21.05.11, 20:56
No i kochani wybyczyłam sie na plazy, w opcji 24h papu, piciu i alkohole, z basenami itp. za takie pieniadze, ze sama uwierzyc nie moge. Szok! A nad naszym morzem wołaja miliony a do takich hoteli to jednak im daleko, nie mowiac o pogodzie smileMoze w przyszłym roku sie grupka zbierze forumkow ?! big_grin
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: szok 21.05.11, 21:08
      napisz więcej
      • slayerhood-ka Re: szok 21.05.11, 21:26
        zatem tak:
        6 gwiazdeczek hotelik marmurowy itp. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiękny
        kompleks basenów bajkowych przy hotelu
        plaza przy hotelu
        papu non stop, wsio, od tradycyjnego po kebaby, pizze i cala mase róznosci 24h
        picie rowniez
        alkohole - do woli NON STOP czyli pijesz co chcesz i ile chcesz
        wybor ogromny

wszystko oczywiscie w cenie
        do tego jak to na kraj afrykanski - pogoda bajkowa i gwarantowana

Byłam tam juz wczesniej i zawsze mam takie same wspomnienia tyle ze teraz bylam z facetem zycia czyli z moim maluchem big_grin

Noooo i dla dzieci masa atrakcji, dyskoteki, animacje, koniki, specjalny kompleks basenowy - ze mamusie leżą brzuchami do góry i nie boja sie o pociechy

No się najnormalniej nie mogę przestawic

za rok zaliczam 2 tygodnie

A kochani - jest tam cała masa polskich emerytów których nie stac na zycie w naszym kraju. Dlatego siedza tam w hotelach w ciepełku. Mając emerytalny wiek placi się za min. 3 miesiące
        • tygrysgreen Re: szok 21.05.11, 22:13
          o żesz
          to jak nie chcesz publicznie robić reklamy, napisz mi na priva gdzie i za ile
          nie żebym sie zaraz wybierała, ale tak dla orientacji
          albo opowiesz wszystko nad Narwią
          • slayerhood-ka Re: szok 21.05.11, 22:31
            www.google.pl/search?tbm=isch&hl=pl&source=hp&biw=1600&bih=768&q=riadh+palms+sousse&gbv=2&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=Riadh+Palms+so

a cena....z dwoma zerami - nie trzema. - ale oczywiscie opowiem na wyjezdzie. Polecam polecam
            • marieclear Re: szok 22.05.11, 11:21
              Czy mogłabyś mi wysłać namiary na biuro podróży, w którym można wykupić taki wyjazd? Z góry dziękuję smile
              • slayerhood-ka Re: szok 22.05.11, 11:57
                takie ofert sa wszedzie. zaplanowałam urlop, spakowałam sie i czekałam do ostatniej chwili. Wykupiłam oferte 1 dzien przed wylotem - na necie. Biuro ITAKA. Ale byli zer mna ludzie z innych biur. Na 1 czy 2 dni przed wylotem - ceny padaja na łeb. Jak nie w jednym to w innym. Pełne ubezpieczenie i takie tam. Jest tylko 1 roznica - jak sie kupuje na tak krotki czas "przed" - trzeba płacic karta przez net - na przelew nie ma czasu. zawsze tak jezdzilam. zawsze byłam super zadowolona. Byli tez ludzie ze mna co placili niewiele ponad 1000 za 2 tyg. Powodzenia
                p.s. poza tym w tym roku Tunerzja jest baaaaardzo tania. Z powodu braku wiedzy - ludzie boja sie tam jezdzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka