pzkpfw-vi-b-konigstiger 17.01.12, 20:05 Jutro Wikipedii nie będzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:15 no jakto? a na czym ja swoją wiedzę jutro oprę? a jak jeszcze gógla zamkno, to kicha, kaszana i przechlapane naraz Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:17 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no jakto? a na czym ja swoją wiedzę jutro oprę? > a jak jeszcze gógla zamkno, to kicha, kaszana i przechlapane naraz ale kto nasz żond? czy obce Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:20 opce to wersja angielskojęzyczna nieczynna ma być nasza na szczęście tylko popiera Odpowiedz Link
hellish_monster Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:28 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no jakto? a na czym ja swoją wiedzę jutro oprę? na cioci Wiki opierasz swoją wiedzę...? mój kolega, który historię ma w jednym paluszku, raz z tego korzystał i powiedział, że tam są taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie błędy, że lepiej omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:50 no a jak? nie na Wiki? a gdzie ja szybciej znajdę lepsze wyjaśnienia skrótów, nazw i innych takich? -- Wspaniała kobieta. Marzę o tym, żeby kiedyś ktoś na mój widok też zakrzyknął „Gaście światło, gaście światło! Stare próchno będzie świecić!” Odpowiedz Link
hellish_monster Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:57 a. to Tobie o taką "wiedzę" chodzi... i co, naprawdę - jeden dzień bez Wiki i koniec świata? Odpowiedz Link
r_plus Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:52 To niech kolega się włączy i koryguje. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:57 i taki też ma zamiar Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:11 a czemu? przesmarować ją muszą, czy co? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:16 w ten sposób protestują przeciw piractwu... Odpowiedz Link
r_plus Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 20:43 Odwrotnie. Przeciw zbyt restrykcyjnym działaniom antypirackim. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 21:59 a to się łączę w ramach protestu jutro nie będę czytać tej anglojęzycznej ofkos Odpowiedz Link
r_plus Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 18.01.12, 11:24 Ano, Polacy mocni w gębie ale nie w czynach. pl.wikimedia.org/wiki/O%C5%9Bwiadczenie_w_sprawie_protestu_przeciw_SOPA Odpowiedz Link
mnop2 Re: abu... abu... szloch.. szloch... smark... sma 17.01.12, 21:40 łączę się w bólii Odpowiedz Link
tadek.1965 kokietka :) 18.01.12, 08:42 Że niby po wiki buszować musi... Wiedza medyczna w małym paluszku Niniejszym uroczyście oświadczam, że w związku z tym, że Pani kierownik spełnia 74,3 % wyśrubowanych tadziowych wymagań, za rok, będąc przy kasie, tu wrócę i się z Panią Kierownik ożenię. Słowo daję! Buziaczki Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: kokietka :) 18.01.12, 10:24 och... zwruszyłam się dogłębnie taką obietnicą... Buziaczki również Odpowiedz Link
stefcia41 Re: kokietka :) 18.01.12, 12:32 ja cie...mogę być świadkiem na ślubie??? plissss .. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: kokietka :) 18.01.12, 12:46 stefcia41 napisała: > ja cie...mogę być świadkiem na ślubie??? > plissss .. się tak nie rozpędzaj i hamuj piętą, bo niestety, ale... z takich wylewnych deklaracji i oświadczeń na publicznym forum nic nie wynika nigdy i zazwyczaj wielkim bum się kończy ale żeby nie było - oby w tym przypadku było zupełnie inaczej Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kokietka :) 18.01.12, 12:55 Heliś nie pękaj idziemy na druchny w czarnych kieckach Odpowiedz Link
stefcia41 Re: kokietka :) 18.01.12, 13:08 ojej...w czarnym mi nie do twarzy ..mogę w zielonej? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: kokietka :) 18.01.12, 13:09 siem nie nadajem do pełnienia takiej zacnej funkcji Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kokietka :) 18.01.12, 14:10 masz rok na przygotowanie się jeszcze tu siedzisz? do nauki! Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kokietka :) 18.01.12, 22:16 Panze, pamiętaj że wesele na 100, no góra 180 osób tradycyjnie w domu panny młodej Odpowiedz Link
uny Re: kokietka :) 18.01.12, 11:48 poważna deklaracja, szanowny panie. wszyscy czytali i rozliczą jak przyjdzie czas. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: kokietka :) 18.01.12, 11:57 prawdziwy samiec alfa on nie pyta tylko informuje co zrobi tylko, kurde, jakoś Panze mi nie wygląda na bezwolną ksieżniczkę Odpowiedz Link
hellish_monster Re: kokietka :) 18.01.12, 12:08 no popatrz - czasem pozory mogą mylić a Pancerna na niezadowoloną z deklaracji nie wygląda Odpowiedz Link
tadek.1965 Re: kokietka :) 18.01.12, 12:18 Samce alfa nie bywają na forach towarzyskich... Wyjątku tu nie ma. Wybaczcie Panowie... Ja, bezrobotny samiec alfa bez własnego M... Z Panią Kierownik lubimy rozwiązywać za-gatki i siebie wzajemnie A przynajmniej sympatia działa w jedną stronę Odpowiedz Link
hellish_monster Re: kokietka :) 18.01.12, 12:24 adek.1965 napisał: > Samce alfa nie bywają na forach towarzyskich... Wyjątku tu nie ma. Wybaczcie Panowie... znam takiego jednego bardzo alfa co bywa Odpowiedz Link
tadek.1965 Re: kokietka :) 18.01.12, 12:32 Na jednym z projektów miałem szefa, który wyglądał bardzo niepozornie. Półtora metra w kapeluszu, 45 lat, wygląd na 30, średniej urody ale bardzo zadbany i przyzwoicie umięśniony. Pracowaliśmy w open space, z 20 osób na sali. Gość spędzał całe dnie na czacie i rwał panienki, opisując głośno przebieg sprawy. Na drugi dzień wracał i wyszczy z zazdrością na ślepiach słuchaliśmy jaka była i co mu fajnego robiła. Praktycznie dzień w dzień. Szacował, bo już nie liczył, 1000 sztuk. Plus dziewczyna w domu. Także masz racje, wyjątki w necie się zdarzają. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: kokietka :) 18.01.12, 12:06 tak. ja sobie zanotuję w przypominaczu i mi zadzwoni za rok i ciekawe co wtedy [uhm. zazdrość przeze mnie przemawia - uprzedzę wszystko ] Odpowiedz Link