czarnamajka75 07.01.11, 21:05 Jak w temacie..jakie Wasze zdanie na ten temat, własna rodzicielka zarzuciła mmi snobizm gdyz nie posiadam aparatu tv... I jeszcze jedno kiedy będzie zmiana tapety na rozkladowce? ta juz za długo wisi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 21:14 Cześć Majka Trzymaj fason, ale po cichu zanabądź gwizdek z TV do kompa. Za wersję cyfrową zmieścisz się w 2 stówach, a wieczorami soft romanse lecą Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 21:24 a co to jest rzeczony gwizdek? Tylko odpowiedź proszę nie poetycką prozą (jakże charakterystyczną dla pytanego jeno w prostych żołnierskich słowach. Plus oczywiście linka do obiektu. Z góry mersi Odpowiedz Link
lupus76 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 22:01 Jako totalne beztalencie techniczne, które zwraca się do Gyu w podobnym tonie co Szanowna Koleżanka gdzieś tak co dwa posty, pozwolę sobie odpowiedzieć, gdyż chyba wiem, co podmiot liryczny miał na myśli Gwizdkiem zwykło się określać pendrive'a Więc gwizdek z tv, to zapewne karta telewizyjna umożliwiająca odbiór tv poprzez komputer takie cuś: www.ceneo.pl/5058345s Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 22:35 oo, bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Moze i rozważę, bo cos ostatnio troche tęsknię za gadającymi głowmi Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 09:24 to znaczy że wystarczy wsadzić sobie w kompa takie coś i już ma się tv w kompie? tak po prostu? Odpowiedz Link
lupus76 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 12:24 I odpowiedni soft zainstalować + podpiąć antenę. Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 14:38 wiedziałam że jest w tym jakiś podstęp Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 21:25 ja tv mam, chociaż zbyt często nie oglądam, jeżeli już to nie soft romanse ale programy na TVN24, lubię wszystkie znacie Drugie śniadanie mistrzów? albo Ewa Ewart poleca? Ciekawe dokumenty kobieta robi. a teraz oglądam wspomnienia o Krzysztofie Kolbergerze , smutny wieczór Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 21:33 Witam Bialystok ja podobnie ani soft ani hard romansów nie lubię,natomiast TVN24 toż to źródło zła wszelakiego,szkalujące jedyne prawe osoby w Polsce(opinie mojego szefa i paru tam innych). No fakt smutno,że przegrał natomiast walczył i to się liczy, nie poddawał się. A po cichu powiem,że widziałam na własne oczy w grudniu(wiadomo gdzie) cudownie ozdrowiałą(zdrowa zupełnie od 4 lat i to bez udziału chemii) Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 22:40 a tak na marginesie na komputerze możesz wejść na stronę vod.onet.pl i masz dostęp do paru fajnych programów, kiedyś było za free teraz nie wiem Odpowiedz Link
tapatik Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 23:53 bialostoczanka35 napisała: > znacie Drugie śniadanie mistrzów? nie > albo Ewa Ewart poleca? nie > Ciekawe dokumenty kobieta robi. Naprawdę? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 11:24 oj Tapatik pytam bo nie każdy ogląda, reklamę chciałam zrobić, Odpowiedz Link
lupus76 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 21:55 Moim zdaniem mądry, świadomy wybór. Odpowiedz Link
puch_atek Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 00:45 lupus76 napisał: > Moim zdaniem mądry, świadomy wybór. madry bo co? Majka powodow nie podala to stwierdzenie z frakcji "tv jest beeeee?" jak Ci do szczescia nie potrzebny Majka to sie nie przejmuj, pewnie da sie zyc jak Ci dobrze a mowienie o 'niemaniu' tv jako o czyms wyjatkowym to snobizm , ot wybor, robta co chceta Odpowiedz Link
lupus76 Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 12:24 Mądry, bo świadomy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 07.01.11, 22:26 a czy to ważne...? nie oglądasz widać nie potrzebujesz....i tyle... a ja mam, bo czasem coś oglądam Odpowiedz Link
tapatik Mam to w dupie 07.01.11, 23:47 Są dużo ciekawsze zajęcia niż telewizjor => mam w dupie zdanie innych na ten temat. To jest mój czas i moja sprawa jak mam zamiar go zagospodarować. A rodzicielce kup słownik wyrazów obcych. Niech sobie poczyta, co to znaczy snobizm. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: niemanie telewizora-snobizm czy mądry wybór? 08.01.11, 11:33 Niemanie jak niemanie, ale manie i nieoglądanie to dla mnie wolność Mam i oglądam raz na parę miesięcy. Lubię mieć wybór. Słyszałam, że niemanie jest jakąś nową modą. Hmm... jakoś tak nigdy bym nie pomyślała, żeby coś mieć lub czegoś nie mieć tylko dlatego, że to modne. Każdy niech mebluje to swoje życie tak, jak mu się podoba. Jeśli ktoś potrzebuje zapełnić czas telewizorem - ok, byle nie bezmyślnie. Wolność i świadomość wyboru to świetna sprawa, jakże często niedoceniana Odpowiedz Link