magl-owa 13.03.10, 09:01 Nie sypie. Wali śniegiem. Gdzie ta wiosna????!!! Kto z was nagrzeszył, że znowu zima wraca? Przyznac sie prosze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siamese67 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 09:18 U mnie też kupa śniegu, jeśli Cię to pocieszy jakoś... A na dodatek jest ciut powyżej zera, więc zaraz będzie ciapa, jeśli już się nie porobiła. I znowu buty przemakają. A jeszcze przedwczoraj było tak dobrze - sucho, słonko i tylko lekki mrozik. Buuu... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 09:37 Fajny kawałek na dzień dobry Chrzanić zimę! Odpowiedz Link
robert.83 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 10:04 To ja w tym samym tonie I don't know what You do but You do it well I'm under Your spell na gocławiu śniegu brak. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 10:17 > na gocławiu śniegu brak. Cóż za jawna niesprawiedliwość dziejów! Odpowiedz Link
mappi Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 10:03 coć cudownie jest...... biało dość...ale świeci słońce idę na śniadanie miłego Odpowiedz Link
timiy2 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 11:08 U mnie sypie drobniutki śnieżek, ale to dobrze... A mnie naszło na The Rolling Stones Odpowiedz Link
mappi Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 11:21 a mnie na to ......i dalej rytmiczne wycieranie "kużuf"...i wyciąganie kotów spod łóżka i raz...i dwa....i razdwatrzy...i raz................... Odpowiedz Link
listopad02 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 11:51 Biel to luksusowy kolor, mi się podoba. Uspokaja. Odpowiedz Link
robert.83 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 11:54 Taa... uspokaja... przez pierwsze trzy MIESIĄCE!!! Odpowiedz Link
siamese67 Wielki błękit 13.03.10, 12:06 a u mnie już słońce i wielki błękit na niebie, z dachów kapie kapu-kap, skrzy się w słońcu tęczowo - wiosna idzie, niestety, nie ma na to rady Odpowiedz Link
robert.83 Re: Wielki błękit 13.03.10, 12:22 Poddaję się. Wygląda trochę jak Jagodne, ale tylko trochę. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wielki błękit 13.03.10, 12:25 Na razie jest taki: Ale to też błękit Prosto z mojego okna, świeżutkie zdjęcie, zrobione 5 minut temu. Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Wielki błękit 13.03.10, 12:39 Błękit... błękit... na moim jeszcze zagubione płatki śniegu... a pod stopami... śniegu sporo, błota sporo... gdyby ten śnieg był jeszcze czysty, biały, a tu tak brzydko i brudno... Iść spać i obudzic się jak już zapach bzów w powietrzu będzie się unosił... oooo tak, to moja pora.. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wielki błękit 13.03.10, 12:58 I dlatego patrz w górę... W końcu to bure spod nóg kiedyś zniknie, nie? Odpowiedz Link
mappi Re: Wielki błękit 13.03.10, 12:40 i jedno i drugie z tym mi się skojarzyło ...kurcze...gdzie ja mam tą płytę??? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 13:07 ja nie wiem, kto nagrzeszył, ale wiem, kto zamawiał : NARCIARZE!!! żeby nie było nieporozumień, ja jestem cyklistką Odpowiedz Link
robert.83 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 14:07 Znałem kiedyś Emilkę, która miała podobny kolor włosów, co Twoja lama . Odpowiedz Link
timiy2 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 13:52 mi-l-ja napisała: > ja nie wiem, kto nagrzeszył, ale wiem, kto zamawiał : > NARCIARZE!!! > żeby nie było nieporozumień, ja jestem cyklistką to mogę wziąć trochę winy na siebie... ale nie wszystką... Odpowiedz Link
mappi Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 14:23 to Ty przeciwko nam???? wszetek winy za karę weźmiesz..ooooo i nieszczęście Cie wielkie ominęło....bo się topi ....na szczęście a topi się najszybciej...w przedpokoju...na butach Odpowiedz Link
timiy2 Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 15:51 chyba zacznę posypywać głowę popiołem... a temperatura faktycznie nie sprzyjającą... bo plusowa... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 18:48 timiy2 napisał: > mi-l-ja napisała: > > > ja nie wiem, kto nagrzeszył, ale wiem, kto zamawiał : > > NARCIARZE!!! > > żeby nie było nieporozumień, ja jestem cyklistką > > to mogę wziąć trochę winy na siebie... ale nie wszystką... > ha! mamy Cię! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 21:23 tak narzekacie na śnieg.... a wiecie co to jest pech do kwadratu??? jechać do Hiszpanii, cieszyć się słońcem, zielenią i nagle.... przez 1 dzień znaleźć się w centrum zawieruchy śnieżnej, która paraliżuje miasto, koleje i lotnisko... a podobno o tej porze tam śniegu nie ma, i nie bywa;> aż tak nagrzeszyłam?;> Odpowiedz Link
noajdde Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 21:27 No tak między nami, to ja prosiłem o więcej śniegu. Bo jeszcze bym się na desce poślizgał. A potem mogłoby się od razu zrobić lato, co bym na rower mógł się przesiąść Odpowiedz Link
waganiemama Re: bry- wali śniegiem 13.03.10, 21:37 jak widać jedyny sprawiedliwy, skoro jego modlitwy zostały wysłuchane ku zgryzocie grzeszników... Odpowiedz Link