zakochana_jane 13.05.13, 14:37 Wybieracie się? Planujecie gdzieś się wybrać? Czy wolicie zostać cały przyszły weekend na forum? www.noc-muzeow.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Noc Muzeów 13.05.13, 14:44 nie. nie jestem ebnięty jak bym miał ochotę, to bym se w poniedzialek za widoku bez kolejek poszedł a nie wraz z resztą bydła Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Noc Muzeów 13.05.13, 14:48 Nie wszędzie są kolejki. Tam gdzie ja chodzę nigdy nie ma Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Noc Muzeów 13.05.13, 14:52 no ale szczerze.. po co to robi ć w noc muzeuf kiedy fszyscy> no nie? a gdzie sie chcialas wybrac? ja mentrum olimpijskie zwiedzilem przy okazji wizyt jak gymnasion dzialal. Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Noc Muzeów 13.05.13, 14:58 A czemu nie? Ja wybieram się na przechadzkę po Centrum. Zdjęcia będę nocne pstrykać, potrzebuję foto materiału. A poza tym w planie mam Muzeum Nurkowania i Muzeum Sportu i Turystyki, a jak starczy czasu to dwa inne miejsca rezerwowo Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:06 hyhy, ale w poniedziałki większość muzeów jest jak raz nieczynna - taka stara świecka tradycja Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:11 jeden ój czyli na jedno wychodzi - normalnie w każdym muzeum mają jakiś tam dzień bezpłatny - ftefy sie mozna pofatygowac no ale nie s tym byduem... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:24 wiesz co, smarkaczu? bydło to se sam możesz być ja się tam jako bydło nie czuję, biorąc udział w tego typu atrakcjach - wręcz przeciwnie - odnoszę wrażenie, że uczestniczę w czymś fajnym, co ludzi wyciąga sprzed telewizorów i kompów, bo to i więcej można zobaczyć i ciekawsze eksponaty pokazują, na co dzień nie zawsze udostępniane i atmosfera fajna, bo ze znajomymi się co chwila człowiek spotyka... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:48 o i jeszcze klapsa mu..... chociaż...i żeby nie było, że w obronie smarkacza staję.... czasem wracając nocą.......mam wrażenie, że nie wszyscy należą do tego samego gatunku co ja.... .. ...... czasem aż strach..... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Noc Muzeów 14.05.13, 13:16 ?? zezwierzęcenie w komunikacji miejskiej nazywasz...stanem umysłu? Odpowiedz Link
tapatik Wolę być jebnięty i okrzyknięty bydłem. 14.05.13, 21:50 Poczułeś się lepiej obrażając innych? Nie potrafisz inaczej zwracać na siebie uwagi? Nawet jeśli masz inne zdanie to możesz je wyrazić kulturalnie, ale zachowujesz się jak byś nie wiedział co to słowo znaczy. Nie nazwę Cię bydlakiem, bo to była by obraza dla zwierząt. *PLONK# Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Noc Muzeów 13.05.13, 14:52 no ba...na forum mnie muzea raczej nie kręcą....ale chyba pójde zobaczyć ...to.... Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:00 Mnie zwłoki ludzkie, a nawet człekokształtnych małp zawsze odstraszały. Zdecydowanie wolę trupki, ale z niższej części piramidy żywnościowej Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:10 A ja głupia seks zaplanowałam... i jak tu przejść od "s" do "m"? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:15 Może to jest Twój problem Tedi... wiesz, kobiety lubią trochę subtelności... od czasu do czasu... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:17 ale będzie? z kim? i jak cię 'ujął'? czy po perostu sama chciałaś? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:25 Co mnie ma "ujmować"... wezmę... zaciągnę do łoża... przywiążę i... potem się zobaczy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:18 od sado do maso? a co w tym noc muzeów przeszkadza? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:21 Onyksiu, mistrzyni moja... Nie powiem, że głodnemu... ale samo się ciśnie... Bo jakby nie to "s", to może i bym poszła... a tak... ech... człowiek nie pomyśli... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:45 a nie, już nie głodnam.... to chyba już paranoja, ale mam wrażenie, że Ty na nas jakieś eksperymenty przeprowadzasz i podpuszczasz...prowokujesz Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Noc Muzeów 13.05.13, 15:50 Onyksie... ja i niecne zamiary? Nigdy Mnie tak ładnie z ocząt patrzy Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Noc Muzeów 13.05.13, 17:59 chętnie bym poszła, zwłaszcza że nasze wiejskie muzeum całkiem przyjemnie tę noc zaplanowało. tyle że już mam całą sobotę zajętą równie przyjemnie. to jeden z tych dni kiedy chciałabym się sklonować Odpowiedz Link
81belona30 Re: Noc Muzeów 13.05.13, 21:59 -wybieram się,zwłaszcza,że udostępnione będą miejsca do których nie zawsze jest wstęp. Odpowiedz Link
tapatik Re: Noc Muzeów 14.05.13, 21:52 Wyjątkowo jestem umówiony i prawdopodobnie zostanie mi moje lokalne muzeum. Odpowiedz Link