ugly_bad 08.08.11, 18:13 tzn. po spojrzeniu bardziej oczywiście można stwierdzić/poznać, że ktoś ma na kogoś ochotę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plisowana.spodniczka Re: Czy po oczach 08.08.11, 18:17 dobra, to jakie ten flirtek miał oczy???? ) Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 18:19 kobieto a poproś go o zdjęcie to będziesz wiedziała ja w innym sensie - czy spojrzenie może zdradzić...? Odpowiedz Link
plisowana.spodniczka Re: Czy po oczach 08.08.11, 18:27 ale jakie miał oczy, kiedy patrzył na ciebie, głupia!!!!! wtedy ci powiem czy było to patrzenie z pożądaniem!!!!! Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:23 mnie już nie trzeba. jak ja sama o siebie nie zadbam i siebie nie przypilnuję - to nikt tego nie zrobi Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:28 ugly_bad napisała: > mnie już nie trzeba. jak ja sama o siebie nie zadbam i siebie nie przypilnuję - > to nikt tego nie zrobi Ale razem ze Spódniczką dostajecie dziwnego zastrzyku energii i chyba nikt nie da rady Was upilnować. Nawet Wy same Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:32 się nie martw o pilnowanie www.youtube.com/watch?v=Fx1BVRBJAKM Odpowiedz Link
wersja_robocza Re: Czy po oczach 08.08.11, 18:25 Można. znam takie, które szybko wyłapują kto z kim. Ja do nich nie należę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 18:53 hihi kogo chcesz sprawdzać?? czasem mogą świadczyć powiększone źrenice, ale mogą też świadczyć o innych rzeczach Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:12 nie no tak tylko sobie hipotetyzuję.... motorowe lekcje dzisiaj miałam... Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:14 yhm to się teraz lekcje nazywa... -- Ze wszystkich form odwagi śmiech jest najbardziej terapeutyczny. Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:23 może nie lekcje, bo lekcje to w szkole. kurs na prawko?! Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:01 czy po oczach to nie wiem, ale jak w oczach rośnie męskość (jak to mówi jedna z moich koleżanek ) to już można być pewnym ..........że jest ochota i czas (najwyższy) miejsca szukać, co by ową ochotę zrealizować Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:14 ale nie nie nie aż tak "głęboko" nie wnikamy, na męskość nie patrzymy. jest tylko spojrzenie w oczy. jedna osoba drugiej spogląda w oczy... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... czy można w takich ulotnym spojrzeniu dostrzec, że "coś wisi w powietrzu"? Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:18 spokojnie, spokojnie......wystarczy tak ciut, ciut oczka w dół i .........................wiesz wtedy nie pytasz a działasz namawiam do spojrzenia w dół , w przeciwnym razie "marnujesz" czas na rozważanie co wisi w powietrzu Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:21 aaaaaaaaaaaaaaiiiiiii!!! takie "rzeczy", Kawo, w ogóle nie wchodzą w grę - plan manewrowy, miejsce publiczne, nie? Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:14 podobno są zwierciadłem duszy... i można z nich wyczytać wszystko... Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:19 madalenka25 napisała: > podobno są zwierciadłem duszy... i można z nich wyczytać wszystko... a jak oczy i usta wysyłają sprzeczne info ?.........aaa i problem gotowy Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:23 Kawa! koncentruj się! oczy, tylko oczy wchodzą w grę nic więcej. nie no, dobra - podanie sobie dłoni na "do jutra" Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:26 ugly_bad napisała: > Kawa! koncentruj się! oczy, tylko oczy wchodzą w grę nic więcej. neeeeee ceeeeeeee.........dziecko wywiezione, lazania własnej roboty zjedzona, wino baaardzo czerwone.......nie chce się koncentrować, chce poświrować > nie no, dobra - podanie sobie dłoni na "do jutra" nie no, dobra to wizualizacja tego, co jutro......podanie dłoni, cześć, spojrzenie, coś wiruje w powietrzu i ..................................... Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:33 kawamija napisała: > nie chce się koncentrować, chce poświrować no dobra - znaj serce pani ja zupka grzybowa własnej roboty zjedzona, Leszek bezalkoholowy popijany [kurna, nie wiedziałam, że on nawet znośny w smaku jest ], więc też nieco poświrować z Tobą mogę... > nie no, dobra to wizualizacja tego, co jutro......podanie dłoni, cześć, spojrze > nie, coś wiruje w powietrzu i ..................................... najpierw spojrzenie... potem dialog: On: to jak, widzimy się jutro?! ja: ależ tak, tak, oczywiście... on: to świetnie, nie będzie trzeba długo na siebie czekać. no i jutro aż dwie godzinki! to zupełnie inne odczucia! ja: yhm... tak, tak on: no a jak się w ogóle dzisiaj jeździło? ja: słoooooooooooodko... i znowu spojrzenie podczas podawania dłoni i jednocześnie: to do jutra! ha!!!! Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:44 nieeeeeeeeeeeeeee.............ten dialog mi się nie podoba mój będzie taki........ czeeeeeeeść - takie najdłuższe "cześć" świata - wypowiedziane powolutku, on trzyma mocno Twoją dłoń, dłoń cieplutką i coraz bardziej spoconą, patrzysz na niego raz jeszcze, próbujesz zabrać swą dłoń ale on ją trzyma mocno........ hmmm.....a może już byśmy zaczeli - pytasz......... już zaczeliśmy - odpowiada on ........ emocje, emocje........klimat..........po co słowa Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:55 a Ty wiesz jak ja muszę panować nad emocjami jak wpadam na zajęcia, jak wsiadam na motór, jak pilnuję tego, żeby wszystko było płynnie, gładko i z gracją, żeby mi się fryzura nie zepsuła za bardzo pod kaskiem, żeby ładnie biegi zmieniać, żeby tyłek fajnie wyglądał na motórze, hehehe... wszystko i tak o kant dupy potłuc, bo z tego co wiem, to pan instruktor żonaty i dzieciaty, więc tacy są nietykalni. ale pofantazjować fajna rzecz! a Twój dialog sobie zapamiętam na inne okazje Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:18 aaaaaaaaa to ja miałam niepełne dane.......zapamiętujemy: żonatych nie tykać... ....... spróbujemy pofantazjować innym razem z kimś "wolnym" Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:36 fantazjować można o zajętych - ale TYLKO fantazjować! za wolnych się bierzemy - jeśli tylko mamy ochotę Odpowiedz Link
kawamija Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:40 ugly_bad napisała: > za wolnych się bierzemy - jeśli tylko mamy ochotę zadanie na jutro - zapisane Odpowiedz Link
ane-tal Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:31 Pieprzę wolnych , chcę kogoś kto mnie kocha, pokocha... Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:45 Anecik czyż to znaczy, że nie-wolny to jakaś gwarancja?? chyba byłabym za tym, że odwrotnie... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:13 Ktoś tu zrozumiał, że szanse na spotkanie i poznanie w najbliższej przyszłości Jareda nikłe raczej są? Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:22 Słońce - 8ego listopada w Łodzi. Szczęka opadła? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:26 No proszę. To zostaw tego instruktora w spokoju. Wytrzymasz do listopada Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:34 ja panu instruktorowi nic nie robię - tylko mu patrzę w oczy. a fantazjowania nikt mi nie zabroni. JL też zobaczę na żywo, bo czemu by nie. jednak nic z tego oczywiście nie musi wynikać. ale... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:39 ugly_bad napisała: > ja panu instruktorowi nic nie robię - tylko mu patrzę w oczy Czasem może wystarczyć, aby zaczęły się dziać rzeczy dziwne Szczególnie jeśli to i owo z nich wyczyta. Nie ze swoich oczywiście Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:40 jak na razie dobrze mi idzie czytanie z "działań". and - good for me!!! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Czy po oczach 08.08.11, 22:54 Czyli? Bo się zagubiłem trochę. Za dużo do ogarnięcia. Jakoś gorąco tu dzisiaj. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Czy po oczach 09.08.11, 10:12 Hell... to znaczy Brzydka Zła te oczy i fantazje to tak w ramach "koniec z facetami" ogłoszonego niedawno? Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 09.08.11, 10:32 Tygrysie to się nazywa konsekwencja, babska konsekwencja Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 09.08.11, 20:15 możliwe, że konsekwencję widziałabym troszkę inaczej, ale oby Słonko, obyś miała rację Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 09.08.11, 18:51 chciałaś mnie przyłapać na niekonsekwencji? heh, ZONK! z facetami - i owszem. ale z fantazjowaniem nie - jakoś w nastrój odpowiedni trzeba się wprowadzić, skoro nowe baterie są Odpowiedz Link
madalenka25 Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:23 uuuu nie lubię takich.. od razu się "zwijam" jeśli mówi co innego niż myśli to od początku źle to wróży Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 19:22 madalenka25 napisała: > podobno są zwierciadłem duszy... hihihi, ciekawe co ludzie widzą patrząc w moje oczy... Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:19 ugly_bad napisała: > hihihi, ciekawe co ludzie widzą patrząc w moje oczy... a jesteś pewna, że chcesz wiedzieć?? Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:37 pewnie, że jestem pewna!!! chcesz się wypowiedzieć w temacie? dajesz maleńka Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:43 speszyłaś mnie, to może jednak na osobności ale maleńka mi mów Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:49 a to Ciebie da się speszyć?! wow wolisz na osobności? no dooooooooooooooooooooooobrze, maleńka Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:53 ugly_bad napisała: > a to Ciebie da się speszyć?! wow nio i to jak ale ciiiiiiiiiiiiiii może się nikt nie połapie > wolisz na osobności? no dooooooooooooooooooooooobrze, maleńka a są takie rzeczy, które wolę zdecydowanie tylko w cztery oczy ale oczu brak... Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 20:57 moje będą w sobotę i to bardzo wcześnie rano i wtedy będziesz mogła mi o nich poopowiadać Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:04 aaaaaa to idę się nastawiać, koniec tego gadania, popracować trzeba, żeby się móc bawić, nóżki szykuj, chociaż i tak fory będziecie mieć, bo wygodne buty deszcz mi rozpadał i upały zapowiadają... masakras... Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:14 nóżki mam przyszykowane, ogarnianie motóra wymaga silnych mięśni przede wszystkim nóg. a ze stópkami też problemu nie mam, więc... hmmmm... bój się Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:17 ładnie tak straszyć najstarszą starowinkę w grupie, co?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Czy po oczach 08.08.11, 21:25 wiedziałam, że znajdzie się jakiś sposób choćby na litość ale spoko, tanio skóry nie sprzedam Odpowiedz Link