hellish_monster 20.09.11, 21:18 Ja dopiero teraz żem zobaczyła Twój wpis w jakimś wątku ws. zakupów motocyklowych! Wciąż zainteresowana? Bo ja chętnie pobiegam po sklepach z jakąś kobietką, która się tak samo zna jak i ja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Koleiny! 20.09.11, 21:20 Cholera, to kobitka ?? Łoszfak ! Lecę się pokajać Odpowiedz Link
koleiny Re: Koleiny! 20.09.11, 21:26 o, heja. Super! Czuję się jak blondynka w sklepie z kolorowymi telewizorami, jeśli chodzi o całe oprzyrządowanie do o2o. Ale twardo stoję na stanowisku, że urodziłam się z gazem w ręku i tego będę się trzymać Polatanie chętnie, jak najbardziej. Tylko jak na razie to nie wiem za bardzo gdzie, ale spoko - wszystko jest w googlach, a przynajmniej mam taką nadzieję. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
uny Re: Koleiny! 20.09.11, 21:54 żebyśta tylko nie urodziły sie z krawężnikiem na karku Odpowiedz Link
koleiny Re: Koleiny! 20.09.11, 22:13 Typowy męski szowinizm... baba za kółkiem - skaranie boskie nie zazdrość, jak już nabędę tego krążownika szos to cię przewiozę jako plecak uny napisał: > żebyśta tylko nie urodziły sie z krawężnikiem na karku Odpowiedz Link
uny Re: Koleiny! 20.09.11, 22:23 daj se sianka panna. mam w doopie szowinizm jaki by nie był. miałem kiedyś znajomą co to zajarała sie na motury, długo nie pojeździła skręciła kark na ww krawężniku. to tyle. a na grzbiet radzę "żółwia" a nie plecak. Odpowiedz Link
koleiny Re: Koleiny! 20.09.11, 22:28 Przykro mi że twoja znajoma tak kiepsko skończyła, ale to nie znaczy że musisz być taki nieprzyjemny. Pozwól że sama zadbam o siebie. Mam swoje lata i etap "panny" mam za sobą. Na motocykl trzeba mieć łeb, a ten mam raczej całkiem na miejscu. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. uny napisał: > daj se sianka panna. mam w doopie szowinizm jaki by nie był. > miałem kiedyś znajomą co to zajarała sie na motury, długo nie pojeździła skręci > ła kark na ww krawężniku. to tyle. > a na grzbiet radzę "żółwia" a nie plecak. Odpowiedz Link
hellish_monster Uny, 21.09.11, 05:59 Krowa Ci na odcisk nadepnęła? Czy andropauza się zaczyna? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 20:43 no bo tak żeś wczoraj wystrzelił i o tym krawężniku i "daj se sianka panna"... jak byśmy Ci coś zrobiły... słuchaj, prawda jest taka - jak coś ma się komuś przytrafić, to się przytrafi - i nieważne czy będę zapieprzać 125 km/h na moto [bo więcej to nigdy], czy będę przechodzić na zielonym świetle, a jakiś kretyn wjedzie we mnie samochodem... co komu z nas pisane jest, Uny... właśnie przeczytałam artykuł w Gazecie Pomorskiej i było tam stwierdzenie policjanta: "Mamy mniej zdarzeń z udziałem motocyklistów i teraz stają się oni częściej ofiarami niż sprawcami." zresztą, obejrzyj sobie to: www.scigacz.pl/Motocyklisci,trafieni,przez,samochod,pech,16426.html?fb_ref=print_tpl&fb_source=profile_multiline gdyby człowiek myślał takimi kategoriami, to z domu bałby się wyjść - bo zawsze może coś się przytrafić... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 20:57 jak ty chcesz jeździć max 125kmph to po co ci motor? kup se motorynke/skuter i odblokuj troche mocy i tez poleci tyle Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:00 a po to, że to jest fajne. skutery czy też motorynki są beznadziejne i tyle. zresztą, honda którą chcę kupić osiąga max prędkość 110 km/h i po co? a z powodu oszczędności chociażby a Ty uważasz, że 125 km/h to za mało?! mam jak kretynka popierd...ć 200km/h po mieście? strach spotkać na swojej drodze człowieka, który myśli podobnie jak Ty... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:08 uwazam, ze jak sie rozbic to przez duze er w skutkach nie bedzie roznicy czy to 120 czy 200. wyjedziesz raz poza miasto i przezyjesz rozczarowanie. a na miasto to ja bym enduro proponowal oczywiscie wyposazone w oswietlenie. a po miescie owszem zdarzalo mi sie popylac i ponad 200 ale to bylo samochodem a do tego na s8 (wiec jakby nie miasto ) Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:16 dżizas k.a ja pi...lę - ale ja wcale a wcale nie zamierzam się rozbijać!!! enduro mi w ogóle nie pasi, zakochałam się w hondzie - koniec i już a 200 motocyklem jechałeś? nie, to się tak nie mądrzyj. bo samochodem, to każdy może - nawet i ja Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:19 a jak jechałem to mogę? 204 jako pasażer bez kasku będąc w podstawówce Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:24 a co to za filozofia odkręcić manetkę i utrzymać kierę? jeżdżę na rowerze więc jakieś doświadczenie w tej kwestii posiadam ale już dobrze ok nie napinaj się słonko, jak się nie liczy to się nie udzielam w temacie motorów, bo nie posiadałem nigdy a mnie się marzy wsk ale to tak jak i zaporożec albo jeszcze coś innego z epoki prl, ale to się nigdy nie rozglądałem na poważnie, poczekam aż bardziej zdziadzieję. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:28 tdf-888 napisał: > a co to za filozofia odkręcić manetkę i utrzymać kierę? jeżdżę na rowerze więc > jakieś doświadczenie w tej kwestii posiadam bez komentarz, po prostu... bez komentarza... normalnie ręce opadają... > jak się nie liczy to się nie udzielam w temacie motorów .ufffffffffffffffffffffffff I NIE SŁONKOWAĆ MI TU, BO POGRYZĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link
waganiemama Re: Uny, 21.09.11, 21:20 200 po mieście?? a nawet i nie po mieście, to trzeba mieć coś z głową Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:27 no pewnie mam coś z głową za każdym razem się boję i myślę, że nie powinienem, ale przyciskam. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Uny, 21.09.11, 21:06 tdf-888 napisał: > jak ty chcesz jeździć max 125kmph to po co ci motor? kup se motorynke/skuter i > odblokuj troche mocy i tez poleci tyle Żeby uszy nie bolały a serce nie pękało od słuchania wycia tej imitacji silnika? No chyba, że skuter taki ze 150ccm, ale to też prawko. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:11 no może jak facet wytłumaczy, to chłop zrozumie Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Uny, 21.09.11, 21:15 Bo małe silniczki się nadają do... no już masz i czasem się chwalisz Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:18 oj tam "się chwalisz" od razu. może bardziej - wmawiam se Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:17 fajna granica pojemnosci to tak jak mnie sie niedobrze robi slyszac dyzla i dotyczy to także benzyniaka co ma mniej niz 6 cylindrów Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Uny, 21.09.11, 21:24 tdf-888 napisał: > fajna granica pojemnosci Rozróżnia skutery do rozwożenia pizzy od całkiem fajnych dwukółek. > to tak jak mnie sie niedobrze robi slyszac dyzla i dotyczy to także benzyniaka > co ma mniej niz 6 cylindrów I co, mam się licytować? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:28 raczej nie ma sensu, bo twoja waluta mine nie przekona Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Uny, 21.09.11, 21:33 Zaraz, zaraz, jaka waluta? Jeśli chodzi o wódkie, to faktycznie nie przepadam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Uny, 21.09.11, 21:58 tak czy inaczej ja już skończyłem, dziś już nie dam rady, nawet przeprosiłem Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:59 tdf-888 napisał: > nawet przeprosiłem się chwali dobranoc Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Uny, 21.09.11, 21:03 hellish_monster napisała: > właśnie przeczytałam artykuł w Gazecie Pomorskiej i było tam stwierdzenie polic W czym? Gdzie Cię wywiało? > janta: "Mamy mniej zdarzeń z udziałem motocyklistów i teraz stają się oni częśc > iej ofiarami niż sprawcami." No tak, jak nawet syn byłego prezydenta Lecha W. jeździ z przepisową prędkością, to inaczej być nie może Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Uny, 21.09.11, 21:32 flirting.shadow napisał: > W czym? Gdzie Cię wywiało? Nie wywiało, a raczej przewiało, bo moim kolegom z pracy i nie tylko zachciało się siedzieć na zewnątrz knajpy, a nie w środku i zmarzłam nieco dlatego szybko uciekłam ze stolycy, bo i tak na trzeźwo musiałam siedzieć, więc bez sensu może źle napisałam - nie W GP, a Z GP powinno być. a W Angorze się nie bój - jak będę gdzieś stąd uciekać, to Cię poinformuję Odpowiedz Link