rafae 25.07.17, 23:28 nigdy nie wypowiedziałeś sie sensownie w moim wątku... cally czas sie do mnie przypierdalsz choc cie nie znam. NIE ZYCZE SOBIE< ZEBYS SIE WYPOWIADAL W OPINIACH<KTORE JA WISUJE> NIE JESTES MI DO NICZEGO POTRZEBNY NA "ETACIE" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Tapatik, Pseudoadmin 25.07.17, 23:33 To ja się sensownie wypowiem: przestań rozwalać forum swoim spamem. Jaką masz z tego satysfakcję? Podnieca cię to? Czy jest na tym forum admin? Odpowiedz Link
rafae Re: Tapatik, Pseudoadmin 25.07.17, 23:41 "To ja się sensownie wypowiem: przestań rozwalać forum swoim spamem" Twoim spamem ? Odpowiedz Link
rafae Re: Tapatik, Pseudoadmin 25.07.17, 23:43 malkolm czy jakiś.... co masz jeszcze? mam cię poczyta ć? nie ce mi się zgredzie.... Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Tapatik, Pseudoadmin 26.07.17, 10:20 i właśnie dlatego,że nie czytasz wypowiedzi innych ........... nie wiesz o co chodzi i masz do wszystkich pretensje , a ci inni chcieli Ci tylko rafae pomóc a nie szkodzić Odpowiedz Link