.07.05, 23:09
      A sluchajcie, zadam takie dziwne pytanie :) W formularzu gdzie należy wpisać
      dane osobowe w instytucji która wystawiła świadectwo dojrzałości wpisujecie dane
      Wam OKE czy nazwę swojego liceum? Po mojemu chyba OKE, bo to oni wystawiają
      świadectwa, ale nie jestem pewna...
      • gdabski Re: Pytanie 04.07.05, 23:27
        Czekam na odpowiedź z UW w kwestii obowiązkowości wpisywania tych danych i
        właśnie organu wydającego świadectwo. Dowiem się, to dam znać.

/Gdabski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka