tapatik 13.03.13, 12:37 Horror z zaskakującym zakończeniem. Tylko dla osób o mocnych nerwach (żeby potem nie było reklamacji). Nietypowe zaręczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
81belona30 Re: Horror 13.03.13, 12:46 -no ciekawe,interesuje mnie to od technicznej strony.A dziewczyna zorientowała się w chwili,gdy zobaczyła fotkę.Pomysł fajny-chociaż nie dla wszystkich.A horror byłby,gdyby powiedziała-nie Odpowiedz Link
tapatik Re: Horror 14.03.13, 10:25 Najpierw połączyli kilka filmów w jeden i puścili ten film. Potem przełączyli na kamerę i poszedł obraz na żywo. Musieli się dogadać z kierownictwem kina. Wiesz, jak chłopak usłyszy "nie" w takiej chwili to jeszcze mały horror, gorzej jak podczas ślubu. Odpowiedz Link
stacja.kosmiczna.zbawienie Re: Horror 14.03.13, 10:28 a to bardziej chyba szantaż niż horror Odpowiedz Link
fripoo Re: Horror 14.03.13, 10:45 Ja nie płakałem a facet wysoki, a kobieta niska, hmmmmmmmmm coś mi tu leceniem na wzrost pachnie, bo piękny to on nie jest Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Horror 14.03.13, 12:30 A mówią, że prawdziwa miłość tylko w filmach... Fajny pomysł Odpowiedz Link
fripoo Re: Horror 14.03.13, 12:39 Nie ma miłości, ludzie łądni tworza pary, są ze soba szczęśliwi ale to tylko złudzenie, gdy któreś brzydnie , traci na atrakcyjności drugie odchodzi Natura daje urodę żeby gatunek ludzki nie wymarł, ci którzy się nie łapią zazwyczaj żyją samotnie, albo co gorsza rownież tworzą związki, w których trzeba udawać, że nie interesuje sie osobami z wyższej półki Ta cała miłość to wytwór mediów, filmu, książki, a niestety chodzi o to żeby pobzykac i nie być samemu.Realcje międzyludzkie to pozory, wszystko na pokaz Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Horror 14.03.13, 13:00 Fripo, miłość jest wszędzie Otwórz serce i oczy, a niejedno Cię jeszcze w życiu zauroczy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Horror 14.03.13, 15:41 Już doszliśmy do tego, że nie ma miłości ale... jest jej bliźniak, jednojajowy najlepszy Jeśli nie pozwolimy "jej" do nas dotrzeć (hmm pokręciłam w tych płciach, bliźniak to on, wiec niech będzie "jemu") to nigdy w nią nie uwierzy Człowiek samotny nie znaczy brzydki, samotny czasem ma największy problem z własnym wnętrzem a zwala na co innego Zawsze może wypięknieć a w tym wszystkim pomoże bliźniak, to lekarstwo na wszystko, to jest "2 m szczęścia" Odpowiedz Link
fripoo Re: Horror 14.03.13, 23:29 drzwi w pokoju mam na dwa mety, przypominają i o moim mizernym wzroście tak chciałbym mieć dwa metry, sam bym sobie był bliźniakiem miłości Odpowiedz Link
81belona30 Re: Horror 14.03.13, 17:34 - przyszło mi teraz do głowy-a jak oznajmi,że rozwodzi się z nią? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Horror 14.03.13, 18:31 Też mi to przyszło do głowy... i może to być teatr... jednego aktora... Odpowiedz Link
fripoo Re: Horror 14.03.13, 23:27 Widać, że jesteście pozytywnie nastawione do związków. Po co od razu zakładać, że im sie nie uda? Odpowiedz Link
tapatik Rozwód? :D 14.03.13, 18:32 Rozwód będzie tak wyglądał: JK Divorce Entrance Dance Odpowiedz Link
tapatik Tym razem kryminał 06.05.14, 21:08 Zaręczyny w kinie Helios Pogoria - film odtworzony w trakcie reklam kinowych Odpowiedz Link
tapatik I znów horror 25.05.14, 20:31 Girl Faints From Romantic Marriage Proposal Jeśli to nie jest śmieszne to jesteście dla mnie tekturowymi strachami nadmuchanymi powietrzem z Marsa. Odpowiedz Link
81belona03 Re: I znów horror 26.05.14, 08:11 - zaatakował ją pierścionkiem zaręczynowym ! Odpowiedz Link