madalenka25 11.08.11, 19:31 macie czasem tak, że czujecie że wbrew waszej woli ktoś was wsadza na huśtawkę życia? nienawidzę takiego stanu ale obiecuję sobie, że jak z niej zajdę już to tak komuś jeb... nią, że mu się odechce robić to po raz kolejny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: huśtawka 11.08.11, 20:30 Między drzwi go i kapciem albo parasolką ! Odpowiedz Link
madalenka25 Re: huśtawka 11.08.11, 20:36 nie da się jest 500 km ode mnie ale wyłączyłam telefon i od razu jakby mniej bujało Odpowiedz Link
misia_bella2 Re: huśtawka 11.08.11, 20:34 Ja siedzę na tej życiowej huśtawce od kilku dobrych lat...a huśta się tak mocno, że zejść nie potrafię..... ale pomalutku wyhamowuję i zemszczę się za to , że mnie ktoś na nią bez mojej zgody wsadził.. I jeszcze udaje, że to nie on mnie na nią wsadził.... A zemsta będzie słodka Odpowiedz Link
madalenka25 Re: huśtawka 11.08.11, 20:36 ale każda zemsta najlepiej smakuje na zimno... Odpowiedz Link
ugly_bad Re: huśtawka 11.08.11, 20:39 misia_bella2 napisała: > I jeszcze udaje, że to nie on mnie na nią wsadził.... oni zawsze tak - "wiedziałaś w co się pakujesz! wchodziłaś na własne ryzyko!" Odpowiedz Link
misia_bella2 Re: huśtawka 11.08.11, 20:43 Może i chciałam ....ale za mocno się rozhuśtało..... Odpowiedz Link
ugly_bad Re: huśtawka 11.08.11, 20:46 o jesu, to że Ty chciałaś to raczej pewne, ale czy on chciał? Odpowiedz Link
heh-666 Re: huśtawka 11.08.11, 20:53 już czasem przeginacie z tym własnym sieroctwem ech Odpowiedz Link
misia_bella2 Re: huśtawka 11.08.11, 20:54 O jesu...huśtaliśmy się razem, a teraz on zeskoczył...a ja zostałam....i zapewniam Cię ,ze on też chciał..tylko mu się już odwidziało Odpowiedz Link
green.amber Re: huśtawka 11.08.11, 20:53 ugly_bad napisała: > misia_bella2 napisała: > > > I jeszcze udaje, że to nie on mnie na nią wsadził.... > > oni zawsze tak - "wiedziałaś w co się pakujesz! wchodziłaś na własne ryzyko!" bo to prawda albo raczej prawdą jest to, że widzimy, co chcemy widzieć, a nie to co jest i się dziwimy bardzo, że ktoś zachowuje się jak się zachowuje a nie tak jak nam się wydawało, że się powinien zachować aaa to podobno domena panów szukać winy na zewnątrz bardziej niż w sobie więc chyba macie sporo z faceta Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: huśtawka 11.08.11, 21:37 Raczej zjeżdżalnia. Cały czas w jedną stronę, bez większych zmian kierunku czy turbulencji. Tempo też podobne. Trochę monotonnie w sumie. Odpowiedz Link