Dodaj do ulubionych

głupie baby!!!!!!!!!!!

07.04.11, 21:57
głupie baby zawsze kochają skurwieli, którzy nie są tego warci! zamykają oczy na wszystkich innych, bo jest jakiś misiek, który jest idealny i tęsknią do jego głosu, oczu, ramion, a tu chuj!!! misiek jak to miśki mają w zwyczaju tylko o jej dupie myślał, nie o niej jako człowieku do kochania, do wykochania tak, ale nie do kochania!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • robert.83 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:01

Skoro tak mówisz...

Baby lubią stan miłosnego niepokoju. Jak czują, że facet jest kupiony to w d... im się potrafi zdrowo nakotłować. Ale są wyjątki.
      • nago.po.rosie Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:09
        liczyłam na to, ze ktoś (ważny ktoś) poiwie o potrzebue uczuć, potzrebie kochania a tu kurwa znowu tylko o dupie!!!!!!!!
        • robert.83 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:20
          I co by miał ten ktoś powiedzieć? Po co to mówić, skoro i tak mało ludzi dorasta do tego, żeby nie tylko tego lubić słuchać ale i rozkochać się w tym właśnie? Niestety... moim zdaniem uczucia to nie taka łatwa sprawa.
          • nago.po.rosie Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:22
            więc zaczynamy i kończymy na dupie!!!
            nawet jeżeli wiesz, ze ktoś zajebiście mocno potrzebuje czegoś zupełnie innego??
            • robert.83 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:28

Są takie potrzeby, o których nie można za dużo myśleć, żeby nie zwariować z tęsknoty za nimi. Taki świat, w który wierzyłaś Ty i ja kiedyśtam... kiedy "to" wydawało się oczywiste. Gdzie to jest? Ile tego zostało?

No i też... ile razy się zastanowisz, zanim do tych strzępków kogoś wpuścisz?

Nie. Nie kończy się na dupach. Czasem po prostu... nie zaczyna się nigdzie.
              • czarny.onyks Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:45
                robert.83 napisał:

>
                > Są takie potrzeby, o których nie można za dużo myśleć, żeby nie zwariować z tęs
                > knoty za nimi.

dokładnie.........
                spycha się je w zakamarki duszy...
                i przychodzi czas, gdy wydaje się, że nie można ich już zrealizować...
                że nie ma takiego człowieka...
                że miłość...jest przereklamowana....

i co wtedy ....
                czym zapełnić życie.......myśli....pragnienia...tęsknoty...
                • robert.83 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:57
                  Próbować się nie bać może? A może... zrozumieć, że im bardziej nie ma się o co bać tym bardziej... nie ma się czego baćsmile.
                  • czarny.onyks Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 23:12
                    chyba mówimy o czym innym......
                    niektórzy mają po prostu pecha w poszukiwaniach....i nijak nie mogą trafić na ....miłość taką na dłużej...

choć strach też gdzieś tam pewnie jest...
        • beja_81 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:30
          skądś to znam...
    • hellish.monster Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:07
      coś w tym jest.
      tak samo można powiedzieć, że najfajniejsi faceci zakochują się tylko we wrednych i podłych sukach wink ot, taka zabawa w generalizowanie.

heh, a wiesz kochana, że są też tacy, którzy są uważani za nie wiadomo jak wspaniałych och i ach, ale jak przychodzi co do czego to dopiero sk....syństwo wyłazi z takiego. i wtedy jest ból! bo chciało się pokochać normalnego i fajnego a tu taki zonk wink
    • beja_81 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:09
      Ale to nie jest autobiograficzny wpis? To takie podsumowanie na podstawie obserwacji?

W drugą stronę jest podobnie. Niektórzy panowie mając fajną kobietę u boku, rozpamiętują z sentymentem tamtą wydrę co im krwi napsuła.
      • robert.83 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:24

Tyż tak bywa. Czasem aż żal patrzeć jak byle gnój dzień za dniem przytłumia płomyk prawdziwej... no miłości no...
        Topi go we łzach i kłamstwach... nieprzespanych nocach.
    • nago.po.rosie Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:20
      to nie ma sensu!!!!!!!!!! ostatni człowiek, w którego wierzyłam, ostatni który budził we mnie nadzieję już się skończył!! skończył się dla mnie!!
      kurwa! już nic nie ma sensu!!!
      i czemu to tak cholernie boli?
      • uny Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:23
        "Life Is like a Box of Chocolates... You Never Know What You're Gonna Get!"
        poboli i przestanie.
        no!
        • slayerhood-ka Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:27
          troche to jałowe - ta dyskusja. Kazdy lubi cos innego. Jeden chce inteligenta, inny pakera, jeszcze inny dreszczyku w jakiejkolwiek formie. Co to za slogany, ze baby lubia to czy tamto? Ani jedna ze znajomych mi bab a sporo ich sie uzbierało nie preferuje takiego typu.
          Wnioskuję, że to zalezy od środowiska w jakim się obracamy
          • hellish.monster Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:29
            zgadzam się.
            bo to od nas zależy co wybieramy, na co się zgadzamy i w czym później tkwimy.
        • green.amber Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:59
          uny napisał:
          > poboli i przestanie.
          > no!

nie ma jak męskie podejście... nic tytlko się uczyć i stosować
      • hellish.monster Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:26
        boli, bo czujesz.
        CZUJESZ!
        i to jest pozytywny znak. jeszcze określ czego sama chcesz od życia, od siebie i od innych i idź w tym kierunku.
        by coś zmienić.
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:27
        oj, mała, no czasem tak bywa... niestety...
        szkoda
        współczuję bardzo
      • slayerhood-ka Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:33
        nago.po.rosie napisała:

> to nie ma sensu!!!!!!!!!! ostatni człowiek, w którego wierzyłam, ostatni który
        > budził we mnie nadzieję już się skończył!! skończył się dla mnie!!
        > kurwa! już nic nie ma sensu!!!

taaaaaa faktycznie. Ale życze ci, zeby to była największa tragedia w twoim zyciu
        • nago.po.rosie Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:40
          w polaczeniu z tym wszystkim co mnie otacza to już jest koniec! pierdolony koniec!!
          tylko zachalc się można!
          • pierzchnia Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 22:48
            To już jest koniec....
          • czarny.onyks Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 23:13
            wiesz Tempi...
            nie wiem, czy to Cię pocieszy...i czy do Ciebie dotrze w tym stanie...

ale może być ...O WIELE GORZEJ........
            • samysliciel Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 23:36
              czarny.onyks napisała:

> wiesz Tempi...
              > nie wiem, czy to Cię pocieszy...i czy do Ciebie dotrze w tym stanie...
              >
              > ale może być ...O WIELE GORZEJ........

Onyksiu, jak człowieka coś boli, szczególnie jeśli chodzi o uczucia to raczej myśli się, że może być o wiele lepiej. Zdecydowanie łatwiej dostrzec to czego brakuje, co się utraciło niż to co jeszcze stracić można...
              • czarny.onyks Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 07.04.11, 23:38
                ja to wiem...
                człowiek myśli, ze jest w czarnej d**** bez wyjścia....

najgorsze, że mam tę świadomość, że może być jeszcze gorzej....
    • green.amber Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 08.04.11, 10:53
      pewnie nie z założenia, że specjalnie akurat w takich (chociaż może mają w sobie coś przy/pociągającego bardziej niż inni)… myślisz, że z rozmysłem takich wybierają???
      a że się tak w którymś momencie okazuje jacy są i o co chodziło… żeby nie powiedzieć, że może wszyscy tacy…;P
    • waganiemama bajka :-) 08.04.11, 11:10

Pewna kobieta szukała przez wiele lat idealnego mężczyzny, ale przez lata nie mogła go znaleźć. Zrozpaczona zwróciła się do mędrca o pomoc:
      "Szukam już tak długo i zawsze okazuje się, że to nie ten. Wcześniej czy później czuję się rozczarowana. Moje życie nie będzie miało sensu, jeśli nie znajdę prawdziwego mężczyzny".
      Mędrzec spytał:
      "Jakiego mężczyzny szukasz?".
      Kobieta szukała oczywiście takiego mężczyzny, jakiego szukają wszystkie kobiety. Zresztą mężczyźni szukają takiej kobiety, która posiadałaby identyczny zestaw cnót, bo w tej sprawie niczym się nie różnimy. Powiedziała więc:
      "Szukam kogoś, kto umie kochać, jest silny, niezależny, wierny, mądry, czuły, wrażliwy, a gdy trzeba stanowczy, wytrwały i nieustępliwy. Żeby umiał się bawić, cieszyć, smucić i płakać. Może być też urodziwy, ale niekoniecznie".
      Mędrzec odpowiedział:
      "Aby spotkać takiego mężczyznę, musisz najpierw sama posiąść te wszystkie zalety. Kiedy tak się stanie, spotkasz go na pewno".
      Nie ma innej drogi. Ktoś, kto jest wewnętrznie wolny, nie zwiąże się z kimś, kto ze strachu przed wolnością żyje tylko kawałkiem siebie. Nie znajdziemy w świecie tego, czego nie odkryliśmy w sobie. Tylko zrealizowany mężczyzna znajdzie zrealizowaną kobietę. Tylko mądra kobieta znajduje mądrego mężczyznę.

(autor nieznany)
      • green.amber Re: bajka :-) 08.04.11, 11:25
        piękna bajka Waguśsmile

oby
        ale jeśli nie, to też nie koniec świata...
        • hellish.monster Re: bajka :-) 08.04.11, 13:10
          green.amber napisała:

> ale jeśli nie, to też nie koniec świata...

i wiecie co? jak człowiek sobie zda z tego sprawę - to żyje się o wiele lepiej! naprawdę.

ostatnio miałam rozmowę z mamą, znowu na mnie wsiadła, że stara jestem a męża nie mam i mężopochodnych produktów. to jej odpaliłam, że po wielu miesiącach zastanawiania się nad sobą i swoim życiem doszłam do pewnych wniosków i już wiem, że ta bajka nie jest moja. widocznie tak mam gdzieś tam zapisane, że nie będę żoną, że pisane mi jest, że będę sama no i co? mam se w łeb z tego powodu strzelić? jest jak jest i trudno się mówi. nie zamierzam walczyć z moim przeznaczeniem. bo pomimo tego, że drzemie we mnie w ch.j siły [pomimo chwil słabości - ale nie świadczą one o moim emocjonalnym rozdygotaniu czy jak to tam szło wink] - nie mam ich na tyle by walczyć o miłość, by ganiać za facetem. nie i już. nie, bo się do tego nie nadaję. nie, bo jestem osobą, która nie będzie w stanie żyć w typowym związku.

a nie każdy facet będzie chciał się dostosować do moich zasad, więc...

wiem już jedno i najważniejsze - nie zamierzam rezygnować z siebie.
          • caarina Re: bajka :-) 08.04.11, 13:29
            każdy ma swój świat - to od Ciebie zależy jak go sobie ułożysz i z kim - to tylko tzw. "normy społeczne" - które można ominąć - i żyć , tworzyć razem z "NIM" własne normy - i tego życzę Tobie i wszystkim bardziej lub mniej świadomie poszukującymsmile .
            • hellish.monster Re: bajka :-) 08.04.11, 13:39
              ja już w podstawówce zdałam sobie sprawę, że do "norm społecznych" nie pasuję. heh... zbyt wyjątkowa jestem... wink i nikt - poza mną - nie chce bądź nie potrafi tego zauważyć, uszanować... docenić...?

wink wink wink
              • czarny.onyks Re: bajka :-) 08.04.11, 14:01
                nic tylko czekać na ...podobnie wyjątkowego jak Tywink
                • hellish.monster Re: bajka :-) 08.04.11, 14:06
                  hehehehehehehehhehehehe wink
                  to se jeszcze poczekam! big_grin
                  • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 14:20
                    może nie będziesz musiała czekać, dziś na mieście spotkałem jednego przystojniaka co się o Ciebie pytał wink big_grin
                    • hellish.monster Re: bajka :-) 08.04.11, 14:24
                      jesu, zapomniałam że czasem uśmiech nie schodzi z twarzy jak się czyta to forum!
                      big_grin
                      • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 15:47
                        Helisiu, jak Cię czytanie tego forum tak cieszy to wolę nie myśleć jak się cieszyć będziesz gdy tego dopytywacza już spotkasz osobiście big_grin
                    • czarny.onyks Re: bajka :-) 08.04.11, 14:39
                      a o mnie jakiś misiek nie pytał?
                      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 15:43
                        Onyksiu o Ciebie spytałem się wróżbitę Macieja - ponoć najlepszego fachowca w tej dziedzinie. Powiedział mi, że w drugiej połowie czerwca spotkasz na swej drodze uroczego miśka o błękitnych oczach, tak więc bądź czujna wink big_grin
                        • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 16:59
                          o np. takiego big_grin

https://lh5.ggpht.com/_OfteU74en38/TJ77Nj_0hzI/AAAAAAAAGbY/amvwm5K99RU/P9250026.JPG
                          • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 17:16
                            albo takiego wink

https://i123.photobucket.com/albums/o320/lucy_edward/blue_bear.jpg

Temu błękitu nie brakuje :p

Myślę jednak, że pisany jest Onyksi lepszy misiek smile

Tak swoją drogą to ciekawe kto na Bejcię czeka wink
                            • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 17:20
                              Nie ten Twój to nie obraź się, ale brzydki... choć i takiego można...przytulić wink

A na mnie... ? A czeka czeka...wyprawa, i żadne Miśki mi w głowie big_grin
                              • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 17:51
                                taaa jasne, wyprawa która Cię czeka... na tej wyprawie czeka na Ciebie więcej misków przytulasków i przystojnych kenów jak w niejednym zabawkowym wink
                                • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 18:16
                                  na tej wyprawie nie będzie czasu na żadne takie... smile
                                  zresztą ja się nie interesuję "keniami", oni mną też nie i równowaga w naturze zachowana big_grin
                                  • czarny.onyks Re: bajka :-) 08.04.11, 18:17
                                    Bejka...nigdy nie wiesz, co się może zdarzyćbig_grin
                                    • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 18:26
                                      Ależ oczywiście, że nigdy nic nie wiadomo... z tym, że i tak wszystko zależy od nas... możemy w pewne "układy" nie chcieć wchodzić smile
                                      • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 19:21
                                        Uff, troszkę mnie uspokoiłaś tym co napisałaś wink
                                        • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 19:50
                                          to się cieszę, że Cię uspokoiłam... choć nie wiem czemu byłeś niespokojny suspicious
                                          • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 19:55
                                            a bo... po prostu... no, troskliwy jestem wink
                                            • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 20:00
                                              coś kręcisz... bo się zacinasz wink
                                              ale niech będzie, że to troska big_grin
                                              • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 20:02
                                                No chyba nie posądzasz mnie o złe intencje? wink
                                                • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 20:03
                                                  o złe nie...wink
                                                  • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 20:06
                                                    no, ja myślę smile
                              • jejek11 Re: bajka :-) 08.04.11, 20:10
                                najfajniejsze są brzydkie miśki!!
                                • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 20:11
                                  takie z naderwanym uszkiem i bez oka smile
                                  • jejek11 Re: bajka :-) 08.04.11, 20:15
                                    na które normalny człowiek patrzy i myśli "chyba nie złapalem dowcipu"...

TAKIE są najlepszesmile
                            • czarny.onyks Re: bajka :-) 08.04.11, 18:17
                              taaa...wolę trochę innego miśka....wink

https://www.mezczyzni.info/mezczyzna-mini/facet-misiek.jpeg

zapamiętam ten czerwiec...i jeśli się nic nie zdarzy...
                              oj, Myślicielu strzeż się wtedybig_grin
                              • beja_81 Re: bajka :-) 08.04.11, 18:28
                                Onyksiu... każdy sam kształtuje swego miśka. Ale ten pluszowy jest łatwiejszy w obsłudze big_grin
                              • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 19:15
                                Daj mi znać z lekkim wyprzedzeniem czy przepowiednia się spełniła. Jeśli wróżbita się nie popisał to cóż... sam będę musiał tego miśka udziergać, poszukać w zoo, dyskotece czy... samemu się na błękitnookiego miśka zrobić big_grin Nie wybaczyłbym sobie, że zawiodłem wink
                                • czarny.onyks Re: bajka :-) 08.04.11, 19:26
                                  zapamiętam te obietnicebig_grin
                                  • samysliciel Re: bajka :-) 08.04.11, 20:05
                                    ... słowo się rzekło wink
          • ane-tal Re: bajka :-) 08.04.11, 15:12
            wiem już jedno i najważniejsze - nie zamierzam rezygnować z siebie.

Helka nie wiesz jak się cieszę smile
    • sebtrom Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 08.04.11, 11:11
      "...i tęsknią do jego głosu, oczu, ramion, a tu chuj!!! ..."
      hmmmmm no to w sumie do czego tęsknisz ?
      moze skup sie na tym za czym tęsknisz a nie na tym co wpada w ręce smile
      • nago.po.rosie Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 08.04.11, 21:51
        do niego tęsknię! ale już z tym walczę!!!!
        nie biorę co wpada w ręce, w zasadzie nic w ręce nie biorę, bo niektórzy jak dzieci -od razu do buzi. big_grin
    • piorex12 Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 15.04.11, 19:44
      Cos w tym jednak jest.
    • kawamija Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 15.04.11, 20:00

nago.po.rosie napisała:

> głupie baby zawsze kochają skurwieli, którzy nie są tego warci!

nie jest to jednak aż takie proste.......

• sza.aliczek Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 16.04.11, 00:38
        ba! żeby łobuz od razu pokazał swoje czarne emploi, to żadna kobieta by go nie pokochała. ale to dopiero wychodzi po wielu, wielu miesiącach lub latach...
        • tygrysgreen Re: głupie baby!!!!!!!!!!! 16.04.11, 12:41
          i odwrotnie...
          gdyby wiedźma od razu pokazała pazury, niejeden pan nie dałby się złapać ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka