stefcia41 21.12.11, 08:17 u mnie spadł śnieg mnie boli gardło i głowa częstujcie się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Miłego:) 21.12.11, 08:29 Miłego Dużo tego śniegu? U mnie jeszcze się nie pojawił , uff Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Miłego:) 21.12.11, 09:38 u mnie śnieg też się pojawił głowa i gardło nie boli, ale nerwy mnie ponoszą od rana, to też choroba sajgon totalny mnóstwo roboty, a mało czasu nie lubię świąt, a już nie cierpię tego przedświątecznego bajzlu Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miłego:) 21.12.11, 09:43 no już chciałam krzyczeć a dla mnie gdzie czarna wczoraj mnie przyjaciółki zrobiły psychoanalizę i doszły do wniosku, że ja gardzę facetami, traktuje ich instrumentalnie i że to wszystko ze strachu robię - psia mać domowe psycholożki z bożej łaski i od wczoraj piekąc te cholerne pierniki o niczym innym nie myślę i wcale nie mam dobrego dziś dnia Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Miłego:) 21.12.11, 09:49 Zielona, ja i bez psiapsiółek wiem, że panicznie boję się ludzi a facetów to już szczególnie. no moja droga, bez powodu to jednak nie jest, prawda? słyszała kiedyś coś o wrzątku i dmuchaniu na zimne? a jak już się spotka kogoś, co trochę zainteresuje i by się może coś tam chciało to on się zachowuje jak panienka co to chciałaby i boi się. pierniczki zdecydowanie lepsze od pierników Odpowiedz Link
green.amber Re: Miłego:) 21.12.11, 09:59 tygrysgreen napisała: > a jak już się spotka kogoś, co trochę zainteresuje i by się może coś tam chciał > o to on się zachowuje jak panienka co to chciałaby i boi się. to należy założyć, że nie chce... ony mają inaczej niż my, żeby nie rzecz, że dokładnie odwrotnie, jeśli się namyśli, to raczej na nie niż na tak, przynajmniej mnie tak wychodzi, ale zawsze się mogę mylić a w ogóle to ojtamojtam i co z tej psychoanalizy Zieloniutka wynika... a co to banie się ustawowo zabronione i karalne... się boi to się boi, będzie miało przejść to przejdzie, widać tak musi być, a jak będzie mogło być inaczej to będzie piernikuj od pierniczenia smętów są tu inni, co nie znaczy, że Tobie nie wolno... tylko po co?? buziaczki Stefuńciu kawusie przecudnej urody miłego dzionka Wszystkim Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Miłego:) 21.12.11, 13:28 > to należy założyć, że nie chce... jak najbardziej >od pierniczenia smętów są tu inni, Zielona też, nie może wiecznie chichrać i kawy serwować Odpowiedz Link
green.amber Re: Miłego:) 21.12.11, 13:31 tygrysgreen napisała: > >od pierniczenia smętów są tu inni, > Zielona też, nie może wiecznie chichrać i kawy serwować ale dlaczego nieee?? i przecież nie zabraniam... ale żeby nie nadużywała... bo w krew jej wejdzie... no i jeszcze tak przed świętami... przy pierniczkach... jeszcze gorzkie wyjdą albo z zakalcem Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Miłego:) 21.12.11, 13:36 phi, powie że to awangarda i wszyscy zjedzą. nawet chwalić będą i o przepis wołać Odpowiedz Link
green.amber Re: Miłego:) 21.12.11, 13:43 tak by było, gdyby trzymała dotychczasowy fason, ale jak się tak zmarudzi i zdołuje... to kto wie, jakie będą reakcje... jeśli dostaniemy kapciem za te analizy, będzie znaczyło, że wszystko jest na dobrej drodze Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miłego:) 21.12.11, 14:06 oj tam ja nie marudzę ja się wściekłam, że mi tu imputują że traktuję instrumentalnie no dobra może troszkę ale nie wynika to ze strachu przed bliskością tylko dlatego że nie spotkałam na razie nikogo kto by się jak puzzelek wpasował więc zasada 3xz - obowiązuje nadal także spoko Kobiety - Zielonej nie łapią doły no może doliki a tu się dziele do tej kawy bo mi mój ulubiony kontrahent przyniósł i zaraz tu pęknę Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miłego:) 22.12.11, 08:30 no wiesz kiedyś się w szkole stosowało zakuć, zaliczyć, zapomnieć zakuć wymień na zdobyć Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Miłego:) 21.12.11, 14:08 poczekamy aż dojdzie do karpia ja pierwsza łapię pęcherz! Odpowiedz Link
miaukontent Re: Miłego:) 21.12.11, 09:54 Też mi odkrycie na miarę amerykańskich psychologów. Wpadnij na Forum Kobieta to tam każdy facet ci powie, że każda kobieta tak ma Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Miłego:) 21.12.11, 20:50 Dzięki Stefciu A u mnie też. Wierzyć się nie chce jaka ta centrala mała. A na gardło, to nie ma jak mniut potrójniak albo poczwórniak. Z tym, że ciągu nie wolno przerywać, gdyż powikłanie może wrócić i uderzyć ze zdwojoną mocą Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Miłego:) 21.12.11, 20:54 ja poproszę tę z Saturnem... ewentualnie Księżyc z Gwiazdką... Odpowiedz Link