Gość: ansara IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 11:01 Praca w Mc'donalds ! Jeśli jesteś dynamicznym , komunikatywnym , chętnym do pracy człowiekiem ta praca jest dla Ciebie ! Wystarczy zlożyć Cv w restauracji i czekać na telefon ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roofee Re: Mc'donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:24 Gość portalu: ansara napisał(a): > Praca w Mc'donalds ! Jeśli jesteś dynamicznym , komunikatywnym , chętnym do > pracy człowiekiem ta praca jest dla Ciebie ! Wystarczy zlożyć Cv w restauracji > i czekać na telefon ;) -------------- bedziesz podtruwał i tumanił ludzi, szczególnie zaś dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Mc'donalds IP: *.sattom.pl 02.09.08, 11:59 praca jak praca, ciekawe ile oferuja za godzine pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansara Re: Mc'donalds IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.08, 14:49 Informacje o zarobkach oczywiście na pierwszej rozmowie . Muszę dodać , że jest to oferta również dla młodych , uczących się osób (grafik dostosowany do planu zajęć) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pig Re: Mc'donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 16:58 1200 netto tak podane w ogłoszeniu w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: Mc'donalds IP: *.chello.pl 02.09.08, 17:31 Praca przy zatruwaniu tym syfem naszych dzieci tak podatnych na idiotyczne trendy Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Mc'donalds 02.09.08, 18:59 Co za mentalność nierobów. Ktoś oferuje pracę, a Wy o "dupie marynie" bo źle, syf trucizna... Zapewne żarcie z marketów to samo zdrowie? Obłęd. Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarlot Re: Mc'donalds IP: *.sattom.pl 02.09.08, 22:32 nie chcecie to nie jedzcie, przynajmniej ludzie nie beda musieli harowac i caly czas was oblusgiwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BigMac Re: Mc'donalds IP: *.wlb.vectranet.pl 02.09.08, 22:05 a moze frytki do tego? ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mc'donalds IP: *.chello.pl 02.09.08, 22:34 tu nie chodzi o prace bo ta zawsze jest szlachetna niezaleznie od miejsca. Razi mnie jedynie jej efekt czyli smieci nazywane jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: Mc'donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 23:17 Mc Donald jest na całym świecie synonimem najgorszego gatunku jedzenia i wyzysku pracowników. Dziwi mnie że są jeszcze naiwni którzy tam tyrają.Już to że w kółko jest rotacja powinno kandydatom dawać do myślenia.Ale nie daje i takich Mc potrzebuje-nie myslących.Hehe,sam sobie odpowiedziałem. Zresztą,obejrzyjcie sobie ciekawy film pt "Fast food generation" Innym tematem jest polska fascynacja wszelkim śmieciem rodem z USraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żygi Re: Mc'donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 00:12 kotlety śmierdzą g.ó.w.n.e.m nie czujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby Re: Mc'donalds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 00:21 Zresztą,obejrzyjcie sobie ciekawy film pt "Fast food generation" > Innym tematem jest polska fascynacja wszelkim śmieciem ' ----- albo film SUPER SIZE ME na szczęscie w Polsce Mc wypierany jest dynamicznie przez bary tureckie , greckie, arabskie itp. W Niemczech od dobrych kilku lat dochody takich barów przekraczaja wielokrotnie dochody Mc'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaś Re:DO ULI Mc'donalds IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.08, 10:55 Twoim zdaniem tyrają tam idioci tak ? Ja pracuje w Mc'donaldzie i bywa różnie ale nie uważam się za idiotkę bo studiuje dziennie , szkołe kończe popołudniu a tu mi dopasowują grafik , wole to niż stać w rynku z ulotką w ręce czy siedzieć na kasie w realu a innej perspektywy raczej póki co dla siebie nie widzę - i nigdzie jako dzienny student nie zarobie tyle ile tu ! Wkurza mnie takie generalizowanie ! Podejrzewam , że Ty masz prace w której szef tylko marzy o wypłacie , żeby dawać pracownikom ogromne premie , napewno panuje tam miłość , przyjaźń ... proszę Cię . Wyzysk jest wszędzie ale każdy zna warunki pracy zanim się jej podejmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajfunn Re: Mc'donalds IP: 192.132.229.* 03.09.08, 11:15 ULI rozbawiłeś/aś mnie ...pobudka :) PL to nie Stany :D tutaj akurat ta kalka nie pasuje :) Powodzenie dla pracowitych i oczywiście grubej kasy w przyszłości :)! Odpowiedz Link Zgłoś