zielonooka38 12.06.13, 09:52 co sie tam dzieje u Was w mieście jakiś lokalny horrorek z radą miasta w roli głównej przyznam ze nie wiedziałam, że tak bogatą gminą jesteście by wydawać kasę według wskazań proboszcza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez.pokory Re: Tapatik 12.06.13, 10:00 tam Pis rządzi, wycieczki do Smoleńska są organizowane, to i proboszcz moze poszaleć Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Tapatik 12.06.13, 10:02 no wiem że rządzi PiS ale to nie oznacza brak zdrowego rozsądku chyba w mieszkańców miasta Odpowiedz Link
lesher Re: Tapatik 12.06.13, 10:34 Zielona, to chyba i tak pikuś w porównaniu z tym co Hania "w Duchu Świętym" u nas wykręca... Odpowiedz Link
lesher Re: Tapatik 12.06.13, 10:45 No to dlaczego się tam "miedziakami" tak escytować, jak tutaj góry złota "wcina". Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik 12.06.13, 19:25 I w tym momencie przydaje się mój MamToWDupizm. Nie mam telewizora i mogę spokojnie spać nie przejmując się kolejnymi wybrykami naszego kateche.. przepraszam, prezydenta. Mieszkańcy miasta są potrzebni raz na kilka lat po to, aby zagłosować. I wtedy też buduje się nowe drogi, ewentualnie łata stare. Obecnie do wyborów daleko, można robić co się chce, a szczególności przygotowywać sobie poduszkę bezpieczeństwa na wypadek przegranych wyborów. Odpowiedz Link
tapatik Kolejny pomnik 27.06.13, 12:04 www.moja-ostroleka.pl/kolejny-pomnik-w-ostrolece-zdjecia,1372272626,3.html Ale kasy na reaktywację linii kolejowej do Szczytna - brak. Odpowiedz Link