bez.pokory 30.05.11, 06:00 To wcale nie takie straszne, z tym da się żyć Można demonicznie się zachowywać, diabelsko dobrze się bawić i piekielnie dobrze wyglądać. Osobie z Piekła Rodem życzę całej masy szatańskich pomysłów na przyszłość. Wszystkiego Naj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Trzy do Zera 30.05.11, 06:32 trzydziestki do setki i wszystkiego najpięk(iel)niejszego Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Trzy do Zera 30.05.11, 07:49 wprawdzie życie zaczyna się po czterdziestce ale trzydziestka tez piękna nic lepszego niż Niepokorna nie wymyślę wiec podpisuję się obiema ręcami www.youtube.com/watch?v=33Rst5FEWro Odpowiedz Link
user0001 Re: Trzy do Zera 30.05.11, 08:22 Nie mam pojęcia komu, ale skoro już trafiłem na urodziny, to nie wypada nie złożyć jubliatowi/jubilatce życzeń. www.youtube.com/watch?v=iZzBA-1YLMs&feature=related Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Trzy do Zera 30.05.11, 13:24 .. trafiła Legia frajera Przepraszam, odruchowo z młodej piersi się wyrwało Sto lat Piekielnisiu ! Wszystkiego Najlepszego, dużo szczęścia, zdrówka, śmiechu i amanta przystojnego Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Trzy do Zera 30.05.11, 13:26 Monsterko, i ja się dołączam z najserdeczniejszymi życzeniami. Wszystkiego naj-, naj- najlepszego Odpowiedz Link
lesher Re: Trzy do Zera 30.05.11, 14:30 Najlepsze życzenia dla Potworzycy!!!! 100 lat!! Odpowiedz Link
hellish.monster DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 16:20 Za balony, melony i wszystko co z tym związane boską niedzielę i w ogóle... Za smsy od rana, życzenia tutaj - ech... dziękuję bardzo, bardzo mocno! gdybyście byli blisko, to piekielnie bym Was uściskała! Można by rzec, że stara dupa już jestem. Ale szczerze mówiąc - wcale się tak nie czuję. Powiem, że jest wręcz przeciwnie - mam wrażenie, że cudna ze mnie dupa. Cudna, niczym woda z Lichenia! Odpowiedz Link
bez.pokory Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 16:24 hellish.monster napisała: > . Cudna, niczym woda z Lichenia! > no ba, nigdy w to nie wątpiłam Odpowiedz Link
green.amber Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 16:40 bez.pokory napisała: > hellish.monster napisała: > > > > . Cudna, niczym woda z Lichenia! > > > no ba, nigdy w to nie wątpiłam się Wam popiętroliło się... chyba "cudowna"... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 18:22 a to taka duża różnica...? nawet jeśli, to ... phi... mogę być i cudna, i cudowna... Odpowiedz Link
green.amber Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 19:13 cudną to Ines chyba Fri tu pokazywał... to Ty mi coś lepiej wyglądasz... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 22:24 ja w ogóle dobrze wyglądam a po 30stce to w ogóle jestem naj, naj, naj Odpowiedz Link
user0001 Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 17:12 Skoro uważasz, że masz taką cudną dupę, to wypnij ją na urodzinowe lanie Odpowiedz Link
hellish.monster Re: DZIĘ-KU-JĘ! 30.05.11, 18:23 nie pisałam o tym, że mam cudną dupę - Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trzy do Zera 30.05.11, 22:53 Monsterko....żeby było jeszcze lepiej...i ciekawiej Odpowiedz Link