listopad02 Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 12:32 Hehe. Ty tylko o wyglądzie. Napisz do niej. Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 12:49 Po co mam pisać do supelaski>?Żeby się ośmieszyć?? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 12:52 A skąd wiesz że to superlaska. Za bardzo wszystko jednostronnie oceniasz. Wyjdź do ludzi i przekonasz się jacy są i jaki Ty jesteś. Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:02 Jeśli chodzi o wygląd to superlaska Żeby zdobyc taką kobietę trzeba byc przystojnym, bo to jest juz world class I wychodziłem do ludzi szanowny kolego, mam wiele prób znalezienia partnerki i niestety wszystko sie sypało przez moja powierzchowność. A teraz?? No cóż głową w mur nie będę bił bo jedank nie dane mi to, żeby pokochała mnie kobieta. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:07 Tyle dziewczyn proponowało Ci spotkanie na piwie, myślisz że nie powiedziałby trochę do rzczey, może doradziły. Ha a może byś którąś zauroczył. Próbowałeś zmienić nastawienie do siebie? No i chyba był ktoś kto Cię lubił, zatem może nie w wyglądzie rzecz. Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:17 Listek wiesz w jakim celu proponują mi spotkanie?? Bo chcą przekonac sie czy jestem brzydalem, a ja nie mam zamiru byc zwierzątkiem wystawowym. Tak był ktoś kto mnie lubił, ale nie kochał bo nie ma mowy o chemii do brzydla Sądzisz, że spędziłbym tu dwa lata tylko po to, żeby ściemniac i miec dobrą zabawę wkręcając ludzi?? Jestem tu bo odrzucoano mnie w realu. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:22 Jestem z podobnego powodu. Masz plan na przyszłość? Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:39 Jeśli znajde w sobie tyle siły żeby nie odebrac sobie życia to chciałbym dorobic sie wypasionego domu, zrobic operacje plastyczną, ale taka co by definitywnie odcięła mnie od dawnego wyglądu Trochę pozwiedzać, ukończyć następne studia Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:29 ejjj, nooo ale ja sie nie chcę przekonywać czy jesteś brzydalem... poznać chciałam, tak nieco bardziej prawdziwie niż tylko z literek... dotknąć czegoś prawdziwszego, człowieka... poznać zachowanie, gesty, głos, uśmiech, sięgnąć głębiej i kilka mysli wyłowić, doprowadzić do sytuacji gdy nie będziesz mógł uciec z odpowiedzą na pytanie wylogowując się, czekac na odpowiedź patrząć w oczy i widząc prawdę, szczerość... i mam gdzies czy brzydala czy nie... nooo ale ja brzydal jestem więc rozumiem dlaczemu mnie nie chciałeś poznać.. i mnie to nawet w necie odrzucenie spotyka... Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:36 Agla mnie wygląd forumowiczek g... obchodzi Z żadną pary nie stworze. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:37 Tak nisko oceniasz Panie z forum, oj Frip. Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:43 Nigdzie nie napisałem, że nisko je oceniam Powtórze raz jeszcze dla jasności: nie obchodzi mnie ich wygląd zewnętrzny ani jakie są Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:47 A Ty sie nie śmiej. Fripek nie chce się ze mna spotkać, więc temat zamknięty. nooo ale kto tu o tworzeniu par mówi, Fripo(?) jak nie jest ktos filozofem to sam wiesz Na spacer idź albo co... i wesołych, Chłopak... Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:51 A niby w jakim celu mielibyśmy sie spotkac?? Nawet wspólnych tematów by nie było, no chyba że mielibysmy browary sączyć przy jednym stoliku Odpowiedz Link
mappi Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:55 Fripens...przestań się mazać...bo mi się niebo rozstąpi...i piorunami zacznie siekać..... a ja mam w planach spacer.... ...bo się grzesznie rozjadłam (ze zdziwieniem odkryłam że mój stary rower został pozbawiony jednego koła....bez jego śladu) ...szkoda p.s.....wspólnych tematów nie byłoby??? hmm....a jak byłby?? uśmiech się Adaś....plissss - Odpowiedz Link
fripo Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 14:01 Ja jestem niespotykanie monotematyczny Masz ten usmiech Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 14:07 >ze zdziwieniem odkryłam że mój stary rower został pozbawiony jednego koła....bez jego śladu) ...szkoda a gdyby tak doczepić małe kółeczko, o takie? rowery.zbooy.pl/images/orgel/big/fig1.jpg i sruuu... pardon, through... Odpowiedz Link
mappi Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 14:20 ..jestem za!! tylko widzisz...problem jest w przednim kółeczku.... mogę mieć problem z padalnością pyskową przednią....na małym kółeczku ech ...jak to się mówi biednemu zawsze wiatr w oczy!!...co nie Fripens? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 14:55 o matko z córką... to znaczy, że Frip jest nie tylko brzydki, ale i biedny??? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 13:36 >Bo chcą przekonac sie czy jestem brzydalem, a ja nie mam zamiru byc zwierzątkiem wystawowym. teraz będę złośliwa, bo - przyznaję - mam dosyć: sam do tego doprowadzasz, bo cały czas ględzisz o jednym... poczytaj sobie kiedyś wszystkie swoje posty i wyciągnij wnioski przeciez nawet w wątku, w którym wszyscy dziękują za życzenia, Ty piszesz "szkoda, że u mnie się nie spełnią", zero pozdrowień, podziękowań, śladu pozytywnego nastawienia, tylko wieczne jęki... Odpowiedz Link
slimak220 Re: Trzeba przyznać:) 05.04.10, 21:20 To ja napiszę, a nigdy nawet nie miałem nikogo. A w ogóle, to kto to jest ta panna J ? Odpowiedz Link
bugelka Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 17:02 Nie było mnie 2 dni... Kim jest panna J., Fripciu? Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 18:05 na dole strony, druga od lewej... wiem, że to pytanie nie było do mnie Odpowiedz Link
bugelka Re: Trzeba przyznać:) 04.04.10, 18:09 Dzięki Milka Takie zdjątko to może mieć każdy/a Smaruj Fripo Odważ się! (najzupełniej serio mówię) Odpowiedz Link