fripo 23.03.10, 19:03 mam pytanie czy związalibyście się z kobietą z mikrobiustem?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:05 Ty mnie normalnie rozkładasz na łopatki Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:09 hehehehheheheheheheheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehhhhhehehehheheheheh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale nie moge przestać sie śmiać Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:15 Bo widzisz monsterko mnie też przyciąga piekne wnętrze kobiece ale zastanawiam sie czy gdy zauroczenie minie to nie będą przeszkadzały mi niedostatki wyglądu. Wiem , że to prymitywne i jednocześnie ciężkie do obejścia* Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:17 Na małe cycki jest sposób. Zawsze se można silikon zapodać - jak panu nie odpowiada, a zasponsoruje. Za to Doda mówiła, że jej cycki urosły od częstych masaży Radzia. Zewnętrze zmienisz. Z wnętrzem już jest gorzej. Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:25 Z niczego to i fripo nic nie wymasuje Nie chciałbym żeby moja dziewczyna(czysta teoria) robiła se biust z mojego powodu... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:33 sprawa jest prosta - małe cycki albo ich brak - nie bierzesz się za pannę. to nic, że gdyby nie ten defekt, to panna w każdym innym aspekcie by Ci odpowiadała w 100%. Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:40 A guzik prawda,że prosta W sumie to jaka jej w tym wina, że mam mały?? Niezbyt dobrze czyuję się mając takie dylematy. Ciekawi mnie czy iini panowie też tak mają. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:59 fripo coś chyba popieprzył: "W sumie to jaka jej w tym wina, że mam mały??" normalnie czasem padam jak Ciebie czytam Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:04 hmmmmmmm mały to nie jest, ale staje od wielkiego święta Za to seanse mam dzięki temu kilkugodzinne Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:12 2 pytania : 1) nie chodzi raczej o mikrobus ? 2) a jest pewność, że to kobieta ? Bo można się czasem naciąć .. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:14 musi byc fajna laska, skoro ma microbusa Odpowiedz Link
mappi Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:21 Lipcu miło się na Ciebie patrzy ...mi patrzy Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:54 mappi napisała: > Lipcu > miło się na Ciebie patrzy > ...mi patrzy ale nie na mój biust? zaglądam czasem tutaj Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:06 > ale nie na mój biust? Lipcowa po starej forumowej znajomości chyba dasz popatrzeć?? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:09 Fripens!!!!!!!!! no wiesz, to ze znamy sie jeszcze ze starej ekipy nie oznacza, ze mozesz pozwolic sobie na takie poufałości Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:13 echhhhhhhhhh nie mam farta Ale my przeciez jak rodzeństwo Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:14 no własnie, jak rodzeńtwo, to bez takich mi prosze Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:17 W moim domu rodzinnym golizna nie była niczym nadzwyczainym Siora nawet moiim WAckiem sie opiekowała jak chorował ooo Odpowiedz Link
mappi Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:32 jeny...to się chyba nawet jakoś nazywa..taka relacja już wiem...rodzinna troska..o dobro współplemieńców Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:38 noooooooooo pamiętam jak siora Wacka smarowała czyms Mappi takie były moje początki a widzisz całkiem do rzeczy wyrósł ze mnie facet Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger wieszcze już o tem pisali nasze narodowe... 23.03.10, 20:59 Franio był to chłopiec mały, Ale był bardzo nieśmiały. Lubił widzieć u siostrzyczki, Kiedy zdejmuje spódniczki. Zaraz robił się niebieski I w oczach miał rzewne łezki. Aż mówiła dobra niania: "Żeby szlag nie trafił Frania". Albo się w kąpieli śmiała: "Tobie by się żona zdała". A on patrzył przestraszony, Bo był nieuświadomiony. Naradził się tato z mamą, I babunia tyż to samo. Że to już ostatnia pora Zawieźć Frania do doktora. Doktor zaraz wziął trzy ruble I kazał go moczyć w kuble. Powiedział, że to dziedziczne Ciepienie psycho-fizyczne. I że mu to przejdzie z wiekiem, Jak będzie dużym człowiekiem. Złe sobie daje świadectwo, Gdy kto wyszydza kalectwo. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: wieszcze już o tem pisali nasze narodowe... 23.03.10, 21:28 Boy Żeleński? Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: wieszcze już o tem pisali nasze narodowe... 23.03.10, 21:30 Nosz mówię, że wieszczu narodowy... Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: wieszcze już o tem pisali nasze narodowe... 23.03.10, 21:33 upewniłam się co do mojej pamięci Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:19 mikrobiust I nie psuć mi tu wątka takimi wątpliwościami I to nie facet Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:46 Fripek Jak regularnie będziesz porządnie zasysał, do wakacji będą jak trzeba. Tylko się nie obijaj ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:48 A odpowiadając na pytanie, jeśli to jedyny problem - jasne, że tak i biorę się za tuning Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:02 Widzisz ja wbrew pozorom nie szukam modelki - przeciętnośc mi wystarczy Czasem trafia sie w moim życiu taka ciekawa kobieta i wtedy wszystko zaczyna się od nowa Wstyd się przyznac ale kiedyś zauroczyłem się dziewczyną przez gg nie widząc jak wygląda, gdy wysłała fote jej obraz nie uległ zianie pomimo tego, że nie wyglądała jak miss polonia. Wszystko w niej było dla mnie piekne. Niestety moje kompleksy wygrały, a szkoda bo to chyba była ta jedyna Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:29 A co Ci szkodzi odszukać Jej gg i zagadać ? O ile nie sformatowałeś w międzyczasie dysku oczywiście ... Walnij 2 głębsze na odwagę i próbuj ! Wszyscy Ci tu kibicujemy a tyle dobrych uczuć musi Ci w końcu przynieść farta Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:36 Jej gg i numer tefonu znam na pamięc Ale ona mnie poznała, moje problemy i delikatnie mówić nie jest zainteresowana. Kompleksy mi zniszczyły życie-trudno padło na mnie , nawet myśle , że jestem na prawde chory psychicznie. A już mieliśmy razem mieszkać i takie tam, ale na kłamstwie nic się nie zbuduje. Odpowiedz Link
basia8.93 Re: Tym razem do Panów 26.03.10, 15:04 ej!) kompleksy to nie choroba psychiczna! kompleksy się miewa, a nawet porzuca. do dzieła, bo mam nadzieję, że je rzucisz-na zawsze. Odpowiedz Link
mappi Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:17 mikrobiustem? a jaki to jest mikro? ....taki do wewnątrz?? że jest gdzie kolana oprzeć? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:18 Mappi!! do cholery jasnej!! już po raz drugi dzisiaj oplułam monitor!! Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:21 to sie chyba nazywa rozmiar wklęsły Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:31 Może operacyjnie można ten biust wydobyć.........do zewnątrz Odpowiedz Link
bugelka Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 19:21 Fripciu, nie wymyślaj za dużo czasu wolnego masz chyba... Odpowiedz Link
listopad02 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:09 Tak, to chyba nie jest najważniejsze. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 22:20 Nie piłem Jak się zakochasz w kimś to zobaczysz, o co w tym chodzi. Odpowiedz Link
czarnylukas_turek Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:43 Wokalistka Guano Apes Sandra Nasic ma mały biust ale nadrabia budową ciała, charakterem, poza tym słucha rocka. Dla mnie perfekt Guano Apes - quietly www.youtube.com/watch?v=-SAZrROyBWI Odpowiedz Link
fripo Re: Tym razem do Panów 23.03.10, 20:48 Też mi sie podoba, ale takiej to ja nie godzien nawet sznurówek zqawiązać Odpowiedz Link