Gość: truskawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 22:48 od kilku dni bolą mnie dosyc sutki przy jakim kolwiek dotknieciu, nigdy wczesniej tak nie mialam probuje sie doszukac przyczyny ale nic mi nie przychodzi do głowy. Ktos doradzi co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Bol sutków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:05 ktory dzien cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Bol sutków 21.03.07, 09:23 Tak zdarza się przed okresem (nawet już zaraz po owulacji) lub gdy jest podwyższony poziom prolaktyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa ` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 10:34 okres bede miec dopiero za tydzien nigdy wczesniej nie mialam takiego problemu , od ponad roku biore tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: ` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:07 ale wczesniej nic takiego nie mialam a biore je od ponad roku i nie narzekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtor Re: Bol sutków 23.03.07, 15:30 a ja tak czasami mam! zwlaszcza jak ide na dyskoteke i nie zaloze stanika pod bluzke, a potem rozgrzana wyjdę na zimne powietrze. Uwierz mi, sutki tez można przewiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Nigdy nie przewiewam sutków raczej myję ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 16:35 sutki są b wrażliwe i należy o nie dbac.Trzeba nosic wygodna bieliznę, nie uciskac, nie narażac na uderzenia itd.To wiem od lekarza.Nie należy też przeziębiac bo można dostac zapalenia sutków a to jest b bolesne Odpowiedz Link Zgłoś