gyubal_wahazar 27.05.11, 22:44 Czy na Was ten utwór również działa moczopędnie ? naturesoundsfor.me/CreeksideStormComing Poszperam jeszcze, to może znajdę coś na zatwardzenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Moczopędny ptaszek 27.05.11, 22:50 na mnie usypiająco... aż oczki się kleją... więc dobranoc Odpowiedz Link
green.amber Re: Moczopędny ptaszek 27.05.11, 22:53 jeśli nie będą, przyjdę reklamować i zwzajemnie Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Moczopędny ptaszek 28.05.11, 01:36 > na mnie usypiająco... aż oczki się kleją... więc dobranoc Usypiające działanie ma podobno suszarka, na emamie ostatnio czytałam o zjawisku pt. "suszenie" dzieci oczywiście odpowiednią ścieżką dźwiękowa z kompa. Jak Ci nasi rodzice musieli się natrudzić, żeby jako tako nas wychować Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Moczopędny ptaszek 27.05.11, 23:29 moczopędnie to ni cholery, ale ślicne to myślałam tylko, że pieruny będą bardziej pieruńskie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Moczopędny ptaszek 28.05.11, 09:16 jak wyciszyłam wodę to juz moczopędnie nie, fajny jest do tego tło cudne Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Moczopędny ptaszek 28.05.11, 09:21 heh, tu można sobie komponować, na górze masz różne głosy na dole częstość. właśnie mi wilki wyją Odpowiedz Link