czarny.onyks Re: he he he 22.10.11, 18:51 taka pracę magisterską napisać....i byłoby czarno na białym napisane....lub nawet zobrazowane podsunę koleżance pomysł, bo się zastanawia Odpowiedz Link
fatalny_kasztan czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 18:49 czesc dziewczyny myślalem ze sam tu dzisiaj zostałem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 18:52 A Ty dlaczego nie na zlocie? ja daleko, i mam inne zobowiązania niestety na ten weekend Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 18:59 Ale bzdury psedonaukowe. "Na prawdę" Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 19:01 Po pracy zabijam czas dodatkową pracą. Dzis własnie robie te dodatkową pracę, poza tym mam daleko nawet dalej niz Ty Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 19:07 A ja się relaksuję....... a skąd Ty Kasztanie jesteś?Jeśli to nie tajemnica oczywiście Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 19:12 Z Puszczy Znaczy się z Podkarpackiego z małej miejscowości Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 20:22 ano daleko Ci do Wawy .... Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: czesc - to Wy nie na zlocie? 22.10.11, 20:28 Tak w Wawie mówili na mnie "góral" nie wiem dlaczego jak tam jeździłem czasem Odpowiedz Link
john_lennon Re: he he he 23.10.11, 17:42 tatuś ??? co u tatki ? no teraz wszystko jasne, kurczaków się nie jadło a tak poważnie, to nie lubię jeść mięsa, świadomość, że jem trupy zwierząt, które przyszły na świat tylko po to, by zostać zabite i przerobione na karmę, odbiera mi apetyt. Odpowiedz Link
torado Re: he he he 23.10.11, 17:47 john_lennon napisał: > > a tak poważnie, to nie lubię jeść mięsa, świadomość, że jem trupy zwierząt, któ > re przyszły na świat tylko po to, by zostać zabite i przerobione na karmę, odbi > era mi apetyt. to jesteś wegetarianinem, względnie weganem ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: he he he 22.10.11, 20:15 zima idzie....zadbaj o niego.... a tu inne wzory Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: he he he 23.10.11, 19:13 rozumiem Tygrysie że już wszystko sprawdziłaś wiesz ja myślę, że tu trzeba zrobić tabelkę i poprosić koleżanki o wpisy wtedy statystyka będzie pełniejsza i już będzie łatwiej... Odpowiedz Link