robert.83 19.12.10, 09:17 Anonimowa jest, więc możecie nie jojczyć na okrętkę tylko dla odmiany kliknąć w guzik . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Trudny wybór 19.12.10, 09:33 Wpisałam inne... Brak mi pełnoetatowej żony, co posprząta, ugotuje, wysłucha, pogłaszcze, przytuli i takie tam... Ja już do tej pracy mogę chodzić i pieniążki zarabiać. Zakupami się też zajmę. W końcu jakiś podział obowiązków musi być Odpowiedz Link
bursztynula Re: Trudny wybór 19.12.10, 09:43 wyjątkowo żałuję, że nie jest to test wielokrotnego wyboru... bo tam w sumie prawie wszystko... Tyguś, święte słowa, chociaż mnie by półetatowa chyba wystarczyła, chwilowo oddałabym zakupy, bo jakoś się nie mogę zebrać... aaaaa no i przed świętami jeszcze jakieś 4wolne soboty by się przydały... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger To może tutaj 19.12.10, 10:10 bo czemu nie... KOMUNIKAT: Gepardek jest nadal. Ma się dobrze, Antoni nie wypożyczył go. Jak pójdę po południu na kawkę i ostatnie zakupy, to się ustroję weń. O. Odpowiedz Link
bursztynula Re: To może tutaj 19.12.10, 10:17 zaraz się mam wykopsać z ciepełka, a przy okazji choinki pooglądam, mam nadzieję... znów trzeba będzie wybierać... a potem się okaże, że to i tak nie o to chodziło.... Odpowiedz Link
bursztynula Re: Trudny wybór 19.12.10, 09:47 może będzie negocjował, że Świętym M. skoro tak dobrze z komisją mu poszło... ciekawe tylko jak takie zrozumienie mogłoby wyglądać pod choinką... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Trudny wybór 19.12.10, 15:08 Tego właśnie najbardziej? Wiedzy o co mi chodzi?? Nie nic innego tylko właśnie to? Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 10:11 Nieskazitelnego piękna(mojej osoby), wzrostu, wiecznej młodośći i nieśmiertelnośći, (tu czy na innym świecie) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:33 Z tym pięknem, toś wysoko ustawił poprzeczkę Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 10:25 ZAzdroszcze Ci bo niewiele potrzebujesz i łątwo to dostać Odpowiedz Link
ane-tal Re: Trudny wybór 19.12.10, 10:50 W tej chwili to mało.Chodź druga potrzeba nie jest zbytnio łatwa. Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:02 "Chodź druga potrzeba nie jest zbytnio łatwa" tylko Ci się tak wydaje Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 10:59 zaznaczyłam... ale brakuje mi o wiele więcej... Kogoś ...bo to cudowne uczucie przeżywać święta z kimś bliskim intensywność uczuć jest inna i czasu.. i pomocy domowej.... widzę, że Tygi i Bursztynula też jej potrzebują albo takiego pana pomocnika i czekam z niecierpliwością na Święta... drugi dzień należy do mnie.....totalne, świąteczne lenistwo Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:18 Onyks niestety w życiu jest tak, że wszystkiego nie da rady mieć, czasem cos zależy od nas czasem nie mamy żadnego wpływu, bo zdecydowano za Nas Nie chce żebym został źle zrozumiany, ale o tym czy będziemy na tym świecie zadecydowali inni. Pomimo że jestem młodym człowiekiem to mam już dośc tego świata i to nie jest jakieś tam załamanie to po prostu świadomy wybór. rozejrzyj się wokół tyle zła, kłamstwa, nie wierze w dobroć drugiego człowieka w czyste intencje. A co do świąt to chyba magia jaką w nich widziałem też minęła. Po co są?? Chyba tylko po to, że by niektórzy zarobili mnóstwo kasy a inni ją wydali Szczerze mówiąć to wolałbym pracować w święta, ale mi zabronią I tak mijają dni miesiąće,miną lata obudze się jako 40 letni facet zapewne w tym samym punkcie co teraz i co z tego, że nauczę się ze 3 jężyków co z tego, że będę miał kase co z tego, że wybuduje ten dom posadze drzewko???? Na co to?? Chyba to całe życie to największe moje przkleństwo, wiem , że będzie bardo długie, tyle, że ja mam go dośc teraz dzisiaj w tej minucie, w której pisze te słowa. Nawet zmęćzyć się nie moge niczym, żeby przestać myśleć położyć się i odpocząć. Czy jest sens żyć skoro jedynie sen cieszy człowieka??? NA początku roku szkolnego dwóch chłopców z mego rodzinnego miasteczka popełniło samobójstwo nie wiem co ich skłoniło do tego czynu (na bank nie brzydota), ale czasem zazdroszcze im tego przejsćia mam nadzieje, że są już spokojni. Może i ja kiedyś będę. Jeśli Bóg istnieje to chyba rozumie. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:44 "Istnienie nie domaga się żadnych szczególnych uzasadnień.Jest wartościa samą w sobie i celem w samym sobie.Jest sensem i bezsensem, celem i brakiem celu, bo zawiera w sobie wszystko" Krystyna Kofta "Ciało niczyje" Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:50 A jak to sie ma do braku chęci do istnienia?? A tak sobie odsłuchałemwww.youtube.com/watch?v=XnPzR1-Dp2c Odpowiedz Link
ane-tal Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:16 Tym, że nasze istnienie to wszystko.I sens i bezsens.I to, że jst wartością największą jaką mamy. Wiem , że potrafisz sie cieszyć życiem (mam na myśli tą dziewczyne, która sie pojawiła w Twoim życiu ostatnio) , ale Adam nie zaczynaj znowu marudzić, bo coś co było chwilowo piękne sie skończyło. I jeszcze taki cytat: " Wiesz ,że gotów byłbym umrzeć za Ciebie- co za frazes!Za nikogo nie można umrzeć.Każdy z nas musi przeżyć własną śmierć , a także życie" Jeśli chcesz widzieć swoje życie tylko w takim jednym negatywie- proszę bardzo. Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:30 Ja nie marudze nawet to dziwny stan, którego sam nie pojmuje, nie wiem co się ze mną dzieje?? Może opętany jestem hehehe. cieszyć sie potrafię, tylko czemu te cieszenie sie to tylko 0,01 % całego zycia? Odpowiedz Link
ane-tal Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:40 Nie wierze, że to tylko 1 procent. W ogóle jak to policzyć co? Odpowiedz Link
fripo Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:02 Może byłoby więcej, ale zawsze jak coś dobrego się zaczyna dziać, to mi się włącza: "i tak nie masz 190 dużych dłoni, grubych nadgarstków, i tak przeminiesz zestarzejesz się umrzesz" I tak dokoła Czubek ze mnie i tyle Odpowiedz Link
ane-tal Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:25 Jest jakaś możliwość wyłączenia tego "przycisku" ? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:10 a mojej odpowiedzi nie zaliczyło - chce spokoju. No i widzicie, nawet ankieta mnie wnerwia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:23 a autorowi czego brak...jeśli można zapytać? Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Trudny wybór 19.12.10, 11:49 zagłosowałam na inne, ale sie nie wypiszę na co. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:41 Kto jest 4-ty od seksu (nie licząc Smaki, Fripka i mnie) ? Śmiało, przecież my tu jak w komunie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:46 taaa... i byłoby dwóch na dwie....i jeszcze jakiś pomysł wpadłby komuś do głowy... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:59 czarny.onyks napisała: > taaa... > i byłoby dwóch na dwie....i jeszcze jakiś pomysł wpadłby komuś do głowy... Wychodzi trzech na jedną, ale w takiej sytuacji nic mi nie przychodzi do głowy, więc niech sobie zostaną we dwóch na jedną Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:03 super!!!!!!!!!!!!!! w te dni w sam raz takich 3! jeden sprząta, drugi gotuje, trzeci.....hmmm...coś mu wymyślę taki prezent na święta Odpowiedz Link
kawamija Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:10 a tak sobie czytam, co w tę "świętą niedzielę" się tu wyprawia.............i zauważyć muszę że........ w takich spotkaniach grupowych jest jeden słaby punkt - można być pominiętym.... żeby nie było, że nie ostrzegałam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:14 nie wiem.....nie byłam w takiej sytuacji Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:31 Hej Kawka Rozpiska w excelu przyszpilona do lodówki i mysz się nie prześlizgnie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:35 i zawsze będzie czas na Kawkę....Kawę.....kawusię Odpowiedz Link
kawamija Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:39 czarny.onyks napisała: > i zawsze będzie czas na Kawkę....Kawę.....kawusię ........marzenia ....oj Dzieciaki, Dzieciaki szalejecie.....a ząbki umyte, a obiadki zjedzone, a do mamusi telefon wykonany, a ubranka na jutro uprasowane ??????? a nie tylko sex, sex i to już grupowy...........jakby w wersji na dwa była przerobiona cała kamasutra Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:47 muszę przyznać, ze tylko jedno pierwsze zrobione z listy ale łapię powoli wenę ale ja o sprzątaniu przecież myślę... jaki seks, jaka Kamasutra.... Odpowiedz Link
kawamija Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:59 czarny.onyks napisała: > ale ja o sprzątaniu przecież myślę... > jaki seks, jaka Kamasutra.... uffff.......to jednak chodziło o sprzatanie......w większej grupie....ufffff.... chociaż.....czy już jest wybrany model fartuszka dla niej.....i spodenek, takich na gołą klatę, dla niego ????? w czasach kryzysu zalecam białe fartuszki w rozmiarze XS.....oszczędność ponad wszystko Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:58 gyubal_wahazar napisał: > Kto jest 4-ty od seksu (nie licząc Smaki, Fripka i mnie) ? Śmiało, przecież my > tu jak w komunie Nie mam pojęcia - ja byłem 1szy Ale tak naprawdę to chciałem tylko wyniki podejrzeć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trudny wybór 19.12.10, 12:59 zaraz, zaraz.......to byłoby już 5....ktoś oszukuje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trudny wybór 19.12.10, 13:02 Onyksia, Ty też ? Bomba Laska w tą buchalterię. To jest nas 5-tka a noc jeszcze młoda Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Trudny wybór 19.12.10, 15:43 gyubal_wahazar napisał: > Kto jest 4-ty od seksu (nie licząc Smaki, Fripka i mnie) ? Śmiało, przecież my > tu jak w komunie Skąd wiedziałeś Wujku Gyu? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trudny wybór 19.12.10, 16:09 Strzał z biodra. Trafiłem ? Ale zbieg okoliczności Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Trudny wybór 19.12.10, 16:13 W sumie, to uświadomiłam sobie, że moje literki tak ociekają seksem, że nie sposób było się domyśleć mojego wyboru Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: Trudny wybór 19.12.10, 18:36 A kolejność poszczególnych pozycji w ankiecie zdradza osobiste braki pana prowadzącego(?) Tam jeszcze sporo powinno być tych podpunktów... Odpowiedz Link
robert.83 Re: Trudny wybór 19.12.10, 19:16 Że pan prowadzący ma sporo więcej braków? Że wybrakowany? Co do mnie? Hmm... święty spokój mam właśnie teraz... więc odpada. Co do reszty... Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: Trudny wybór 20.12.10, 05:50 Ty wybrakowany(?) Chłopaku... wcale nie próbowałam tego napisać, i nigdy nie napiszę. Czyli kolejnośc nieprzypadkowa Odpowiedz Link
jejek11 Re: Trudny wybór 19.12.10, 19:49 Swiętego sposkoju. I bycia zupełnie gdzie indziej niż teraz jestem. Daleko stąd. Odpowiedz Link
witrood Re: Trudny wybór 19.12.10, 20:52 tzw. małej stabilizacji w wydaniu luksusowym. Odpowiedz Link
mgielka.poranna Re: Trudny wybór 20.12.10, 13:13 Oprócz błękitnego nieba nic mi więcej nie potrzeba. Coś w ten deseń Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Trudny wybór 20.12.10, 18:32 żony czyt gosposi mi nie brak. zawarłam z moim bałaganem pakt o nieagresji i żyjemy w symbiozie. seks da się załatwić w razie pilnej potrzeby. pieniędzy jakoś wystarcza. spokój czasem jest. nawet mogę liczyć na trochę zrozumienia. czego mi naprawdę brak to pary silnych męskich ramion w których mogłabym choć trochę poczuć się jak słaba bezbronna i bezradna kobietka. czasem już chce mi się rzygać tą zaradnością i samodzielnością. Odpowiedz Link