za.pozno 05.10.11, 19:02 )))) jest nadzieja w nas jest magiczna moc choć ocean życia burzy się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za.pozno Re: nadzieja! 05.10.11, 19:03 i jeszcze: jest nadzieja wkoło nas, i kawałki małych gwiazd. i przestrzeń woła nas!!! nie wiem czyje to, ale jest NADZIEJA!!! Odpowiedz Link
za.pozno Re: nadzieja! 05.10.11, 19:07 i w ogóle jest nadzieja!!!! dzisiaj jest! okazało się, ze jeszcze coś można. ))) że jest jeszcze szansa. a mówili, ze jej nie ma!!!! jeden taki ktoś, a właściwie dwa ktosie móili, ze się modlili. moze to coś dało, nie wiem, ale dzisiaj gdybym mogła upiłabym się z radości!! )))) Odpowiedz Link
hellish_monster Re: nadzieja! 05.10.11, 19:16 i na razie się nie upijaj i trwaj w tej NADZIEI ja cały czas trzymam kciuki mocno, mocno! Odpowiedz Link
za.pozno Re: nadzieja! 05.10.11, 19:21 nie mogę pić wiec jest spokojnie. ale dzisiejszy dzień to taka smutna rocznica była, a okazało się, że jeszcze mogę trochę pobyć!! przyzwyczaiłam się do myśli, ze odchodzę, spakowałam się już a tu coś takiego. cholera, nie spodziewałam się!! ) Odpowiedz Link
hellish_monster Re: nadzieja! 05.10.11, 19:27 kochana, ja wiedziałam, że tak będzie!!! pozytywne myślenie jednak działa cuda!!! Odpowiedz Link
za.pozno Re: nadzieja! 05.10.11, 19:37 dobra, zachowałam się jak dzieciak pisząc to tu, ale morda mi się cieszy niesamowicie i musiałam upuścić tego trochę gdzieś. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: nadzieja! 05.10.11, 19:45 ciesz się Dzieciaku, bo, wierz sobie lub nie, są tu też tacy, którzy cieszą się razem z Tobą Odpowiedz Link
bez.pokory Re: nadzieja! 05.10.11, 19:43 mówiłam, że wierzę? wierzę nadal i mocno, mocno zaciskam palce Odpowiedz Link
green.amber Re: nadzieja! 05.10.11, 23:56 lesher napisał: > > > Wszystkiego dobrego! > I dobrze to wykorzystaj. o tototo a nie na jojczenie itp, bo tak na dobrą sprawę, kto jest pewien, że jutro o tej porze jeszcze będzie gdzieś tu Odpowiedz Link