gyubal_wahazar 23.11.10, 22:42 Dla mnie rządzi motyw kozy na złoty 40. Jakieś inne sugestie ? www.youtube.com/watch?v=Pa5yG1JdvLA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waganiemama Re: Perfect houseband - JF Haendel 23.11.10, 22:48 Gubi...! Ty mię kiedyś przyprawisz o zgon z powodu pęknięcia przepony Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Perfect houseband - JF Haendel 23.11.10, 23:03 Waguś Obiecuję nie spocząć w wysiłkach. Masz jak w banku. Leć posłuchać tego 2-go Cholera, dotąd nie wiedziałem że poza Mesjaszem tak lubię Haendla Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Hmmmm ... 23.11.10, 22:57 Zmiana nastroju. Dobrze, że już grubo po Uszatku, bo zmierzyć się przyjdzie nieco przygnębiającą konstatacją refrenu, choć najwyraźniej bohaterowie starają się nie okazywać rozczarowania www.youtube.com/watch?v=LCvPowvKoMw&feature=related Odpowiedz Link
gyubal_wahazar :) 23.11.10, 23:13 Serce rośnie jak się słyszy swojski kawałek na końcu świata www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_141219&v=TFVtcSVkGdc&feature=iv Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Perfect houseband - JF Haendel 25.11.10, 14:08 Ponieważ jestem doszczętnie zdruzgotany Waszą (z wyjątkiem Waguśki) bezduszną znieczulicą wobec tak przecudnej urody dzieł, niniejszym bezczelnie podbijam wątasa. Lojalnie uprzedzam przy tym, że brak niezwłocznych hołdów, omdleń i aktów masowej histerii, poczytam za osobistą zniewagę, a prowodyrów i prowodyrki pociągnę za odpowiedzialność ! Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Perfect houseband - JF Haendel 25.11.10, 14:36 niestety mnie rozczuliły starocie i wszystko inne na mnie nie działa... do tej twórczości mam stosunek obojętny dziś... Odpowiedz Link