13.03.13, 12:37
Horror z zaskakującym zakończeniem.
Tylko dla osób o mocnych nerwach (żeby potem nie było reklamacji).

Obserwuj wątek
    • 81belona30 Re: Horror 13.03.13, 12:46
      -no ciekawe,interesuje mnie to od technicznej strony.A dziewczyna zorientowała się w chwili,gdy zobaczyła fotkę.Pomysł fajny-chociaż nie dla wszystkich.A horror byłby,gdyby powiedziała-nie big_grin
      • tapatik Re: Horror 14.03.13, 10:25
        Najpierw połączyli kilka filmów w jeden i puścili ten film.
        Potem przełączyli na kamerę i poszedł obraz na żywo.
        Musieli się dogadać z kierownictwem kina.

Wiesz, jak chłopak usłyszy "nie" w takiej chwili to jeszcze mały horror, gorzej jak podczas ślubu.
    • stacja.kosmiczna.zbawienie Re: Horror 14.03.13, 10:28
      a to bardziej chyba szantaż niż horror
    • fripoo Re: Horror 14.03.13, 10:45
      Ja nie płakałembig_grin
      a facet wysoki, a kobieta niska, hmmmmmmmmm coś mi tu leceniem na wzrost pachnie, bo piękny to on nie jesttongue_out
      • 81belona30 Re: Horror 14.03.13, 11:52
        -nie Tobie miał się podobać wink
        • fripoo Re: Horror 14.03.13, 12:02
          LOrenzo lamas to on nie jest.
    • samysliciel_2.0 Re: Horror 14.03.13, 12:30
      A mówią, że prawdziwa miłość tylko w filmach... wink
      Fajny pomysł smile
      • fripoo Re: Horror 14.03.13, 12:39
        Nie ma miłości, ludzie łądni tworza pary, są ze soba szczęśliwi ale to tylko złudzenie, gdy któreś brzydnie , traci na atrakcyjności drugie odchodzisad Natura daje urodę żeby gatunek ludzki nie wymarł, ci którzy się nie łapią zazwyczaj żyją samotnie, albo co gorsza rownież tworzą związki, w których trzeba udawać, że nie interesuje sie osobami z wyższej półkisad
        Ta cała miłość to wytwór mediów, filmu, książki, a niestety chodzi o to żeby pobzykac i nie być samemu.Realcje międzyludzkie to pozory, wszystko na pokazsad
        • samysliciel_2.0 Re: Horror 14.03.13, 13:00
          Fripo, miłość jest wszędzie smile Otwórz serce i oczy, a niejedno Cię jeszcze w życiu zauroczy smile
        • hashimotka88 Re: Horror 14.03.13, 15:41
          Już doszliśmy do tego, że nie ma miłości ale... jest jej bliźniak, jednojajowy najlepszy smile
          Jeśli nie pozwolimy "jej" do nas dotrzeć (hmm pokręciłam w tych płciach, bliźniak to on, wiec niech będzie "jemu") to nigdy w nią nie uwierzy smile
          Człowiek samotny nie znaczy brzydki, samotny czasem ma największy problem z własnym wnętrzem a zwala na co innego tongue_out Zawsze może wypięknieć a w tym wszystkim pomoże bliźniak, to lekarstwo na wszystko, to jest "2 m szczęścia" smile
          • fripoo Re: Horror 14.03.13, 23:29
            drzwi w pokoju mam na dwa mety, przypominają i o moim mizernym wzrościesad tak chciałbym mieć dwa metry, sam bym sobie był bliźniakiem miłoścismile
    • 81belona30 Re: Horror 14.03.13, 17:34
      - przyszło mi teraz do głowy-a jak oznajmi,że rozwodzi się z nią?
      • blue_velvett Re: Horror 14.03.13, 18:31
        Też mi to przyszło do głowy... i może to być teatr... jednego aktora...
        • fripoo Re: Horror 14.03.13, 23:27
          Widać, że jesteście pozytywnie nastawione do związków. Po co od razu zakładać, że im sie nie uda?
          • blue_velvett Re: Horror 15.03.13, 08:07
            Dla mnie ważniejsza jest treść a nie forma...
      • 81belona03 Re: I znów horror 26.05.14, 08:11
        -big_grin zaatakował ją pierścionkiem zaręczynowym !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka