kawamija 27.07.10, 19:20 ...zmień już obrazek........pliiiiizzz....... może wraz z nowym obrazkiem...czasy optymistyczne nadejdą czy jak ? łokiiii ? K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: uny........ 27.07.10, 20:31 Uny, czekaj, coś Ci wyszukam, ok ? Teraz coś dla samców może, hę ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uny........ 27.07.10, 21:18 Cześć Anetka Czy tam l z ł Ci się nie misklikło ? Tak się pytam ... Odpowiedz Link
ane-tal Re: uny........ 28.07.10, 09:58 Że niby "wałki byków"- i to ma być takie dla samców? opowiedź o tym bo ja z wioski jestem.I ciekwam bardzo świata. Odpowiedz Link
bursztynula Re: a dla Pań... ;) 27.07.10, 21:49 to dla pań jakieś takie bardziej artystyczne... a dla panów coś sporo silikonu... i nieostre... oszywiście jestem za wersją dla pań, no i wolę B&W Odpowiedz Link
ane-tal Re: a dla Pań... ;) 28.07.10, 09:54 a dla panów coś sporo silikonu... .Ma ładne piersi nie sądzę żeby slikonowe były. Odpowiedz Link
bursztynula Re: a dla Pań... ;) 28.07.10, 10:19 eee w usta to może coś innego pakują rzeczywiście... zazdrość ma czysta zazdrość... Odpowiedz Link
ane-tal Re: a dla Pań... ;) 28.07.10, 10:29 Ty u ustach a ja o piersiach...Nie wiem, nie znam sie, czy to slikonowe. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: a dla Pań... ;) 28.07.10, 02:04 Heliś, jak jeszcze byłabyś w kozakach do samej szyi i niczym więcej, to jeszcze coś bym z tego rozumiał, ale tak, to jakieś kompletnie zboczenie. Fe ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uny........ 28.07.10, 02:00 Celem zerwania ze stygmatem starego zdegenerowanego zboczucha (tylko nie starego !) wysuwam taką, ociekającą neutralnością erotyczną propozycję. Uny, mogę Ci go przeskalować jeśli ten BBCode tego nie załatwia. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: uny........ 28.07.10, 02:01 I upieprzył zgrabne nóżki tej Pani, śmieć jeden ! Odpowiedz Link