zielonooka38 23.03.12, 08:19 bry Zed sie wybierasz w niedzielę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: piąteczek ;) 23.03.12, 08:29 a dlaczego to z dwóch dziurek leci? jesssuu, jaka jestem zmęczona Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: piąteczek ;) 23.03.12, 08:56 to caukiem jak ja i jeszcze od 2 tygodni nieprzerwanie boli mnie głowa i ocy tym też jestem zmęczona i mam życie ściśle zaplanowane do połowy maja masakra wolałabym chyba paść krowy.... Jaromir Nohavica - Hlidac Krav "Já chci mít čapku s bambulí nahoře jíst kaštany mýt se v lavoře od rána po celý den zpívat si jen zpívat si pam pam padam pam padá dam pam pam padam pam padá dam pam pa da da dam pa da da da-ám" Wy też??? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: piąteczek ;) 23.03.12, 09:42 Bry! W sobotę siostra ma urodziny, więc w niedzielę nie będę zdolny do jakiejkolwiek aktywności A w poniedziałek o 18 zapraszam do Katowic - nowe władze się będą wybierać do końca Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: piąteczek ;) 23.03.12, 09:52 zaproszenie mamy na niedzielę ale w poniedziałek proszę o info żeby wiedzieć komu gratulować Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: piąteczek ;) 23.03.12, 09:54 Przewodniczącego, Sekretarza i Komisję Rewizyjną już mamy. I nie ma czego gratulować, choć jeszcze większą porażką jest to co z Katowic zobaczysz w niedzielę. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: piąteczek ;) 23.03.12, 10:28 Nie-e. Władze regionu dopiero będą wybrane Ale wybraliśmy przysługujących naszej organizacji członków Rady i delegatów na Zjazd Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: piąteczek ;) 23.03.12, 10:38 bo zgłupiałam teraz sie poukładało na miejsce kto i co i gdzie Odpowiedz Link