bugelka 02.04.10, 21:44 Ale tak bez wzorków? Bez kolorków? Uny, mamy je pomalować w ramach rozwijania talentów plastycznych? ZPT? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-l-ja Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 21:47 hihi dzięki za ten wątek, właśnie chciałam założyć podobny Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 21:59 właśnie zauważyłam, że oprócz jajek są życzenia ( ech...ten mój refleks) dziękuję(my) Odpowiedz Link
bugelka Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 22:01 Ja też... po czasie. Białe jajca przesłoniły życzenia. Dzięki Uny Odpowiedz Link
mappi Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 21:56 no tak....wiedziałam że z jakiegoś powodu mam dzisiaj doła wiedziałam zachodziłam w głowe....dlaczego?...po co? teraz wszystko jasne....białe jaja!!! Odpowiedz Link
kawamija Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 22:05 o jajeczka mi sie podobają......dają możliwości....co by tu z nimi zrobić...hmmmmmmmmmm ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
kawamija Re: Uny 02.04.10, 22:19 ..ja też za życzenia dziękuje i niech będzie to dobry czas dla forumków i forumek. ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
kawamija Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 22:27 gyubal_wahazar napisał: > One bardziej są białe czy blade ? one są już blade, bo w kupie im gorąco...tlenu jakby mniej aaaa można tez oczekiwać że z okazji swiąt owych jaj będzie przybywać i przybywać i przybywać...... ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 22:38 Ups, aż odruchowo sprawdziłem. Ufffff, ok, kamień z serca ... Odpowiedz Link
kawamija Re: BIAŁE JAJCA! 02.04.10, 22:40 ***************** "gdybyś był a nie bywał gdybyś miał a nie miewał" ***************** Odpowiedz Link