mortis74 06.03.10, 18:25 bo fripa, zaro i noajde to użalanie się nad sobą. a reszta jak ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloncetoskanii79 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:32 - męskie dłonie (długie, szczupłe palce) - męskie pupki - kolorowe ciuchy - zakupy Odpowiedz Link
magl-owa Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:33 Dobre książki, fajne rozmowy, wiosna, buty, sukienki i spódnice i... i to co każdego na tym świecie Odpowiedz Link
fragile.dreams Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:56 Nie jestem każdym w takim razie, bo to co w linku, ani kasa ani seks mnie nie podnieca (seks to chyba już zwieńczenie podniet, które wcześniej wywołało coś innego). Podniety są różnego rodzaju, stanowiące ucztę intelektualną, karmienie dusz lub ciał, albo tylko zmysłów sycenie, słuchu, wzroku, dotyku, smaku (kolejność nieprzypadkowa). Masa jest tych podniet przeróżnych. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:35 Wystrzałowe pytanie! Mężczyzna generalnie rzecz biorąc mnie podnieca Jeśli pytasz o podniecenie w sensie ekscytację, to mnie ekscytuje czasami każda napotkana pierdoła Przebiśnieg wystający spod śniegu, planowanie ciekawej podróży, telefon od przesympatycznego nieznajomego, zabójcza muzyka/książka/film, dobra rozmowa, a czasem coś zupełnie nieokreślonego, chodzę i się cieszę jak "czaśnięta" w czółko... ale zaraz... Ty chyba nie o to pytałeś? Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:37 pytanie bez żadnych granic tematycznych ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:42 No to jeszcze uśmiech, trzydniowy męski zarost, jak zobaczę, że ktoś ma taką specyficzną budowę powieki ocznej , wino, muśnięcie po policzku... a właśnie mi się przypomniało, że niedawno chyba było pytanie o to, co nas kręci, Robert bodajże pytał Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:40 a co do telefonów od nieznajomego to jakiś numer trzeba zamieścić :0 Odpowiedz Link
mappi Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:40 w dużej mierze ...podnieca mnie uśmiech ...uśmiech w oczach..... taki uśmiech dla mnie o reszcie nie wspomnę się stydzę (studzę) Odpowiedz Link
noajdde Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:42 Bardzo mi się nie podoba treść twojego pytania. Myślę, że jeśli jestes facetem, podnieciłoby mnie teraz gdybym mógł stanąć z tobą np. na macie albo ringu... Odpowiedz Link
noajdde Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:56 Jeśli na prawdę bardzo tego chcesz to mogę ci na priva przysłać namiary na kolejny trening. To, że ktoś ma taki czy inny osąd na swój temat nie uprawnia cię do wyrażania takich opini. Zwłaszcza, że wnioskując po pseudonimie, będąc starszym i samotnym jesteś jeszcze bardziej żałosny. Jeśli zaś sam nie jesteś i odwiedzasz to forum, znaczy się, musisz być jeszcze bardziej popaprany. Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:03 dlaczego to ma być trening że więcej was będzie ? Odpowiedz Link
noajdde Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:10 Bardziej cywilizowane. Takie czasy. Nie powybijam ci przecież zębów po tym jak obiecałem to na publicznym forum Odpowiedz Link
mappi Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:19 ja mogę być sekundantem.....Was obu...jednocześnie no podoba mi sie to Odpowiedz Link
siamese67 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:24 Mi chyba jeszcze bardziej. Za obu trzymam kciuki. Z bezpiecznej odległości Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:25 o moje zęby się nie martw biorę to na siebie ale taki sportowiec i kozak a samotny to trochę dziwne albo masakra na sparingach albo trenowałeś na swoich dziewczynach Odpowiedz Link
mappi Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:30 Mortis....bo Cię zaraz z klasy za ucho wyprowadzę Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:36 oi zawołajcie unego noajdde gg w spisie jest nara Odpowiedz Link
noajdde Re: co was podnieca ? 07.03.10, 14:13 Dziewczyny nie mam ponieważ jestem brzydki i biedny, a przynajmniej nigdy nie szpanowałem. Dziewczyny bym nie uderzył, nie jestem tak popaprany jak ty. Zawsze uważałem płeć piękną za doskonalszą, ty w tej skali ewolucji musisz być na skraju przeciwnego bieguna, ciociu. Po temacie posta wnioskuję, że jesteś podstarzałym grubym bucem szukającym podniet w słowie wystukanym spoconymi paluchami na klawiaturze. Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 15:15 MAM NA IMIĘ WOJTEK I TEŻ MAM 12 LAT pozdro biedaku Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 15:50 a może tak naprawdę ty nie szukasz bo nie maw tobie miejsca na dziewczynę deska rowerek umyć samochód sprawdzić w niedzielę czy działa praca no i oczywiście siłówka trening a gdzie czas na laskę jak załatwisz to wszysko zostaje ci buzi na dobranoc no i sprawdzenie czy autko rano odpali. jeszcze to ma być księzniczka lecz skromna i nie wymagająca idź na różaniec stare bo stare ale spadek dostaniesz Odpowiedz Link
siamese67 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:44 Na dziś? Jazda karetką na sygnale do trudnych przypadków, poczucie misji do spełnienia, wystąpienia publiczne - im większa, bardziej wymagająca widownia i im trudniejszy temat, tym lepiej, obrona swoich racji do upadłego, konstruktywna kłótnia, logika, pokonywanie trudności. I parę innych rzeczy, ale już mniej publicznie... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:48 Siamese, imponująco ambitna jesteś Odpowiedz Link
siamese67 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:50 Niestety, nie jestem... mało kiedy udaje się to zrealizować... ale widzę za to, ze ktoś tu na forum dymu szuka, oj szuka... Odpowiedz Link
siamese67 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 18:56 A nic... Ale w ten sposób to raczej nie znajdzie tego, o czym była wczoraj mowa Moim skromnym zdaniem... Odpowiedz Link
siamese67 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:03 Hehe, a więc jednak użalania się nad sobą ciąg dalszy... Odpowiedz Link
kawamija Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:13 .......dobre pytanie a jakże.....ale nie powiem ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
waganiemama Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:32 hmmm... wolę o tym nie myśleć, grozi to wprowadzeniem się w wyżej wymieniony stan i... co ja wtedy biedna pocznę?!? Odpowiedz Link
mralka1973 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:36 męskie dłonie trzydniowy zarost facet w spodniach garniturowych i bez koszuli szeptanie na uszko spojrzenie pełne namiętności i pożądania uwodzenie przekomarzanie się odrobina soli , pieprzu więcej chyba nie napiszę ... bo ..... trzeba ochłonąć Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:42 zarost rośnie już ze dwa tygodnie garniturowe spodnie - brak szept odpada bo kosę w szyję dostałem u mnie tylko sól pieprz i inne przyprawy przekomarzanie jeszcze zostało Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:52 spadam na trochę ale temat otwarty idę z psem i po piwo narka Odpowiedz Link
uny Re: co was podnieca ? 06.03.10, 19:39 to co mnie podnieca nie jest tematem do rózmów -takie coś dzisiaj usłyszałem. i to by było na tyle. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 20:13 Mnie podnieca moja śmierć.ciekawi mine ten moment jak będe przechodził na tą lepszą stronę życia Odpowiedz Link
waganiemama Re: co was podnieca ? 06.03.10, 20:24 a po tej gorszej stronie to już nic?!? pomyśl, fripo, pomyśl... Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 20:34 Czekam tylko na smierć, pragne jej we snie, chyba na tyle zasłużyłem. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 20:53 Co jest w tym takiego przerażająćego??? Wielki mi rzeczy nie che żyć i tyle. Co myślisz, że chce w ten sposób zaistnieć na forum ??? Pisze jak czuje i nic poza tym. Nikogo nie skrzywdze jak zakończe życie- w końcu jest one moje Nikt mnie nie pytał o zdanie czy che żyć... Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:03 Nie...wiesz...w żadnym razie nie mam na myśli,że to Twój sposób na znalezienie się w centrum zainteresowania forum...to raczej coś zupełnie innego.. Kurczę...mi chodzi właśnie o to, że nie chcesz, jakoś nie umiem przechodzić obojętnie, z zimnym wzrokiem, kiedy widzę takie deklaracje.... Nie twierdzę, że w życiu wszystkie problemy da się tak łatwo rozwiązać, sama wiem,że niektóe czasem nas przerastają i nie umiemy w żaden sposób sobie z nimi poradzić...ale tak nam sięwydaje...teraz...na tę chwilę....co nie znaczy,że w przyszłości nie może to ulec zmianie.... Nikogo.....szybko się z tym uporałeś..no jakie to proste... Wredna jestem, ale nie myślisz sobie nigdy, że mogło być gorzej niż jest, że Twoje realia nie są jeszcze najgorsze? Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:17 W imię czego mam dożywać starości i męczyć się na tym świecie??? Dla mnie to bezsens totalny. Poza tym nikt mnie nie pytał o zdanie czy chce żyć czy nie więc czy ja mam obowiązek pytac się czy mam prawo umrzec czy nie??? Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:21 ku.wa zwyczajnie nie potrafię zmienić mechanizmu Twojego myślenia, ale Ty masz zakodowane widzenie na czarno... Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:41 a co do dupy jest ? a że ci dziurki brak to renia grabowska Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:53 tak gadasz o brzydalu dodaj fotę to dopiero zobaczymy czy ktoś nie przesadza Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:00 Po co>?? Udowodnić innym że nie mam twarzy tylko ryj?? Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:04 dawaj nie wymiękaj jak jest tak źle to może być już tylko lepiej Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:43 Ależ ja tego od Ciebie nie wymagam.... napiać możesz wszystko...cokolwiek..i nic. Istotnym jest co masz w sobie. Co myślisz i jakie jest Twoje nastawienie. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:53 Jestem omiędzy przysłowiowym młotem a kowadłem-życ nie chce a śmierc naturalna jest daleko.... Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:08 Nie mam zamiaru robić za powód do śmiechu. Poniżen w życiu mi wytsraczy Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:12 nie pitol wstawiaj a zobaczysz że wyjdzie inaczej niż myślisz dawaj nie pękaj Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:16 Zaoszczędze forumowiczom tej "przyjemności" Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:20 a może to tylko takie twoje chore hobby ? Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:00 Jakby tak Cię kopnąć w cztery litery, to byś może chociaż poczuł,że boli....że żyjesz. Tylko nie wiem, co musi Cię kopnąć. Nie piszę czegokolwiek, jako ktoś nastawiony przeciwko Tobie Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:14 to co niby brat bliźniak dzwonnika z notredame a ta ostatnia metaliczka to ze szkoły w Laskach była ? Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:26 dobra frip jak tam sobie chcesz baw się dobrze pozdro nara Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:40 Nie wiem, jak bardzo jesteś brzydki i generalnie nie ma to większego znaczenia. Facet nie musi być ani piękny, ani nawet ładny. Ma mieć charakter, a to jest to, czego Tobie najbardziej brakuje. Wzięło się to pewnie z kompleksów odnośnie wyglądu, ale teraz stało Twoim głównym problemem. Zaloguj się dla zabawy na jakimś portalu randkowym i poobserwuj, jak mało przystojnych facetów mają jako znajomych całkiem ładne dziewczyny. Powiesz - kasa. Może i kasa, może pewność siebie. Zarób więc kasę, choćby pracując po 12 godzin na dobę (zamiast marudzić tutaj na forum). Zrób operację, kup dobra furę, wybuduj dom, czy co tam chcesz. Zdobądź pewność siebie, poczuj się jak mężczyzna. Zaproś laski lecące na kasę, nasyć się ich pożadaniem, to Ci pomoże. Zabaw się z nimi. Potem z większą pewnością siebie sam poszukaj takiej, która Ci będzie odpowiadała na dłużej (wiedząc, że w każdej chwili możesz zadowolic sie inną). Korzystaj z życia Facet, jezeli tylko ma odrobinę charakteru poradzi sobie zawsze. Poza tym na kobietach, aczkolwiek bardzo umilających egzystencję, świat się nie kończy. Rób rzeczy, które lubisz robić. Odpowiedz Link
fuks0 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:57 >poobserwuj, jak mało przystojnych facetów mają jako > znajomych całkiem ładne dziewczyny. Przecież to o NICZYM nie znaczy. To działa bardzo podobnie do mechanizmu "mam więcej znajomych" na naszej, klasie gronie itd. Takie dowartościowywanie się (kompletnie bezpodstawne) tym, że ma się większą liczbę koło avatara/nicka. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:04 Trochę jednak świadczy. Mniej więcej określa poziom, status. Jeżeli facet ma wśród znajomych dziewczyny atrakcyjne i fizycznie i mające coś w głowie to znaczy, że coś je w nim zainteresowało. Odpowiedz Link
fuks0 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:16 To świadczy zazwyczaj, że dziewczyna chce się dowartościować/zwiększyć swoją atrakcyjność w oczach innych osób (oooohhhh nikt nie ma tylu znajomych w serwisie, co ja) ilością znajomych. Odpowiedz Link
fuks0 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:19 A to czy jej się podobasz, czy ją zainteresowałeś, to inna para kaloszy. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 22:59 Wiesz czym sie kończy jak brzydal z charaktrem ma kobiete???? Wychowuje częśto dzieci listonosza Daruj sobie takie rady bo nijak się mają do rzeczywistośći........nie mam zamiaru kobiet zdobywac kasą i charakterem-bez chemii gówno wskurasz Rozjaśniło??? Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:12 Właśnie nie, bo to charakter podnieca i przyciąga kobiety I to, kim jest facet, a nie jak wygląda. I stad bierze się chemia Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:17 Frip...albo Ty może zmień horyzonty myśli. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:22 Mam zyc karmiąc sie złudzeniami?? Kobiet ro także wzrokowcy, wygląd faceta ma dla Was równiez duże znaczenie. Za charakter mozna polubić, ale nie pokochać. Odpowiedz Link
senny.szept Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:26 Polemizowałabym tu....ale póki co, idę spać. Dobrej Nocy. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 06.03.10, 23:33 Poki co w tym wypadku polemika nie ma sensu Racja leży po mojej stronie. Odpowiedz Link
mortis74 dobra dzieciaki 06.03.10, 23:33 fajna zadyma ale idziemy spać frip nie pękaj nara Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 16:39 fripo napisał: > Mam zyc karmiąc sie złudzeniami?? Kobiet ro także wzrokowcy, wygląd > faceta ma dla Was równiez duże znaczenie. Za charakter mozna > polubić, ale nie pokochać. bzdura, straszna bzdura. nie wiem czy mozna pokochac kogos za brzydote, ale poniewaz nie ma jednego obowiazujacego kanonu piekna, nie ma osoby, ktora by sie nikomu nie spodobala. poza tym czesto zdarzalo mi sie, ze poznawalam faceta i obiektywnie rzecz biorac byl dla mnie brzydki, po czym poznawalam go lepiej, zaczynalam doceniac jego urok, inteligencje, dowcip, itd., i zaczynal piekniec w oczach. definitywnie lepiej byc brzydkim facetem z fajnym charakterem niz brzydka dziewczyna . Odpowiedz Link
robert.83 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 17:11 poza tym czesto zdarzalo mi sie, ze poznawalam faceta i obiektywnie rzecz biorac byl dla mnie brzydki, po czym poznawalam go lepiej, zaczynalam doceniac jego urok, inteligencje, dowcip, itd., i zaczynal piekniec w oczach. Odpowiedz Link
robert.83 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 17:36 Mijając na ulicy Picassa powiedziałbyś, ze to brzydal, nie? Wiesz ile miał muz? Bardot, stary! Hendrix ma wzrok naszpadlonego idioty (co nie przeszkadzało mu mieć na raz siedem kobiet w łóżku. Hmm... nie licząc jego własnej.) Aha - nie był wtedy jeszcze taki sławny. Depardieu wygląda jak kierowca spychacza... ale przed aktorstwem i sławą też nie był grzecznym smutnym misiem. Ten ostatni to dobry przykład. To nie sława dała mu "to coś". Odwrotnie. WYGLĄD TO NIE WSZYSTKO. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 18:01 Nie zmienia to faktu, że są brzydalami.... Odpowiedz Link
robert.83 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 18:08 Rennie77 napisała o swoim podejściu, ja dałem przykłady. Nie podyskutuję z Tobą brzydocie. Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 18:22 fripo napisał: > Nie zmienia to faktu, że są brzydalami.... przepraszam, jestem tu nowa, nie obraz sie za to pytanie, ale... ile ty masz lat? zaznaczam, ze to nie jest zlosliwosc, po prostu zszokowalo mnie to podsumowanie. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 18:29 27 lat;d Nie kwestionuje talentu tych panów, ale raz jeszcze powtórze-sa to brzydale i nic nie sprawi , że wypięknieją. Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 18:45 stary cale zycie przed toba . chlopak mojej siostry jest wyjatkowym brzydalem. kiedy go po raz pierwszy zobaczylam, przezylam szok . teraz, kiedy go lubie, wydaje mi sie, ze to naprawde przystojny facet. tak, obiektywnie rzecz biorac, nie ma regularnych, typowo meskich rysow, ale kurcze cos w nim jest fajnego. moze on nadal jest brzydalem, ale czy to ma znaczenie, skoro ma kochajaca go dziewczyne, ktora nie zamienilaby go na innego? a kiedy ostatnio powiedzialam jej: twoj chlopak jest brzydalem, to prawie doszlo do bitwy na noze. ona wskoczylaby za nim w ogien. myslisz, ze on na powaznie przejmuje sie tym, ze nie jest zabojczo przystojny? Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 19:23 rennie77 napisała: > stary cale zycie przed toba . > chlopak mojej siostry jest wyjatkowym brzydalem. kiedy go po raz pierwszy > zobaczylam, przezylam szok . teraz, kiedy go lubie, wydaje mi sie, ze to > naprawde przystojny facet. tak, obiektywnie rzecz biorac, nie ma regularnych, > typowo meskich rysow, ale kurcze cos w nim jest fajnego. > moze on nadal jest brzydalem, ale czy to ma znaczenie, skoro ma kochajaca go > dziewczyne, ktora nie zamienilaby go na innego? a kiedy ostatnio powiedzialam > jej: twoj chlopak jest brzydalem, to prawie doszlo do bitwy na noze. ona > wskoczylaby za nim w ogien. myslisz, ze on na powaznie przejmuje sie tym, ze ni > e > jest zabojczo przystojny? No to jaki on jest bo raz piszesz, że brzydal za chwile , że nie?? Nie wierze w szczere intencje kobiet, które wiążą się z paszczakami....Zawsze jest drugie dno... Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 20:06 ale ty sie czepiasz. on jest obiektywnie patrzac brzydki i trzeba chwili, zeby sie do tego przyzwyczaic. kiedy go po raz pierwszy zobaczylam, widzialam tylko jego fizycznosc, teraz uwazam, ze ma w sobie cos fajnego, wiec widze go w inny sposob, pod innym katem. facet jest po studiach, ale pracuje fizycznie, nie zarabia zadnych kokosow, wiec jesli szukasz tego typu drugiego dna, to sie mylisz. natomiast jest naprawde fajnym, wartosciowym facetem i mysle, ze to ja w nim ujelo. notabene, wczesniej spedzila kilka lat z przystojnym dupkiem, ktory naprawde o siebie dbal i bardzo ciezko pracowal nad kreowaniem swojego wizerunku. jej nowy facet jest fajnym, slodkim, troslkliwym mezczyzna, wiec jakie to ma znaczenie, ze jest brzydki? ja pociaga i ona go naprawde kocha. oczywiscie, gdyby byl toba, to moglby uzalac sie, ze nie ma wygladu latynoskiego kochanka na przyklad, ale mysle, ze ma ciekawsze rzeczy do roboty . kobiety rzadko patrza na facetow li i jedynie przez pryzmat fizycznosci. najczesciej widza detale: ladne dlonie, ladne wlosy, ladne oczy, ladna pupa. pewnie, ze zdarza mi sie spotkac fajnych facetow, ktorzy mnie nie pociagaja. na zdrowy rozum powinnam sie nimi zainteresowac, ale nie moge. jakis czas temu dalam kosza takiemu facetowi i do dzisiaj tego zaluje (to juz kilka lat). teraz znowu spotkalam kogos, kogo fizycznosc jest naprawde ponizej przecietnej, ale mam zamiar dac mu szanse, bo on wydaje sie byc fajnym i wartosciowym czlowiekiem. z tego co piszesz, wylania sie obraz naprawde nieszczesliwego faceta, ale mam wrazenie, ze wszystko to jest w twojej glowie i nikt ci nie pomoze, bo ty nikomu nie uwierzysz. co gorsza, mysle, ze gdyby znalazla sie kobieta, ktora powiedzialaby: jestes fajny, chce byc z toba, ciebie pragne, z toba chce sie kochac, spedzac czas, itd., to pewnie zadreczylbys ja swoimi kompleksami. przykro sie to czyta, naprawde. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 20:24 Bajki bajki bajki.........Poza tym ja chce byc przystojny dla samego siebie Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 20:29 Frip, czy ten gość jest według Ciebie przystojny? Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 20:49 Mikołaj Wałujew... Żonę ma całkiem fajną, chociaż razem trochę komicznie wyglądają. Może jednak nie zawsze uroda decyduje, co Frip? Nie sądzę również żeby wychowywał cudze dzieci, biorąc pod uwagę jego zajęcie byłoby to cokolwiek ryzykowne dla biologicznego ojca ) Odpowiedz Link
robert.83 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 20:55 Jakiś czas temu przemodelował kolesiowi gębusię za to, że tamten był niemiły dla jego żony. Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:31 No to pewnie za poderwanie żony hipotetyczny amant miałby plastykę full service ... Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:33 Fakty sa takie, że to mutant i brzydal, ale byćmoże dobry człowiek Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:06 wiesz, mam w swoim otoczeniu kilku takich meczennikow, ktorym jest trudno zyc z tym i owym. nie przekona ich nawet fakt, ze ludzie znajdujacy sie w duzo gorszych sytuacjach zyciowych, daja sobie rade i zyja pelna piersia. kiedy czytam co piszesz, to mysle sobie, ze albo robisz sobie jaja, albo jestes faktycznie w klopocie i bez jakiejs terapii sie nie obejdzie. Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:24 Jasne robie se jaja Obok mnie siedzi nieziemska piekność i razem nabijamy się z samotnych.......... Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:28 aaaa, sorki, to ty chcesz byc nieziemsko piekny, zeby byc z rownie nieziemsko piekna i miec nieziemsko piekne potomstwo? to trzeba bylo tak od razu. po co wmawiac nam, ze jestes facetem, ktory po prostu jak my wszyscy chcialby byc w szczesliwym zwiazku, z kims kto by go najzwyczajniej na swiecie pokochal i akceptowal?? Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:41 Brzydala nikt nie zaakceptuje. Próbowałem wielokrotnie z marnym skutkiem.... Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 08.03.10, 08:15 fripo napisał: > Brzydala nikt nie zaakceptuje. Próbowałem wielokrotnie z marnym > skutkiem.... wiesz, jesli podchodzisz do kogos w ten sposob, przepraszajac w ogole za to, ze istniejesz, to pewnie wywolujesz reakcje, ktorej oczekujesz. nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ze mozesz byc az tak brzydki. co jest w tobie brzydkiego? mozesz to jakos sprecyzowac? Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:31 lesher napisał: > Mikołaj Wałujew... > Żonę ma całkiem fajną, chociaż razem trochę komicznie wyglądają. > > Może jednak nie zawsze uroda decyduje, co Frip? Zasobnośc portfela > > Nie sądzę również żeby wychowywał cudze dzieci, biorąc pod uwagę jego zajęcie b > yłoby to cokolwiek ryzykowne dla biologicznego ojca ) Chyba, że byłby to lennox lewis Współczuje temu Wałujewowi, ciekawy jestem ile forumek by sie na niego skusiło Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:50 > > Może jednak nie zawsze uroda decyduje, co Frip? > > Zasobnośc portfela No to w takim razie musisz zasuwać!! > Chyba, że byłby to lennox lewis > Jak dotąd przegrał tylko dwa razy - z Chagajewem i Ruizem. Za każdym razem na punkty i za każdym razem był to mocno kontrowersyjny werdykt. Nie jestem znawcą boksu, ale wszystkie walki z jego udziałem jakie widziałem (fakt, nie było tego wiele) wyglądały tak, że jego przeciwnicy uciekali i "z doskoku" punktowali. Mam wrażenie, że gdyby walka byłaby bez sędziego to i lewis dostałby łomot > Współczuje temu Wałujewowi, Bez urazy Frip, ale nie masz czego mu współczuć. Chyba ma trochę większe osiągnięcia od Ciebie. W tym co robi jest naprawdę dobry... > ciekawy jestem ile forumek by sie na > niego skusiło Myślę, że całkiem sporo. Nie wiem tylko czy wszystie przyznałyby się do tego Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:52 Oczywiście przegrał z Hayem a nie z Ruizem!! Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:02 Taaaaaaaa z lewisemD Lewisowi to on by mógł buciki wiązać co najwyżej. Niech poboksuje z kliczko to zobaczymy jego wartość I współczuje mu nawet bardzo. Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:21 > Taaaaaaaa z lewisemD Lewisowi to on by mógł buciki wiązać co > najwyżej. Niestety tego się już nie dowiemy... Lewis już dawno skończył karierę zawodową. > Niech poboksuje z kliczko to zobaczymy jego wartość I > współczuje mu nawet bardzo. Aa to będzie megaciekawy pojedynek. Myślę, że prędzej czy później dojdzie do jego walki z którymś z braci. A co do współczucia dla niego, to lepiej zajmij się sobą. To nie jest w żadnym wypadku złośliwość w stosunku do Ciebie !! Odpowiedz Link
fripo Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:30 Przecież to mutant, niewiadomo czego się najdł. Z kliczko nie ma szans i wątpię czy zgodzi się z nimmi boksować, bo jego jedyna przewaga nad innymi bokserami to siła i ogromny wzrost, a te atuty podczas walki z kliczko nie będa miały znaczenia. Z techniką u niego też kiepsko. I współczuje mu bardzo, bo pewnie w lustro rzadko spogląda. Nie jest to na 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000% ideał kobiet, no chyba, że masz na myśli jakieś zboczone i z odchyłkami... Odpowiedz Link
lesher Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:56 > Przecież to mutant, niewiadomo czego się najdł. Ee tam. Gigantyzm i/lub akromegalia. Można mieć podobne objawy po hGH (Somatotropina), tylko że w przypadku bokserów stosowanie tego ma niewielki sens (daje ładną beztłuszczową rzeźbę, ale niewielki przyrost siły, dobre raczej dla kulturystów) > Z kliczko nie ma > szans i wątpię czy zgodzi się z nimmi boksować, bo jego jedyna > przewaga nad innymi bokserami to siła i ogromny wzrost, a te atuty > podczas walki z kliczko nie będa miały znaczenia. Z techniką u niego > też kiepsko. Rzeczywiście pod względem techniki (a przede wszystkim szybkości) jest chyba słabszy od kliczków. Ale siła i zasięg ramion swoje mogą zrobić. Zobaczymy... > I współczuje mu bardzo, bo pewnie w lustro rzadko > spogląda. No tak. Pewnie ma większe problemy niż to )) Zapewne nie spędza mu to specjalnie snu z powiek )) > Nie jest to na > 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 > 0000000000000000000% ideał kobiet, no chyba, że masz na myśli jakieś > zboczone i z odchyłkami... Wiesz, ja jako facet raczej nie będę się wypowiadał jaki jest ideał kobiet, jeżeli wogóle jeden taki "wzorzec z Sevres" istnieje... A już na pewno nie będę kategorycznie się upierał że jakiś facet jest albo nie jest ideałem kobiet.. Swoją drogą, trochę zazdroszczę Ci tej pewności siebie w tym względzie.. Tak czy inaczej żonę (i to całkiem ładną jak na mój gust) ma, jak jest między nimi tego oczywiście nie wiadomo.. Odpowiedz Link
rennie77 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 21:02 fripo napisał: > Bajki bajki bajki.........Poza tym ja chce byc przystojny dla > samego siebie alez prosze cie bardzo. mozesz tez byc nieszczesliwy, itd. pewnie, to twoje zycie w koncu Odpowiedz Link
mappi Re: co was podnieca ? 07.03.10, 19:36 Depardieu brzydal???? ...a w którym konkretnie miejscu?? no przepraszam bardzo...ale z tym to ja się nie zgodzę..... spójrzcie jakie ma oczy.....jakie spojrzenie jaką linię ust...perfekcyjną....dla mnie.....szczególnie gdy się uśmiecha...nie śmieje a uśmiecha ech o....następny brzydal...Frip..brzydal....z tym też się nie zgadzam i mam do tego pełne prawo...i Frip o tym wie i więcej już nie mówię więcej joł.... Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:22 ale jaka jest lepsza strona w jaką bajkę uwierzyłeś piwo i dziewczyny na chmurce ? Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:38 a jest ktoś kto wie? tylko koniec mózg umiera nie ma cię idea nieba i piekła jest tylko po to żebyś lepiej pracował i płacił na końcu oszukają cię i tak jak zawsze Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:30 napisać że sex to za mało napisać że dużo rzeczy to za wiele dużo zależy od tego co sobie myślę w danej chwili co podpowiada wyobraźnia różnie od horroru do romansu Odpowiedz Link
mralka1973 Re: co was podnieca ? 06.03.10, 21:50 ten wątek zaczyna być co najmniej mroczny Odpowiedz Link
mortis74 frip 07.03.10, 18:33 z wawy jesteś ne niedziela na piwie hard rock cafe przy centralnym piszesz się Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: frip 07.03.10, 19:29 Ja na piwo bym poszła kwiaty odpadają piętnuję uśmiercanie roślin;p Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:26 zaczynaliśmy od co was podnieca a koniec na boksie i problemach z wyglądem gdzie koroncane stringi gorsety buty z metalową szpilką seks w parę osób lub sam ze sobą (wkoroncanych) gdzie strach morderstwo krew czy jak kto lubi gdzie piękne łąki i tylko ten jedyny gdzie gothic wampy i cała reszta owłosieni łysi owłosione wygolone zero marzeń tylko problemy osobowościowe ? tylko dziewczyny wiedzą czego chcą ? Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: co was podnieca ? 07.03.10, 22:49 A niby my to słaba i niezdecydowana płeć))) Odpowiedz Link
mortis74 Re: co was podnieca ? 10.03.10, 16:38 delikatne łamanie prawa bo chyba po to są zakazy flirty z dziewczynami ale takie delikatne tylko z lekką nutą erotyzmu raczej w realu niż przez net robienie zamieszania ale to tylko czasem jak mam ochotę na dym no i dziewczyny w fajnej bieliźnie ale to chyba normal Odpowiedz Link