7stefan7 28.09.11, 21:40 są nieprzewidywalne - prawda samotność - łatwiej przewidzieć a przydałoby się żeby plecy miał kto umyć więc albo jesteśmy sami i bezpieczni - albo ryzykujemy z kimś i to od nas zależy co wybieramy taki mam słabszy dzień dziś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Emocje 28.09.11, 21:44 mężczyźni tak mają w pewnym wieku... ale że się tak publicznie przyznaje...no no,.... czas zrobić PSA....i lecieć do męskiego ginekologa...może to andropauza Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Emocje 28.09.11, 21:51 7stefan7 napisał: > więc albo jesteśmy sami i bezpieczni - albo ryzykujemy z kimś i to od nas zależy > co wybieramy rany jak ja się cieszę i nie wiem nawet komu mam za to dziękować, że nie zaryzykowałam [bo na pewno nie swojemu móżdżkowi]... jak ja się cieszę, że w lutym ubr przyjęłam propozycję pracy i jak się cieszę, że z tej pracy na początku tego roku nie zrezygnowałam... bo gdybym zaryzykowała - prawdopodobnie by mnie tu dzisiaj nie było... ryzyku mówię zdecydowane NIE Odpowiedz Link
uny Re: Emocje 28.09.11, 21:51 takie słyszałem dzisiaj: "Zaryzykuję tezę, że w związku nie trzeba myśleć, tylko czuć. Chyba, że to związek toksyczny. Wtedy trzeba, niewiele myśląc, spierdalać." ładne, podoba mnie się. Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Emocje 28.09.11, 21:56 hłehłe. Chyba sobie przepiszę i na otomance zawieszę kupamięci Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Emocje 28.09.11, 21:52 a czy to tak naprawdę od nas zależy, cośmy tam wybrali? a jak obiekt ma "wady ukryte"? takie, które wychodzą na jaw dopiero po pewnym czasie użytkowania? nawet i te plecy myje, i może się i stara, żeby było dobrze, ale trafiasz na coś, co jednak nie jest do zniesienia... a im dłużej trwa samotność, tym gorzej potem znieść te niby-drobiazgi, które ogromnieją... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Emocje 28.09.11, 22:18 no tak... a ja nie wiem... nie wiem... nie rozumiem nic... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Emocje 28.09.11, 22:34 wszyscy jedziemy na tym samym wózku? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Emocje 28.09.11, 22:10 no wiem, że trzeba, w końcu raz już to zrobiłam... a teraz... teraz to są tylko takie wynurzenia pana Henia ... czysta teoria Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Emocje 28.09.11, 22:30 trochę mnie Ciebie żal zrobiło...Stef... ile można nie myć pleców ??? no zrób coś z tych chłopie... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Emocje 28.09.11, 22:37 albo tylko śnisz, albo coś tam robisz mam się martwić o Ciebie ? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Emocje 28.09.11, 22:45 no skoro to Ciebie zadowoli...to martwię się o Ciebie Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Emocje 28.09.11, 23:11 zadowoli to może zbyt duże słowo ale miło mi będzie Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Emocje 28.09.11, 22:33 Podaj dalej - film obyczajowy reż. Mimi Leder, wyk. Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, James Caviezel USA 2000 to wszystko przez ten film Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Emocje 28.09.11, 22:36 coś z dobrym uczynkiem w tle, tak? nauczyciel zadaje dzieciom zadanie... Odpowiedz Link
green.amber Re: Emocje 28.09.11, 22:42 ale tam coś było o plecach??? chyba dawno oglądałam... z Kevinkiem K-PAX też niezły Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Emocje 29.09.11, 13:24 klasyka to o Keyserze Soze www.youtube.com/watch?v=jbqkL2pZR6c&feature=related Odpowiedz Link