gyubal_wahazar 17.11.11, 20:09 Ciekawe ile łań skosił kolega samozwańczy australijczyk, jako owoc swego anonsu (u nasz między innymi). Coś mi mówi, że tyle, że zaniedbał zarówno afekt do kotów jak i latanie do opery. A drugie co mnie ciekawi, to czy : i dlaczego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish_monster Re: Samosonda 17.11.11, 20:12 NIE! bo dekle mają to do siebie, że nie dzwonią Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 20:15 Chyba wypatroszył się nielicho na przebłagalne bilety dla Kamyczkówny, odgrażał się, że zadzwoni i co ? Dupa ? Małej wiary Helisia, ale do 2 razy sztuka : Zadzwoni jutro dekiel do Kamyczkówny ? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Samosonda 17.11.11, 20:19 Gubiniu, jam realistka ino nie, nie zadzwoni - jak to dekiel Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 20:25 A ja obstawiam, że zadzwoni. Jak to dekiel. No, przynajmniej założenie mamy to samo Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Samosonda 17.11.11, 20:34 znaczy się inaczej rozumiemy pojęcie "dekiel" bo dla mnie to wcielenie wszystkiego, co najgorsze czyli wciąż obstaję przy tym, że nie zadzwoni Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 20:59 To jak dzwoni, to już dobry ? A jak tylko pukać dziewczynkę chce, a za raczkę potrzymać, ani na spacer - nie ? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Samosonda 17.11.11, 21:09 Bejbe - źle zadałeś pytanie. Zapytałeś - czy dekiel zadzwoni. I to pytanie ma w sobie odpowiedź negatywną - dla mnie przynajmniej dekiel jako samo zuo - nie dzwoni. tylko puka dziewczynki biedne, zero spacerków z trzymaniem za rączkę Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Samosonda 17.11.11, 20:17 Gubisiu drogi czy z racji, że ja nie teges za bardzo w tym temacie to moge inny zestaw pytań poprosić? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 20:24 Dla miłej Stefci wymyślę zaraz jeszcze bardziej wstrząsający. Niech pomyślę ... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 21:06 Bo nie obrodziło specjalnie w jakieś inne emocjonujące wątki. To może ... Czy Tysi romans rozwija się pomyślnie ? ) Hehehe, zaraz mnie pewnie zruga Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Samosonda 17.11.11, 21:20 Tysia niech sobie spokojnie romansuje coś innego Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Samosonda 17.11.11, 22:08 hehehe... sama zadaję sobie to pytanie jest postęp: na piątkowy wieczór mam w planach mobilizowanie Romea do szorowania kuchni w wynajętym przezeń mieszkaniu, a w sobotę - wspólne oglądanie jednego filmu w telewizji, tym razem u mnie, bo mam ponoć lepszy telewizor jednak ja to się muszę jeszcze dużo nauczyć w kwestii kontaktów międzyludzkich... jakoś pomału, bo pomału, ale daję jeszcze radę podstawowa zasada: nie wierzyć w stereotypy i uogólnienia, traktować każdy przypadek indywidualnie i nie uprzedzać się z góry Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Samosonda 18.11.11, 14:57 jak on te kuchnię wyszoruje to znaczy że naprawdę coś się dzieje- Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Samosonda 17.11.11, 20:37 Gubiś jakiś miłośnik kotów i opery tu był a ja go nie zauważyłam no tak wiem czemu mówisz do mnie Ślepku Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 20:50 Hahaha ) No był, był i to taki alfa romeo. Studia w australii skończył, a wrócił, bo tu lepsze fale niż tam do latania na kajcie. I gadać lubi i żartować, ale jak mu w gaciach zaiskrzy to nie lubi gasić, czy jakoś równie poetycko to ujął Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Samosonda 17.11.11, 21:02 Stefka to gdzie ja wtedy byłam??????????????????????????? dawać do tu ale już Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Samosonda 17.11.11, 21:08 a bo ja wiem gdzie byłaś...może w bibliotece? z tego co pamiętam to tam Jejek startowała Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Samosonda 17.11.11, 21:43 luzik namierzyłam - nie byłam zainteresowana ufff a już myślałam że ideał przegapiłam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Samosonda 17.11.11, 21:14 No taa, zjawia się raz na miesiąc i aleosochozi ? 2 historie nas rozgrzały ostatnio. Anons farbowanego australijczyka (a raczej australopiteka i opowieść Kamyczkówny. Poniucha to znajdzie Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Samosonda 17.11.11, 21:16 nie da się telegraficznego skrótu jak w wiadomościach z wydarzeń zeszłego tygodnia? Odpowiedz Link