stefcia41 18.08.12, 10:38 macie? Walczycie? Co/kto powoduje że są? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: Kompleksy 18.08.12, 10:46 mamy nie walczymy, próbujemy wpierw oswoić a potem wyleczyć w miarę łagodnie bo zwalczane wracają wzmocnione co powoduje? inni wbrew pozorom, jako zwierza stadne, bardzo liczymy się z opiniami innych i nic na to nie poradzimy możemy tylko wybrać, czyje zdanie jest dla nas ważne a czyje nie Odpowiedz Link
jeriomina Re: Kompleksy 18.08.12, 11:13 Mam ale nie takie jak kiedyś. Z wiekiem mi wszystko po prostu jakoś coraz bardziej obojętnieje Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Kompleksy 18.08.12, 11:19 A ja nie mam,przynajmniej takich o których bym wiedział albo słyszał.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Kompleksy 18.08.12, 11:45 Kiedyś miałem,gdy dowiedziałem się że muszę w pracy nosić okulary..strasznie mi to przeszkadzało...do momentu w którym jedna Pani powiedziała mi że okulary są seksi Teraz czasem je wkładam nawet gdy nie są mi potrzebnehehe Odpowiedz Link
ann.0 antykompleksy 18.08.12, 11:57 Jak mam humorek, to nie mam kompleksów Gdy mnie dopada chandra, przypominam sobie, że takowe posiadam, ale , że po 40 -tce pamięć już nie ta....-nie pamiętam, co mogło mi kiedyś psuć dzień, tydzień.... A może zmieńmy smutny temat na: Co mamy w sobie niezwykłego, z czego jesteśmy dumni…., może piękne oczy, zgrabny nosek…. ? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy 18.08.12, 12:00 w samotności czasem byle pierdoła urasta do rangi wielkiego kompleksiora.... plus inne niepowodzenia w życiu odbierają siły, by walczyć... bliscy, znajomi, drugie połówki potrafią z tego leczyć.... niestety mamy...czasem powstają jak grzyby po deszczu...a czasem giną gdzieś w nadmiarze innych dobrych rzeczy Odpowiedz Link
jazzify Re: Kompleksy 18.08.12, 13:21 Z kompleksami to ja jestem nierozerwalnie zespolona. Kiedy byłam młoda i piękna usilnie pragnęłam plastyki nosa. Kolejno przyszedł kompleks związany z nadwagą. Potem schudłam i chwilę nawet całkiem okej czułam się patrząc w lustro. Potem nieoczekiwanie zachorowałam, teraz na nowo walczę z wagą przez leki, doszły do tego widoczne spustoszenia na ciele przez co czuje się jak trędowata i lustro na nowo nie jest moim przyjacielem. Odpowiedz Link
lesher Re: Kompleksy 18.08.12, 13:43 > macie? Głębokie niczym Rów Marsjański! > Walczycie? Nie, już chyba nie. W pewnym momencie dochodzi się już do tego genialnego odkrycia, że jakby się człek nie starał, to wyżej d..y nie podskoczy. > Co/kto powoduje że są? Wiadomo - dookoła tylu/e pięknych, młodych, mądrych i bogatych zarazem!! Odpowiedz Link
jejek11 Re: Kompleksy 18.08.12, 13:58 Macie? Mamy. Walczycie? Raczej w myśl cytatu "nie o to chodzi, jak się wyleczyć, ale o to, jak żyć" (panie premierze) Co powoduje? Świadomość/poczucie odstawania od normy. Jak nie jest najlepiej, znaczy, że jest najgorzej. To nie jest mądre, ale jest. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Kompleksy 18.08.12, 14:06 Były. Zakumplowałem się z nimi i już nie przeszkadzają. Jak próbują się pojawić jakieś nowe - wiedzą, że ich miejsce jest poniżej nerek. Odpowiedz Link
lesher Re: Kompleksy 18.08.12, 14:11 > Jak próbują się pojawić > jakieś nowe - wiedzą, że ich miejsce jest poniżej nerek. Zed, te które się tam umiejscowią są jednymi z najgorszych Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy 18.08.12, 14:13 o to to to...... to bardzo wrażliwe miejsca....i dosłownie i w przenośni Odpowiedz Link
puch_atek Re: Kompleksy 18.08.12, 14:21 w wieku latoroslim mysle ze byla cala masa, z wiekiem ubywalo, dociera do czlowieka, ze te wszystkie "idealy", "normy", oczekiwania sa mniej wiecej o dupe rozbic, czlowiek znajduje rownowage/harmonie i potrafi lepiej dostrzec co jest naprawde wazne i dlaczego Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Kompleksy 18.08.12, 14:28 jasne że mam ale są moje i się nimi nie chwalę zasadniczo uważam, że jeśli coś komuś we mnie przeszkadza to jest problem tego kogoś a nie mój wiem jedno kiedy zaczęłam siebie postrzegać dobrze inni też zaczęli Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kompleksy 18.08.12, 15:08 zielonooka38 napisała: > wiem jedno kiedy zaczęłam siebie postrzegać dobrze > inni też zaczęli fakt...sprawdzone i działa... tylko czasem trudno siebie dobrze postrzegać....jakby wokół były same krzywe lustra... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Kompleksy 18.08.12, 17:59 raczej już nie mam... zaakceptowałam siebie z całym dobrodziejstwem inwentarza Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Kompleksy 18.08.12, 18:44 stefcia41 napisała: > macie? Walczycie? Co/kto powoduje że są? -mam , -walczę , -najczęściej ja sama( nawet nie potrafię przyjąć komplementów) oraz osoby, na opinii których mi zależy Odpowiedz Link
tapatik Re: Kompleksy 18.08.12, 22:15 Walczę z nimi używając saperki. Myślę o zakupie porządnej łopaty. Czy ta odpowiedź zadowala? Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Kompleksy 19.08.12, 00:28 Kompleksy mam...a raczej miałm po tegorocznym urlopie. Patrzę ci ja sobie w lusteko i myślę o kurde piwko na boczku jednym, dobre żarełko ( a nie skąpiłam sobie ) na drugim, urlop sie skończył czas coś zrobić z sobą. Idę do ludzi , znaczy sie do pracy i słyszę....oooo jak ładnie wyglądasz, .....widać, że urlop był intenywny.......a co bardziej zaprzyjażnieni pozwolili sobie na więcej.....tylko nie dołóż sobie wagi po urlopie. Wróciłaam z pracy stanęłam jeszce raz przed lustrem i gdzies zniknęły kompleksy, które jeszcze miałam rano.! Odpowiedz Link
wiem_i_powiem Re: Kompleksy 19.08.12, 02:25 Kompleksów tylko ci nie mają, co się do nich nie przyznają Ja więc oczywiście mam i się przyznam. Kto powoduje, że są? Ci, z których zdaniem najbardziej się liczę, to chyba oczywiste. Odpowiedz Link
bugelka Re: Kompleksy 20.08.12, 21:22 Macie. Ale już nie walczę od czasu gdy ze zdziwieniem odkryłam, że to co uważałam za kompleksy jest piekielnie atrakcyjne dla płci przeciwnej. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Kompleksy 20.08.12, 21:45 <<w samotności czasem byle pierdoła urasta do rangi wielkiego kompleksiora.... plus inne niepowodzenia w życiu odbierają siły, by walczyć... bliscy, znajomi, drugie połówki potrafią z tego leczyć.... >> albo jeszcze bardziej zdołować Odpowiedz Link
maniek2000 Kompleksy 22.08.12, 11:43 no w miescie wiecej kompelsow roznych jest a w duzym miescie to pewnie duze te kompleksy u nas nafsi ino jeden kompleks jest czy te miastowe zawsze lepij muszom miec... ? Odpowiedz Link