czarny.onyks 10.03.12, 20:52 wszyscy...czy jakieś inne zajęcia im głowy zajmują Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: Poszli do lasu 10.03.12, 20:59 Wróciłam do domu. Jestem obżarta kluchami , pyszne były Odpowiedz Link
butellishka Re: Poszli do lasu 10.03.12, 21:12 ja siedzę w lesie. a raczej leżę i jestem pod wrażeniem tego, co miałam dzisiaj między nogami, hehehhe i już się nie mogę doczekać, aż będę miała to cudo na co dzień a tak poza tym to oglądam x-factora i się wzruszam, a dodatkowo zazdroszczę tym, którzy śmigają na nartach poza granicami Polski Odpowiedz Link
butellishka Re: Poszli do lasu 10.03.12, 21:19 byłam w salonie. przymierzyłam się zajmowało się mną dwóch fajnych facetów... wow okazało się, że jednak moje 159 cm wzrostu to przeszkoda, ale nie do przeskoczenia w poniedziałek będę wiedziała ile czasu zajmie i ile będzie mnie kosztowało dostosowanie moto do mej za niskiej persony Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Poszli do lasu 10.03.12, 23:34 A do czego się przymierzasz? Bo ja kiedyś miałem dokładnie odwrotną sytuację. Wszystko było za małe i w końcu zdecydowałem się na Hondę Varadero. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszli do lasu 10.03.12, 21:19 a pokażesz to cudo ogółowi? a w temacie xfactora.........song for you....brylancik... Odpowiedz Link
butellishka Re: Poszli do lasu 10.03.12, 21:21 czarny.onyks napisała: > a pokażesz to cudo ogółowi? już nie mogę się doczekać bym mogła się Wam wreszcie zaprezentować Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Poszli do lasu 10.03.12, 21:14 Ja już wróciłam z lasu. Przyjemny dzień. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Poszli do lasu 10.03.12, 22:26 A teraz poszli spać wszyscy? Sama tu zostałam? No to teraz mogę mówić o samotności Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszli do lasu 10.03.12, 22:41 w taką noc spać??nieee.... ale tyle myśli tłucze się po głowie.... a w tv leci taki kawał głosu... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Poszli do lasu 10.03.12, 22:51 Nadal tłuką się te myśli? Długo już Jakieś takie nieuczesane czy jak? Niezły głos , faktycznie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszli do lasu 10.03.12, 22:58 nadal....skołtunione okropnie.... nie należy wypowiadać ich głośno...bo otworzą czarę goryczy... a jutro...utoną w czeluściach nocy.... Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Poszli do lasu 10.03.12, 23:39 Bo zamiast siedzieć w domu i klikać bez sensu trzeba zbierać w realnym życiu materiał do sensownego klikania. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszli do lasu 10.03.12, 23:43 dzięki, tego mi było trzeba.. umiesz dobić Odpowiedz Link
karczmarz_ym Re: Poszli do lasu 10.03.12, 23:37 A ja wróciłem z milongi, czyli imprezy tanecznej dla miłośników tanga. Strasznie fajne klimaty. Tańczyć nie umiem ale się nauczę. Tak postanowiłem i tego się będę trzymał. Za rok będę miszczem! Albo za dwa. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Poszli do lasu 11.03.12, 01:30 ni, byli tu i tam, pili, dziergali, jedli smakołyki, było "ewrybady dans" i rozważania o tym, że seks jest przereklamowany, a jeden taki to ma cudne oczy i na pewno jest ojcem przyszłych dzieci pewnej pięknej blondynki, a na koniec - zakamuflowana propozycja matrymonialna od pana taryfiarza Odpowiedz Link